Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že problém M$ je ten, že lidi, co tam skutečně něco uměli už jsou dávno pryč. M$ dnes převážně skupuje firmy a věci, které fungují a něco umí (bohužel pak to s nimi jde od 10 k 5, ale to je jiný příběh).

Naštěstí pořád máme spoustu jiných možností a tak mne celý M$ se s vým "ekosystemem" jen z pozorovatelského hlediska neskutečně baví. *5*
  • Bylo by dobré zmínit že Forza" apex je pro změnu optimalizovana na jedničku a na 970 běží při všem na ultra při 60 fps.
    • Lukyz
      Díky za připomenutí, zrovna jedu čerstvě na W10, tak to jdu vyzkoušet.
    • Ještě aby ne na kartě za 9K :D :D
      • CO ti na to přijde vtipný ? GR za 10k je podle mě dobrej střed na čem stavět aby sis něco zahrál pořádně zahrál. Nicméně tady nejde o kartu ale o optimalizaci, takže je to jedno. Opět příspěvek hodný mateřské školy...
        • Presne tak. Optimalizace je perfektni, protoze to na karte stredni tridy jede jak vino. Minusy mas od lidi, co si lepší kartu nemuzou dovolit, tak se udrzuji v predstave, ze gtx970 je highend. Vzpamatujte se lidi 1080 je 2x drazsi a 2x vykonnejsi. S tim nic nenadelate. A forza je opravdu optimalizovana neuveritelne. Je to hratelne na r9 290 ve 4k. Ne idealne, ale zhruba 2x vic fps nez u project cars mluví za vse.
      • Ta hra bezi a vypada lip nez do nebe vynasenej P.cars ale je to od Microsoftu tak se na to musi kydat spina. Jasny hejt musi bejt
  • Paulcz
    To jak to MS myslí s PC vážně pouští do světa asi každé čtvrtletí :)
    • Těšíme se všichni na následovníka báječného GfWL. Jak to zase malýměkký pohnojí.
  • Lukyz
    Phil Spencer, ředitel Xbox divize Microsoftu dnes prohlásil, že MS má v plánu opět vydávat hry na Steamu.
    • Bude to PAST, budeš k tomu určo potřebovat Windows 10 a jeětě i ten Store *1* Sice je to pěkný ale v opačném případě by to znamenalo smrt Xboxu. Ruku na srdce kdo by si jej pak koupil ?
      • kazdy kdo ma herni konzoli na hrani a PC na praci
  • nevim co resite, snad uz davno vite, ze takovym firmam jde ciste o zisk (a popravde, ktery firme ne?) a shodou nahod jsou zrovna v hernim prumyslu... takze sliby, PR, atd atd...jde o to umet tyhle bullshity filtrovat.
  • Čekal sem na E3 abych se rozhodnul zda využít zdarma update na desitky ale ukázalo se že není kam kvaltovat. GoW 4 si na PC rád zahraju i když bych uvítal kdyby nám kromě jedničky nabídli i ostatní díly ale nechám si to až jaro příštího roku na nové PC. Stávající přehraju ségře a něco mi říká že ty její účetní programy si se sedmičkami budou rozumět přeci jen lépe.
    A MS se snad do té doby aspoň poučí ze svých chyb?!
  • to nejsou chyby to je vyloženě buranství.. to je neuvěřitelná drzost i když chápu, že do prohlášení to musí vypadat hezky.. omg
  • Nechápu proč používají k distribuci her Windows Store ale aplikaci Xbox ? Přišlo by mi logické to mít zde kde i teď nyní můžete provádět nákup na Xbox účet, toto vypovídá o totální schizofrenii Microsoft. (Nebo ten to krok racionálně vysvětlili ? )
    Já proti jejich nápadu nic nemám naopak jsem rád že si můžu zahrát pecky co jsou na XO i na PC ale ať jim to do háje funguje, je to softwarová firma a něco takového nezvládnou ? Opravdu ostuda...

Mám otázku, nějak jsem to nezaznamenal ale jak funguje universální aplikace když si koupím krabicovou třeba Forzu Horizont 3 ? Předpokládám, že se ten universal vztahuje pouze na digitální kopie ?
  • Digitální distribuce je cesta do pekel a zlatě když žádná neexistovala a vše bylo na fyzickém médiu. Takže je nejlepší to ignorovat a žádné hry z digitální distribuce nekupovat a budou mít po ptákách ....
  • A proč probůh na win 10
    • XorxoxTalarius
      Protoze je to ten nejlepsi system co zatim vydali *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit