Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm, a s cim prijdou priste, zacnou prodavat nanuky eskymakum? *5*
  • Já už chtěl napsat, že bych si taky mohl prostě odpojit Xbox od TV a přenést do druhé místnosti, ale vzhledem k jeho velikosti by opravdu mohl být problém to někam narvat *1*
  • Chim
    Hrát na PC konzolové hry? Děkuji nechci, raději knihu!
    • Papírové knihy? Ne díky, raději pergamen.
      • Pergamen? Ne, diky, radsi hlinenou tabulku.
        • to uz radsi nohou do pisku, to je aspon prepisovatelny medium *5*
  • Jako co? WTF? to ma byt jako jejich vymluva proc neportovat hry na pc? co to ma za logiku streamovat něco z vykonove slabšího stroje, abych dostal 30 fps artefaktovane video se spozdenim, na stanici s mensi obrazovkou? nepopletli to nahodou? jako vazne co to je za hovadinu?
    • řekl, bych, že klíčem k pochopení toho, co tobě i mě připadá jako naprostý nesmysl, je vcítění se do mysli majitele Xboxu, musíš si koupit Xbone, musíš začít žít jako majitel Xboxu a myslet jako majitel Xboxu i se tak chovat, postupně začneš docházet k závěrům, jako že 30fps je lepší než 60fps protože je to filmovější, že 720p je lepší rozlišení než 4k, protože si ho pouštíš na větší televizi, že gamepad je lepší na ovládání FPS než klávesnice a myš a že jsi ušetřil, když si koupíš Xbox za 10k místo PC za 20k, ale příplácíš pak v průměru 500 Kč na každé hře po dobu 6 let... a až budeš o tom všem přesvědčený, pochopíš i tento krok MS a budeš osvícen
  • Jack1947
    Úpřímně také toto nechápu, využití ala že jsem např v posteli mám tablet a chci si zahrát na Xone nebo nejsem v pokoji a chci si zahrát. Nebude to asi úplně plynulé atp... Nevím, jedna z docela néúuplně praktických funkcí, které využijí jen opravdový fajnšmekři. Jestli tohle byla ta slibovaná "podpora" pro Win7 (posléze přesunuta na Win10) tak myslím nic moc... doufám že to nevyznívá hejtovně jak jsem si všiml že dost lidí tohle taky nějak extra nezaujalo, řadím se mezi ně. Snad to není hlavní páka mikrafu na budoucí zákazníky.

    Protože jak víme je to sice poměrně vzdálené ale takhle nic moc.
    • Já zase nechápu proč microsoft děla jakoby celou reklamu na xbox, těch pár milionů kusů ? vždyt to je nic v porovnání s lidma co xbox nemají a ani nechtějí
  • Horsi nez priserne W8 to snad nebude, ale stejne je to dlouhodoba sprosta taktika, jak nutit lidi do prechodu na novejsi windows. Ja se na svem starem desktopu krom linuxu drzim stale win XP a novy uz kupovat nehodlam, notebook se na hry take nehodi, jeste ze tu jsou na hrani konzole.
    • Win 8.1 si nevyděl ani z rychlíku a hlavně víš jak sou příšerný *6* Win XP je proti nim jako trabant proti BMW. Tak si používej tu vykopávku, nebo ti doporučuju přejít na MS-DOS, to byl nejlepší systém všech dob a měli by sme se k němu vrátit. XP sou proti MS-DOS příšerný.

      BTW ještě že sou tu na hraní hi-end PC s win 8.1, jinak bych neměl co hrát. Konzole sou pro hňupy jako si ty.
      • Hunter : zabil :) taky mi je líto lidí co řeknou že xp je lepší než w8 sice nevím v čem ale hipster se najde všude , jak říkáš třeba někde asi viděl intel i7, gtx970 2x SSD... a os XP windows :)))
    • Ja mam na svojem pc jeste i 3.11 kdybych nahodou potreboval spustit neco starsiho.
  • Vážně mě vždy dokáže rozesmát, jak plno hráčů na MS plive, přesto většina z nich jejich OS využívají a půlka z nich by ani nevěděla co s takovým linuxem dělat. Ale hlavně, že windows stojí za prd. *1*
    Taky se mi nelíbí plno věcí, ale win xp a 7 jsou podle mě solidní OS.
    Win 8 nemusím a na 10 jsem zvědav. Když už nic, tak je alespoň vyzkouším, když je nabízí zadarmo.
    Vždy žadnu, kolik lidí je schopno nadávat i když jim někdo něco nabízí zadarmo.
    *1*
    • Kdyby na linuxu chodily nativne hry, tak po nejakych widlich ani pes nestekne.
      • dobrá pohádka
        • Nevsim sem si ze by si miliardy uzivatelu androidu stezovaly.
    • Tak jsi si odpověděl sám. Linux mám rád, ale hry si na něm nezahraji. Po Win 98 jsem instaloval až XP a po nich až Win7. I ty mě zlobí, ale pokud chci hrát hry, musím přimouřit oči. S Win7 mám pár osobních problémů, mám pocit, že mi XP šlapali spolehlivěji, ale jsem za něj i tak rád. Jako uživatel chci jednoduchý funkční systém a produkty MS vypadají poslední roky úplně jinak - viz. Win Vista a Win8. A Win10 nevypadá jinak, nežli upgrade Win 8 + spousta dalších blbovin, které na svém HW prostě nechci.

      A nikdy není nic zadarmo, to časem poznáš sám.
      • No osobně jsem se sedmičkami mnohem spokojenější než s xp a v podstatě s nimi nemám žádný podstatnější problém. Vista byla nic moc a 8 na mě taky dojem moc neudělaly. 10 jsem nezkoušel zatím.
        Prostě si myslím, že to plivání po MS a Win je u mnoha jedinců trochu taková póza, protože takové tragické produkty MS opravdu nemá, byť poslední verze Win možná nemusí jít zrovna tím správným směrem.
        Jinak samozřejmě, že to není úplně zadarmo, pro modré oči uživatelů to opravdu nedělaji. Ale tak záleží jak to budou mít koncipované a co tím chtějí docílit. Peníze můžou získat i jinak, než prodejem samotného OS a pro koncového domácího zákazníka to nakonec opravdu může být zadarmo (plno SW je zadarmo pro běžné uživatele a ty společnosti stejně vydělávají). Možností je spousty, ale nijak jsem se po tom nepídíl, takže nevím jak to bude v případě nových Win.
        • 70% lidí co na nový win vždycky nadávaji je vůbec nemaji a nikdy je ani neviděli v praxi. Jen papouškujou co kde slyšeli a co nebejvá ani pravda. Zbylejch 30% lidí je problém mezi klávesnicí a židlí *1*
          • Takze vsechny windowsy jsou dokonaly. Trolololol. *5*
  • walltar
    By mě zajímalo kolik nakonec DX12 přinese zvýšení výkonu... Protože 50% se mě zdá až moc optimistické.

    Ale bylo by to pěkné... 4K rift už by potom nebyl jen dalekou budoucností. Stačilo by na to SLI/CF, kde by každá GPU renderovala obraz pro jedno oko.
    • KamilZm
      50% určitě ne. tipuji, že v průměru max. 20%. Těch 50% bych viděl reálné u nějakého konkrétního efektu, ale ne celkově.

      Jinak, jestli jsem správně pochopil, tak MS víceméně okopčil AMD Mantle do DX12 a předpokládám, že Mantle jako takové časem (s DX11) zanikne, resp. že hry pro DX12 nebudou dvojí - pro DX12 a DX12 s Mantle:
      http://semiaccurate.com/2014/03/18/microsoft-adopts-mantle-calls-dx12/
      http://wccftech.com/mantle-api-ported-directx-12-amd-white-paper/
      • ale samozrejme, ze to da i tech 50% .... proc by taky ne, zalezi co za CPU mas :P
        DX12/Mantle je o snizeni CPU overheadu, coz se da prelozit jako snizeni narocnosti na procesor
        tem co se ve hrach CPU flaka rozdil nepoznaj, "Atomari" dostanou az 50%
    • 50% je max co dosáhli v laboratorních podmínkách - v lepším případě, v horším případě je to nějaký číslo co jim vyšlo na papíře. Realně to bude o ničem, prostě jak DX10 co šel jen na Vistách, tohle bude dx12 a pude jen na Win 10 a krabičkách thats all
      • To bude jak s driverama, kazda dalsi verze o nejmin 20% rychlejsi, takze kdyz to poscitas, s nejnovsima driverama musi i prvni Gforce dat 4k s prstem v nose.
  • Windows 10 budou zadarmo. Téměř pro všechny

    Společnost Microsoft ve středu ukázala nový operační systém Windows 10. Největší rozruch nevzbudily jeho nové funkce či vzhled, ale informace, že desítky nabídne americký softwarový gigant majitelům některých licencí starších Windows zadarmo.

    No platit už se za to nechce nikomu tak to budou rozdávat..... *1*
    • beztak NSA zaplatila cely vyvoj w10 *3*
    • zadarmo drahej vir
      • Zagro
        A na jakým OS panáčku hraješ? Předpokládám, že jsi hráč, když se vyjadřuješ na herním webu k věcem, který souvisí převážně ke hraní.
        • android *3*
          • Zagro
            Tak to pak jo. Ale to, že je android na tom se stabilitou atd. hůř než win, to už tě asi moc nezajímá *3*
  • takze MS mohl udelat W9 ve stylu W7 s 3D holografickou plochou kde by ikony byly animovane ve 3D pekne by se to ovladalo mysi a klavesnici ne patlanim po obrazovce aplikace by jeli pekne v oknech s prehlednym barevnym menu ne jednobarevnejma dlazdicema, skype by jste si mohli dat do rohu obrazovky a vesele se venovat ostatni praci a ne ho mit pres celou obrazovku, ale oni rekli NE udelame to podle lidi co jsou na fejsu a postujou selficka prece nebudem delat OS pro lidi co neco tvori nebo nedejboze na PC pracuji bleee mame tu skveloucky mucinky muc W10 pekne dotikovy pro cela 4% metrousu
    • Zagro
      Zkoušel jsi ty WIN10? Já je mám nainstalovaný už nějakej měsíc a rychlejší OS nenajdeš. Všechny tyhle omalovánky jdou vypnout. Zase nějakej wannabe.
      • mne W7 startujou z ssd behem par vterin kliknu na ikonu a aplikace bezi, nepotrebuju rychlejsi system potrebuju prehlednej system bez dlazdic NEOPTIMALIZOVANEJ pro dotikac, ale optimalizovanej pro rychlou praci s mysi a klavesnici a oknama a kdyz ho chci vypnout tak to nechci delat carovanim mysi pri okraji obrazovky a pak se 4x proklikavat dotikovou listou k tlacitku "vypnout"....
        • "kdyz ho chci vypnout tak to nechci delat carovanim mysi pri okraji obrazovky a pak se 4x proklikavat dotikovou listou k tlacitku "vypnout""

          alt F4 a Enter
          když pláčeš kvůli klávesnici, tak ji používej, ne?
          • A pak jeste 100x, ze ... nehlede na to, ze widle se stejne nevypnou, protoze "cekaji na ukonceni aplikace".

            Nebo ta uzasna vec, schvalne si to vyzkousejte. Date widle vypnout, obrazovka ztmavne (nechapu proc se rovnou nevypne, ale budiz) ... nakou dobu to chroupe, a pak se obrazovka rozviti ... lol. Naopak kdyz sou widle locknuty, tak prozmenu zadate heslo, a obrazovka se vypne ..lol lol.
            • taky by mě zajímalo, jak takovýho vypínání dosáhl *7*
            • Zagro
              Tak to dělaj asi jen ty tvoje :) Nikdy se mi tohle nestalo. Když dám systém vypnout, tak se prvně během zhruba 3 sekund vypne OS, pak asi sekunda ani ne a vypíná se celej kompl a až potom se vypne monitor. Když mám WIN "locknutý", zadám heslo a začnu PC používat. Žádný vypínání obrazovky. OS mám na SSD. Nechápu, co tam za tím PC děláš.
        • Zagro
          Eh? Zase někdo, kdo WIN10 ani nezkusil a už prohlašuje, co tam jde a nejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit