Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Líbí se mě zpráva z Bleskovek Průzkum: PC většiny uživatelů STEAMu jsou výkonem daleko za Xbox One či PS4. *15*
    • Až na to že jeto naopak....http://www.cinemablend.com/games/Steam-Survey-Most-PC-Gamers-Have-Weaker-PCs-Than-PS4-Xbox-One-58833.html
      • a vite jaky vykon maji nextgen konzole konzolistu? zadny pac ty jejich podprumerne herni sestavy se jeste neprodavaji.... takze nejake porovnavani nechte az na leden *3*
      • Vzdyt je to spravne. Akorat Bob neumi cesky. Kdyz je to "za", tak to zaostava. "Pred" by znamenalo, ze jsou na tom lip. To je tim, ze lidi dneska uz nectou...
        • nekromant33
          ani léta hraní her v češtině tě jazyku nenaučí
  • Nakonec? *15* Já to považuji za samozřejmé.
  • a možná na tom půjdou hrát hry...X-box fail One zase září. Tahle obchodní praktika n*srat lidi a pak jim co měsíc psát že na tom pujde další věci která na tom jít neměli je fakt super. Asi si to hned poběžím koupit.
    • Presne tak, ja bych vsechny ty xboxy a microsofty zakazal. Vid? *1*
      • To si napsal ty...stačilo by kdyby o té krabici nebylo týden slyšet. To je jak kdyby tu konzoli tvořili lidi. Prvně vám dáme krabici co nic neumí a třeba si ji používejte jako těžítko. Každý týden podle negativních ohlasů přidáme jednu funkci a třeba to konečně na něco bude. A s "viď" jdi příště do prd*le děkuji.
        • Jak nic neumí? De na tom to samí co na současných konzolích + TV funkce. Pokud všechno takhle zbagatelizuješ tak můžeš i o PC říct že se hodí jen jako opěrka pod nohy. A do prd*le jdi ty a nemusíš nikomu děkovat. *5*
          • Viz. komentář Dexův nahoře. Sorry že jsem to nenapsal přímo aby to tu pár imbecilů pochopilo -.-
            • Psal jsi že to nic neumí, těď zase nějaký funkce nechceš, tak se rozhodni.
          • a neumí ty tv funkce už ta telka ke který se to připojuje? :D (jen vtip)
            • A tobě tam nějak překážej? Nechceš? Nepoužívej omg tady je to zas samej zabedněnec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit