Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to já přeju šťastné vymáhání tvého práva, až ti Steam vypnou a nezahraješ si všechny ty titulu, se kterými si můžeš nakládat, jak chceš. Ono jedna věc je, co si upečou v Bruselu, druhá věc je, jak to pak funguje v realitě. *3*
  • Marně se snažíš, oni jsou prostě rádi, že jim někdo něco vnutil násilím.
  • Mno pokud je negdo negramotnej blb co neumi pouzit googla, tak samozrejme ani nemuze nic najit, ze ... Mimochodem, mam pocit ze je na to tema clanek i tady ...
  • davidBray
    ale jdi ty šmudlo :)
  • Mel by ses poinformovat, existuje (v ramci EU) rozhodnuti soudu, ze drzitel hry na steamu je opravnen s ni nakladat naprosto stejne, jako kdyby ji mel na placce - tedy ji i nekomu dalsimu prodat/dat a steam to musi (na vlastni naklady) umoznit.
  • Zajimavy, ze ceskym penezum vetsinou rozumi velmi dobre.
  • Tak on poradne nefunguje ani steam ... takze si nevyberes (80+% games vyzaduje registraci jeste nekde jinde, steam je neumi patchnout ...)
  • Jeeee slzy spomienok, ja som mal Diamond Viper V330 Riva 128
  • NVIDII kupuji od mojí první karty Diamond Viper Riva TNT 16Mb až do dneška GF660Ti. Ovladače byli vždycky perfektní a podpora do her taky za 1.
  • V pořádku. Ještě aby ea skončila s originem (případně zkrachovala) a bude to v naprostém pořádku.. Proč všichni chtěj dělat všechno a nic pořádně pak nefunguje? se divim že sony taky neudělá klienta pro PC...
    Ne, bude to prostě fungovat takto: PC + Steam, PS + PSN od Sony, Xbox + XBL od Microsoftu. a ať se microsoft netlačí do PC, když to neumí, což dokazuje několik let posledními windowsy.. jediný sony má trocha rozumu a zůstává na svym písečku.
  • Presne, nVidia ma akurat v poslednej dobe naprd ovladace, namatkovo stale neopravili zamrzanie v browseroch v rade GXT5x0 takze vela ludi ma 314.22 z marca. Taketo veci sa pred par rokmi nediali a to som pravidelne instaloval rozne bety, nielen WHQL.
  • Ty něco říkej ty lemple .... po tobě se nedá přečíst nic...
  • Radioaktivni_surikata
    Jestli to znamená, že nebudu potřebovat 2 - 3 aplikace na spuštění čtvrtý aplikace, tak je to super zpráva.
  • Zrus internet, prodej pc a odstehuj se nekam do lesa do jeskyne bud tak hodnej.
  • davidBray
    píšu o hindštině, ne o angličtině. Nauč se číst a psát česky a pak mi můžeš začít odepisovat :) a nauč se rozumět psanému textu, nebudu ti to stále psát jako pro lopaty :)
  • davidBray
    píšu o hindštině, ne o angličtině. Nauč se číst a psát česky a pak mi můžeš začít odepisovat :)
  • Rhulad
    Možná se zkus naučit se anglicky. Ono když mluvíš česky, tak ti tam nikdo nerozumí.
  • Jazz
    Ještě si pamatuju, jak šlo napsat k jakékoli hře využívající GfWL originální klíč z jiné hry s GfWL a vám to bezproblému spolklo klíč.

Bohužel s příchodem Dirtu 2 to opravili a tedy na moc her se to použít nedalo. *15*
  • davidBray
    Koupil jsem si krabicovku age of empire online - ŘEKY, měl jsem dostat navíc nějaký obchody, ale prostě to nešlo. Tak jsem psal na podporu, telefonoval a po dvou měsících prostě nepřišli na to, proč mi to nejde. Jen suše konstatovali, že s tím nejsou schopni nic udělat a náhrada jakákoli naprosto žádná. Ale zase jim slouží ke cti, že borec z podpory nemluvil hindsky, ale slovensky :))
  • davidBray
    budu toho litovat, vím, ale prostě se musím zeptat. jsi takovej trotl jen tady, protože se cítíš jako borec přes internet, nebo jsi tak hloupej i v reálným světě? protože třeba někdo kdo vystupuje na netu jako největší kosmopako je v reálu docela fajn. jen tak se ptám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit