Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Přišel Origin, nic. Přišlo Uplay, nic. Steam navíc pojede i v rámci programů a to už bude další rána pro konkurenci.
  • Veskoslav
    Ano srovnávat automobilový průmysl, který je jeden z nejhorších, co se týče stability a herní průmysl je vskutku skvělé:) A pokud vím, tak GM stále nezkrachovalo;)
  • Tak jiste, moc pravdepodobne to není v soucasne době, ale ve chvili kdy někdo prijde s necim lepsim na co lidi uslysi...dřív si taky nikdo nedokazal představit ze by se hry prodavali jinak nez v krabici a dal by ruku do ohne ze to je to nejlepší..a ejhle..uz je to jinak..
  • General Motors? *4*
  • Rhulad
    A já zas nechápu tvoji ironii... všichni přece víme, že hraní na pc hlavně drží PirateBay
  • Veskoslav
    Povídej které;)
  • Nechápu tvou ironii tu větu jsem přečetl 6x a opravdu nevím co tím chtěl básník říct ....
  • Například ? :D OMG jako Steam je výjimka potvrzující pravidlo tam bych toto vůbec netvrdil... To by dřív čert na bruslích do práce jel než by se tak stalo. Tam to lidi serou pod tlakem ty prachy a Gabel neni asshole ten to položit nenechá...
  • Rhulad
    Ano steam je naprosto boží a přece ti dovolí kupovat hry za ori a to jinde nefunguje...
  • Veskoslav
    Říkal jsi, že mě budeš ignorovat, tak to dělej;) Ale chápu, že trolí nicka nedokáže splnit ani den starý slib:)
  • Z mojeho pohledu je to to samy,Chci hrat hru, musim zapnout službu. Koupim hru, musim aktivovat přes službu, chci update, musim mit zaplou službu, navíc ještě třeba steam exceluje ve sbirani ruznejch dat do kterých jim nic není. Nimrani se v detailech ze nekomu nekde něco neslo me celkem nezajima. Ale když uz by clovek do toho mel zabihat, nemyslim ze Steam by tech problemu mel min, jen se to v tom množství her ztrati.
  • on mezitím vzal MS ČR na milost (asi když nás po pár letech konečně našli na mapě) a už je možné hrát i s účtem zaregistrovaným na ČR, ale po těch letech už mě to zas tak netáhne :)
  • Veskoslav
    No já b té době měl už battlenet na MP:-D
  • Jako netvrdil bych, že zrovna MS tlačil nebo tlačí PC hraní právě naopak nevědomky to více dojebali. (jako všechno) Jediný o kterých se dá řící, že tlačí kupředu hraní na PC a celou PC platformu je nVidia se Steamem....
  • když to tu čtu, tak si říkám, staré dobré časy roku 2003
    To se tenkrát ještě nikdo nikde registrovat nemusel. Jen si člověk založil herní účet a už jel...
  • Robotron3
    Ty asi moc dobře nevíš o čem mluvíš co? Funkčnost těhle služeb, např. teď už bývalého GFWL oproti Steamu byla tak rozdílná, jako nebe a dudy. Proto nikdo příčetný si na GFWL nikdy nic nekoupil a když už musel aktivovat na tom krabicovku, tak se modlil, aby náhodou s tim zrovna nebyly problémy.
  • No co...originálku máš, ale asi nic nebrání tomu, stáhnout si verzy z Warezu, v který by snad měl tvůj CD-KEY šlapat.
  • Zkrachovaly uz vetsi a nedejnejsi firmy nez Steam..a jak jinak..spousta lidi se divilo:)
  • Funkcnost všech tehle služeb je stejna, to ze se nektera prosadi nektera ne nic nemeni na tom ze jsou v jadru uplne to same. Jen me udivuje ze jeden a ten samy clovek jednu službu odsoudi i když po nem chce uplne stejny buzerace jako ta kterou neodsuzuje.
  • Robotron3
    Dokonce i fyzický media jsou na dobu určitou. Proto ale aspoň trochu inteligentní lidi si hry digitálně kupují právě na Steamu, protože u něj hrozí nejméně, že by se s nim něco stalo, nebo dokonce že by byl zrušen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit