Přejít na výpis diskuzí
Microsoft zavře obchod Games for Windows Marketplace
16.8.2013 | Adam Homola
90 příspěvků
-
Vzhledem k licenčním podmínkám Steamu a téměř celé digitální distribuci je výraz zakoupil a vlastnil zcestný. Nikdo, kdo si na Steamu hru koupí, tak ji nevlástní, ale má jí pouze v pronájmu. Jestli se (čistě hypoteticky) někdo rozhodne, že Steam nebude, tak by mě zajimalo, jak si všechny ty pronájmy budete hrát...
-
No jasně, že něco funguje oproti něčemu co nefunguje, a že je někde výběr pár her a jinde tisíce, to je malej uplně nepodstatnej detail. *15*
-
jen detaily..všechno jsou to DRM online služby které poskytuji to same...
-
Zdejší největší psychouš přece musí znát, kdy mají cvoci vycházky .)
-
Microsoft těch přešlapů dělá tolik, že už je to na pováženou. Dneska mě pobavila aplikace youtube na Windows Phone, kterou vytvořili a Google ji hned zablokoval, že porušili jejich práva a objevuje se tam jen strohá hláška, Error, něco se stalo a nevíme co *1*
-
A to smazaní je taky nesmysl. mám na prepare nahráno stovky hodin ani jedno smazání.
-
Tak třeba Steam oproti GFWL funguje a většinou s ním nejsou problémy. Je tam mnohonásobně víc her. Zakoupené hry fungují v jedné licenci na Win, OSX, Linuxu...
-
chyba nebol to retrib. ale starsie diely
-
krasne napisane..to bol surprise ked po nainstalovani Dawn of War Retribution na steame chcelo odo mna games for windows, momentalne v kompe steam, bazmek uplay, origin a social club no humus
-
no jelikož jsem převážne SP hráč tak je mi to víceméně fuk nějaký PvP
-
Zlaty konzole, tam nic neresim a proste hraju.
-
Stejný jako Steam? To už máte Vy blázni tak brzo vycházky? *1*
-
Je to strašnej bordel s tímhle. Jednou jsem si po roce zase říkal, že už konečně dohraju čtvrtý gta a třebas zkusím i ty epizody. Půl dne to steam stahuje, pak nainstalovat gfwl a tu rockstar blbost... Sakra, zase si vzpomenout na loginy do milionu služeb. GFWL hlásilo, že tam cpu špatne heslo (naštěstí na mail jsem si vzpomněl) - fajn, změním: Nesmíte použít to stejné heslo. WTF?! Pak se tomu pořád nechtělo stáhnout uložené pozice nebo co. Achjoo...
Hehe, někde se mi v počítači objevil ten jejich marketplace. Bohužel jsem to nikdy neviděl. Vždy to (asi) preventivně samo do vteřiny krešlo *15* -
tou dobou už jsem nad tím asi zlomil hůl, dohrál singl a hra šla do police, ale hořká pachuť a alergie na cokoliv s nápisem Windows live zůstala
-
Vlastně máš pravdu. Vím, že jsem chtěl hrát s kamarádem a ten měl ten samý problém jako ty, ale po měsíci už to jelo normálně.
-
naprosto standartní edici, kupováno taky v den launche a nebyl jsem zdaleka jediný kdo měl tenhle problém
-
GFWL je uplne to stejne jako Steam nebo Origin, jen z nejakeho neznámého duvodu Steam ma plno lidi rado :p
-
No nevím, co jsi to měl za zvláštní edici, ale mě hra běžela v MP už od launche a naprosto v pohodě a ano mám tam označenou zem jako Čr:)
-
Doteď jsem nepochopil na co je ta sraačka Rockstar Social club. Tolik marasmu, co se mi snažil následně instalovat, neustále vyskakovaly hlášky, nešel jednu dobu ani odinstalovat, neustále padal, psalo mi to špatné heslo, aby mě to následně po 20 pokusu přihlásilo a podobné srandy.... *11*
-
No, ale pvp těžko můžeš provozovat v offline....a občas je dobré udělat zálohu složky NBGI a je to...