Přejít na výpis diskuzí
Microsoft zavře obchod Games for Windows Marketplace
16.8.2013 | Adam Homola
90 příspěvků
-
GTA IV .... Steam -> Games for Windows -> Rocstar Social club. Registrování je můj druhej život..
-
-
krasne napisane..to bol surprise ked po nainstalovani Dawn of War Retribution na steame chcelo odo mna games for windows, momentalne v kompe steam, bazmek uplay, origin a social club no humus
-
-
chyba nebol to retrib. ale starsie diely
-
-
Doteď jsem nepochopil na co je ta sraačka Rockstar Social club. Tolik marasmu, co se mi snažil následně instalovat, neustále vyskakovaly hlášky, nešel jednu dobu ani odinstalovat, neustále padal, psalo mi to špatné heslo, aby mě to následně po 20 pokusu přihlásilo a podobné srandy.... *11*
-
-
Je to strašnej bordel s tímhle. Jednou jsem si po roce zase říkal, že už konečně dohraju čtvrtý gta a třebas zkusím i ty epizody. Půl dne to steam stahuje, pak nainstalovat gfwl a tu rockstar blbost... Sakra, zase si vzpomenout na loginy do milionu služeb. GFWL hlásilo, že tam cpu špatne heslo (naštěstí na mail jsem si vzpomněl) - fajn, změním: Nesmíte použít to stejné heslo. WTF?! Pak se tomu pořád nechtělo stáhnout uložené pozice nebo co. Achjoo...
Hehe, někde se mi v počítači objevil ten jejich marketplace. Bohužel jsem to nikdy neviděl. Vždy to (asi) preventivně samo do vteřiny krešlo *15*
-
-
-
Dobře, ještě by to ale chtělo zrušit ten live.
-
Nikdy nezapomenu jak jsem si natěšený přinesl domů Dawn of War 2 jak zapařím MP, založil jsem si Windows Live účet a hra mi suše oznámila, že jsem při registraci jako zemi označil ČR, která bohužel není podporována, takže MP hrát nemůžu, leč hra je je už napevno svázaná s účtem a změnit to už nejde. Ještě teď to ve mě vře když si na to vzpomenu *1*
-
-
No co...originálku máš, ale asi nic nebrání tomu, stáhnout si verzy z Warezu, v který by snad měl tvůj CD-KEY šlapat.
-
-
on mezitím vzal MS ČR na milost (asi když nás po pár letech konečně našli na mapě) a už je možné hrát i s účtem zaregistrovaným na ČR, ale po těch letech už mě to zas tak netáhne :)
-
-
No nevím, co jsi to měl za zvláštní edici, ale mě hra běžela v MP už od launche a naprosto v pohodě a ano mám tam označenou zem jako Čr:)
-
-
naprosto standartní edici, kupováno taky v den launche a nebyl jsem zdaleka jediný kdo měl tenhle problém
-
-
Vlastně máš pravdu. Vím, že jsem chtěl hrát s kamarádem a ten měl ten samý problém jako ty, ale po měsíci už to jelo normálně.
-
-
tou dobou už jsem nad tím asi zlomil hůl, dohrál singl a hra šla do police, ale hořká pachuť a alergie na cokoliv s nápisem Windows live zůstala
-
-
-
-
-
Jako netvrdil bych, že zrovna MS tlačil nebo tlačí PC hraní právě naopak nevědomky to více dojebali. (jako všechno) Jediný o kterých se dá řící, že tlačí kupředu hraní na PC a celou PC platformu je nVidia se Steamem....
-
-
Ano steam je naprosto boží a přece ti dovolí kupovat hry za ori a to jinde nefunguje...
-
-
Nechápu tvou ironii tu větu jsem přečetl 6x a opravdu nevím co tím chtěl básník říct ....
-
-
A já zas nechápu tvoji ironii... všichni přece víme, že hraní na pc hlavně drží PirateBay
-
-
Dost tupej názor. Jako by se nechipovaly konzole kvůli kopiím. Ono úplně logicky, kdyby se PC hry neprodávaly, tak se vůbec nevydávají.
-
To nebyla ironie ale reálnej fakt to, že ty si stahuješ hry tím bych být tebou se tu vůbec nechlubil a pokud mě chceš argumentovat nějakýma nesmyslnýma větama, tak to aspoň napiš tak ať se to dá přečíst, protože to strácí ten efekt čeho si chtěl určitě docílit a ano zopakuju to znova nebejt nVidii, Steamu, (kickstartu) PC je dead.....
-
-
Jeeee slzy spomienok, ja som mal Diamond Viper V330 Riva 128
-
NVIDII kupuji od mojí první karty Diamond Viper Riva TNT 16Mb až do dneška GF660Ti. Ovladače byli vždycky perfektní a podpora do her taky za 1.
-
Presne, nVidia ma akurat v poslednej dobe naprd ovladace, namatkovo stale neopravili zamrzanie v browseroch v rade GXT5x0 takze vela ludi ma 314.22 z marca. Taketo veci sa pred par rokmi nediali a to som pravidelne instaloval rozne bety, nielen WHQL.
-
Nvidii kupuju nekdy od rady 6600GT a nikdy jsme si teda nevsiml ze bych mel problémy s ovladaci, zato u ATI to je porad dokala, vyjde hra..a na ATI sou potize..co to bylo naposled, Metro? A nebo, nedavno jsme zkousle Hellgate Global..a co hned nectu..problémy s ATI..ale dost se zlepsily, ovšem na Nvidii nemaj.
-
Ano nikdo se nestarává o hráče jako nVidia. Jaka jiná společnost by dokázala pomocí ovladačů vyhodit v podstatě do vzduchu grafické karty za několik tisíc. Sláva jim!
-
No jo. Problém je zase ten, že pár roků zpátky to bylo přesně opačně a nVidie byly v mnohých ohledech katastrofické a ovladače tak aktuální, že start na Mars byl aktuálnější.
-
Jako nevím... ten kdo opravuju sfušovanou práci vývojářu je ve finále nvidia... Možná ano je to přehnaný ten to argument nicméně stará se o hráče ne jako ostatní firmy....
-
Nebýt kvalitních titulů, tak je pc scéna mrtvá:) A nVidia zase není nikterak skvělý "zachránce" pc:)
-
-
-
-
-
-
ANO!!!! Konečně.. Jako kdyby to fugovalo tak by mě ta služba zase tak nevadila, ale tohle byla hrůza..
Tak třeba jsem ztratil heslo a tím si zablokoval možnost ukládat Dirt 3 a když jsem si chtěl vyžádat nové heslo rok my GFWL hlásil ať to zkusím za chvíli *16* Tak doufám, že to zruší zanedlouho také -
-
To je sice pěkné, že si přeješ, aby to zrušili celé, ale spousta lidí využíva GFWL na mp např. na Dark Souls.
-
-
od tý doby co mi GfWL 2x smázlo 50h savy tak jedu v offlinu :(
-
-
No, ale pvp těžko můžeš provozovat v offline....a občas je dobré udělat zálohu složky NBGI a je to...
-
-
no jelikož jsem převážne SP hráč tak je mi to víceméně fuk nějaký PvP
-
-
A to smazaní je taky nesmysl. mám na prepare nahráno stovky hodin ani jedno smazání.
-
-
Zlaty konzole, tam nic neresim a proste hraju.
-
-
-
-
-
Príliš sa netešte páni, niekde som čítal, že microsoft angažoval bývalého zamestnanca Valve, Jasona Holtmana, ktorého jeho predchádzajúci zamestnávateľ vyhodil pred asi pol rokom z dôvodou rešktrukturalizácie, mimochodom Hoffman vo Valve pracoval na steam distribúcii a steamworks integrácii :)
http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-08-14-former-steam-boss-lands-at-microsoft
Povráva sa, že práve hoffman má stať za zrodom nového systému obdobnej služby GFWL *15* -
-
Konečně někdo kdo má co říct, nééé jak vy všichni ostatní . :-)
-
-
Ještě si pamatuju, jak šlo napsat k jakékoli hře využívající GfWL originální klíč z jiné hry s GfWL a vám to bezproblému spolklo klíč.
Bohužel s příchodem Dirtu 2 to opravili a tedy na moc her se to použít nedalo. *15* -
V pořádku. Ještě aby ea skončila s originem (případně zkrachovala) a bude to v naprostém pořádku.. Proč všichni chtěj dělat všechno a nic pořádně pak nefunguje? se divim že sony taky neudělá klienta pro PC...
Ne, bude to prostě fungovat takto: PC + Steam, PS + PSN od Sony, Xbox + XBL od Microsoftu. a ať se microsoft netlačí do PC, když to neumí, což dokazuje několik let posledními windowsy.. jediný sony má trocha rozumu a zůstává na svym písečku. -
-
Tak on poradne nefunguje ani steam ... takze si nevyberes (80+% games vyzaduje registraci jeste nekde jinde, steam je neumi patchnout ...)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=7D0_Cj1xxDo
-
konecne rozumnej krok MS od vydani Windows 7 *5*