Přejít na výpis diskuzí
Middle-earth: Shadow of Mordor - recenze
5.10.2014 | Miloš Bohoněk
282 příspěvků
-
prečo autor hovorí o prekvapení? :) však tá hra mala taký hype, že boli vysoké hodnotenia proste dopredu rozdané
-
-
Si sa s koníkom zrazil? hra bola najmä v porovnaní s ostatnými hrami tak málo propagovaná a aj na games.cz sa jej venovali len tak okrajovo, že som o nej dozvedel, až tesne predtým, keď mala vyjsť koncom septembra.
-
-
lol? ty si sa tu už viackrát prejavil ako zabrzdený jedinec, tak to, že si sa o hre dozvedel až tesne predtým to len dokazuje
games.cz sa venuje mnohým hrám len tak okrajovo, iné weby tú hru spomínali až nadmieru často -
-
Aj si niekedy po sebe čítaš tú zhnúšku inkoherentných nezmyslov, ktoré napíšeš? Sa spamätaj konečne, tvoja nekonečná stupidita uráža moju inteligenciu. Už len po prečítaní tých žvástov čo si tu teraz vypustil do éteru mi iq kleslo o 10 bodov.
-
-
v tom prípade tvoje IQ má teraz hodnotu rovnajúcu sa najnižšej nameranej teplotnej hodnote na našej planéte ...
-
-
Ty si taký nezmar hnedý.
-
-
-
-
-
-
Souhlas. Super akční RPG. Nic víc bych v tom nehledat.
Navíc mě osobně štve více ten nekonečný příliv orků atd.
Škoda, že stále není propracované SP RPG hra ze světa od Tolkiena *9* -
Tak možno do roka to skúsim keď výjde kompletka v nejakej akciovej cene.
-
Téhle hře jsem věřil, protože vím, že je Monolith kvalitní vývojářské studio, takže jsem neměl nejmenší obavy. Během několika dnů bych se do toho měl pustit.
PS:příště ale nějakou FPS, Monolithe. Ok? -
-
jake hry ješte delali?
-
-
napr. Blood + Blood II, No One Lives Forever + No One Lives Forever II, AVP 2
-
-
-