Přejít na výpis diskuzí
Middle-Earth: Shadow of War - recenze
18.10.2017 | Šárka Tmějová
101 příspěvků
-
FYI na standardnej PS4 ma hra dost badatelny input lag :(
https://community.wbgames.com/t5/Support/PS4-controller-input-delay/td-p/1690512?nobounce -
Jednička vylepšená všemy směry, za mě spokojenost. Chtělo by to ale kruci aspoň týden nebo raději dva dovolenou, kdo to má všechno stíhat pařit?? DOS II, Shadow of War, South Park, Grand Turismo, Evil Within 2,dojet Cupahead...šichta to bude.
-
-
Pohoda, kup par lootboxu a mas to dohrany za odpoledne.
-
-
Ahoj sarko prijdes udelat gamesplay?
-
Aha zdá se že na NEMESIS je to více otravné stačilo snížit na normal ahle jde krájet snadno i ten Op skřet.
Co je humus a že to tam vůbec je *11* *11* Dynamické rozlišení omg jakej tatar tohle vymyslel. Jsem se málem pozvracel ale stačilo snížit na 30% a hle je to ostřejší sice občas to připomíná Shadow of mordor ale na PS2 nechápu jak můžou bejt na High tak vyblité textury když třeba Orčí ksichty jsou povedené. Nemám moc smysl grindit armádu když vás zabije beztak nejakej bezvýznamanej a jsem rád že Lootboxxy nepoznamenali hratelnost. Na driuhou stranu těch 30gb ultra 4k textur je fakt škoda 100GB cvo bude příště 250 ? *7* -
Béčkový příběh......
tak nic no, jsem to chtel ve sleve kvuli pribehu. -
-
Mi se ten příběh líbil. Pána Prstenů mám hodně rád a vůbec mi nevadí, že si tady vymysleli vlastní příběh a některé věci prostě s trilogií nesedí. V některých recenzích dokonce příběh vyzdvihujou, takže je to zase spíše o preferencích. Určitě je o dost lepší, než byl v 1čce.
-
Beckovy pribeh neznamena ze se budes bavit. Ale jestli cekas nejake temne drama, se slozitou zapletkou a moralnim presahem, tak asi obecne Lotr nebude spravna volba
-
Kdyz te zajimaji hry kvuli pribehu tak se podivej na cutsceny na Youtube a mas to zadarmo.
-
-
Jsi genius ...mohl bych te citovat v nasem kniznim klubu?
-
-
zase nevěř všemu co recenzent napíše... kolikrát se úplně trapné story glorifikuje a skvělé se poplive, nemluvě o tom, že na béčkovosti není nic špatného
-
-
Kdo vubec ted ma prava na LotR a Tolkienovo universum? Byly s tim nejake problemy a jedina mozna hra byla jen LotR Online, ted tu mame dve Middle Earth hry a pritom stale neni mozne koupit ani jednu bitvu o stredozem?
-
-
Zdárec, long time no see KrPo :)) Práva na hry s příběhem a postavami z jakékoli knihy jsou velmi striktní, v podstatě můžeš udělat jenom hru "inspirovanou" LotRem. Ergo dva Stíny ze středozemě jsou OK, ale příběh o Gandalfovi a Bilbovi je zapovězen. Ale právníci bojují a řekl bych, že touha po penězích tuto uměle vystavěnou bariéru brzy prolomí.
-
-
Hráno presně hodinu a refund.6e je to generická akční grindovací eh hra? Bo akční RPG - ne do RPG to má sakra daleko. Hrozívé je že se mi zdá že se grafika oproti jedničce zhoršila ale budiž to nevadí. repetetivní hratelnost se soubojovým systémem ukradeným z batman arkham asylum se nezměnil, opravdu s takovým rozpočtem nepřišla žádá inovace? Eh nemesis, no to by asi člověk musel hrát déle ale je mi jasné jak to funguje hele toho orka sem zabil před x hodinama a von se oživil a je silnější a kecá nový dialog so cool. Takže 5/10 obyčejné, generické, nudné s opakujícím se grindem. Víceméně destiny 2 akorát s orkama. Have fun. A to nepočítá člověk facku od vyvojářů kteří lhali kvůli cash grabu. Každý kdo tohle koupí jen přispívá k budoucnosti plné lootboxů, protože jestli tohle bude úspěch tak se toho chytne každé vetší AAA studio.
-
-
*15* No dobře trole. Děkujeme za komentář. Nemesis system má spoustu mechanik, ale to nebudu rozebírat.
Ke grindu. Grind je, když opakuješ stále stejnou činnost, aby jsi získal: 1) lepší vybavení (tady NE) 2) další úroveň (tady NE)
Smyslem Nemesis systému není orky zabíjet ale získávat je na svou stranu. Tam bude grind až na konci kvůli dobývaní pevností, právě kvůli chytání orků a kvůli ničemu jinému. Což si ale po hodině nemohl zjistit, tak zkus příště něco lepšího. -
-
A proč bys měl získávat orky na svojí stranu, když hraješ za nesmtelnýho superborca co skáče 10 metrů do vejšky, autohealuje uprostřed soubojů a když dostane stokilovou palicí od obra po hlavě, ani mu to nerozhodí pěšinku, takovej žádný orky nepotřebuje.
-
-
no, to je pravda, a ani na zachod mu celu dobu nebolo treba
-
-
Tam nejsou zachody?
-
-
-
-
Nn tak nemesis system vubec nefunguje a s destiny 2 to nema snad vubec nic spolecnyho...
-
-
Na téhle hře mě zaujaly dvě věci:
1) True ending za paywallem, a
2) antisemitský stereotyp toho orka na marketu (chce vaše peníze!).
Jinak nic. -
-
No nevim... ten true ending za paywallem prej neni uplne pravda ale koukam ze se tahle fama siri docela uspesne.
-
-
Tak ono staci cist a koukat jak se o tom mluvi a nekteri si to proste neoveri :D ale pokladaji určitou informaci z druhé ruky za pravdivou.
-
-
Ja jsem rozhodne neprisel hajit mikrotrasakce. To je proste svinstvo a takova vec by minimalne mela automaticky znamenat ze hra bude 18+ a mit varovani na krabici nebo ve storech stejne jako je to treba u cigar ale sireni polopravd a nesmyslu nepomuze nikdy a nikomu.
-
-
No takhle... nesmysl to je, ale s polopravdou bych byl opatrnější.
Lze se na konec podívat, aniž bys utratil byť jedinou korunu navíc? Ano, lze.
Je ten finální grind neuvěřitelně zdlouhavej, otravnej, nudnej a poměrně průhledně takhle nastavenej, abys měl chuť si nakoupit skřety a dramaticky si to zkrátit? Ano, je. Dle mého názoru. -
-
Pokud to dokazes dohrat bez placeni tak to proste neni paywall. Navic podle strizlivejsich odhadu je ten posledni grindovaci akt za kterym je true ending na 10-15 hodin a uprime nevim jestli to same plati pokud jsi opravdu poctive luxoval vsechny ikonky jako hodnej kluk.
-
No, on za ním je... respektive, je za takovým... pay-hedgem, není to přímo wall =)).
Ale neslovíčkařme a radši se shodněme, že to je dosti ošemetná praktika, což. -
Takze rict ze true ending je za paywallem je polopravda presne jak rikam.
-
-
-
-
-
-
Ve ddruhým Aktu je to nepěknej grind - musíš dominovat dostatek kapitánů... bla bla nejdřív ale nagrindit slabčí orky. At si řiká kdo chce co chce něco podobného bylo v jedničce a tam mě to tak zotrávilo že jsem to ani pro jistotu nedohrál *12*
-
-
"Ve ddruhým Aktu je to nepěknej grind - musíš dominovat dostatek kapitánů" - kolik ? Pokud vím, tak jen 3 aby se ti odemkly některé mise. Warchiefs vůbec není třeba dominovat.
"nejdřív ale nagrindit slabčí orky." - jaké slabší ? Kvůli čemu ?
To je zase blábol.
EDIT. Dominovat celou mapu je otázka chvilky. -
-
Aha, tak sry ale mě přišlo jako bych měl grindit aspon 10:D
Proč slabší asi proto že nemám dostatek zkušeností na ty silnější.
Ty jo to abych se bál něco napsat a ty si mě nesledoval ostřížím zrakem *8*
-
-
-
už jednička byla naprostý zlo.