Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto
    Takže překlad = další generická sračkaa. Repetitivní open -world, ale je tam hodně obsahu, takže nemůžeme jít pod 8/10...

Naprosto zbytečná hra...
    • ty vole co furt tady v diskuzích máte proti open world hrám? *1* to je teď moderní?
  • Lidičky potřebuju radu. V misi kde se bojuje s Balrogem uplně na konci mi hra píše press SPACE. Mačkám space a nic...vždy mi zničí draka....je to k posraní. Mohl by mi někdo poradit co dělám špatně? Kdyžtak mi písněte na facebook - Realtoltek
    • Morraw
      Space musíš podržet. Proběhne animace, kdy nalétneš na balroga.
    • Jack1947
      Nahod gamepad nebo nevím já to hraju na gempiku

Jinak asi bug leda přenastavit klávesu ??
  • z pohledu hráče 7/10

z pohledu Tolkienova fanouška 2/10 (za snahu)
  • Za mě super
  • Lima
    Dementní hateři za 3...2...1...teď.
    • Dementni fanboyove 3...2...1...ted.
    • no, tak lidi co to musi komentovat uz predem aby ukazali jak jsou proziravy uz tu mame, tak muzeme zacit *3*

jakekoliv placene ziskavani hernich predmetu, ktere ovlivnuji hratelnost (rozumnej vse, krome kosmetickych zalezitosti) je spatne a lidi by jej meli ignorovat. pokud vydavatel/vyvojar umele upravi hru, aby bez jejich nakupu, cloveka tlacila k nutnemu grindu, je jeste horsi. pokud je to pripad SoW nevim, nehral jsem a je to asi i dost subjektivni.
      • Jack1947
        Přsně tak je to hnus a je jen na hráčích jak dlouho tohle bude pokračovat. SOW možná tenhle problém nemá spíš jiný je tam nepěkný grind.
    • Games Trolls incoming! :D
    • tady koukam musi clovek delit vysledny skore dvema, v nekterych pripadech i trema, aby se dostal na skutecnou hodnotu...

jak muze tenhle copy&paste predchoziho dilu s naprosto nulovou inovaci, navic prolezlej mikrotransakcema a dlc, dostat 8? co presne je na ty hre na 8 z 10? grafika? pribeh, kde skutecnej konec je schovanej za pay wall? nebo snad stupidni combat, kde staci drtit jeden cudlik?
      • Sarka je tady nova a je jeste nezkusena. Nekdy je fajn se podivat na hru ocima uplnyho novacka, proste takova jaka hra je a nehledat vsude chyby.
  • Jack1947
    Mimochodem kdo stále věří tomu že to není grind tak ke konci zhruba od 42% hry ( záleží jestli jste plnily vedlejšáky atp...) tak je to nechutnej otravnej grind kdy se musí zabrat 3 nebo 4 základny a ještě je třeba zabrat nějaké veže, něco podobného měla jednička a proto jsem ji nedopařil.

HA, tady můžou přijít transakce tedy placené cheaty - kde slov u aby ulehčily hru. Jo je to tak kvůli ničemu jinému tam zas tolik nejsou;)

Inu hezky to bylo posáno nakonci v recenzi aktuálním Levelu.
    • Jack1947
      Konec už je jen grind 10 základen teda za předpokladu že ten konec vůbec chceme.
    • Morraw
      Ty dokážeš napsat neskutečná ho*na. Nic z toho co jsi napsal neni grind. Očividně vůbec nevis co to slovo znamená, tak ho nepoužívej.

Nechť je to upozornění pro všechny, kdo by četli ty jeho bláboly.
      • Jack1947
        SPíš by nem+ěli číst tvé obhajoby, nebo ignorace sranců z Lootboxů... respkt ignorace že to nevadí kdo chce koupí/kdo nechce .. Oh, wait? grindí ??
        • Morraw
          Ty jsi nejhorší ze všech. Hry krades a pak na ne nadáváš a přispíváš akorát k tomu, ze vznikají Denuva.
  • Lukass
    Tak osmicka u tehle zdimaci a naprosto nechutne hry uz vyvraci veskery iluze o herni novinarine. Diky redaktori, i diky vam jdou AAA hry uplne mimo muj zajem a penize bych za tohle v zivote nedal.
    • nehrals ale hodnotis, typicke. ja taky predstavu loot boxu v single hre nesnasim, ale pokud pise, ze nepocitovala nutnost si zadny loot box kupovat a vse se da rozumne ziskat ve hre, tak sem schopen to tolerovat.
  • Já jsem si recenzi užil, Šárko, to důležité si vní vypíchla a o té osmičce jsi mě přesvědčila. Dění okolo Shadow of War nějaký ten pátek sleduji a myslím si že i přes to si tu 8 zaslouží. A ten příběh není tak špatný, dokonce se na konci napojuje na filmové universe, takže za mně fajn spin-off nebo prequel pro filmy.
    • vrat se az si tu hru zahrajes, a pak rikej jestli si ji zaslouzi nebo ne
    • "Dění okolo Shadow of War nějaký ten pátek sleduji a myslím si že i přes to si tu 8 zaslouží." LOL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit