Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sleepless
    Odstíny temnoty jsou proti Větrům války slabej čajíček :)
  • Skoda, že multiplayer je pro Hardscore hrace... stravit nad jedním 1v1 nekolik hodin se kazdému nechce.. mate jinou zkušenost?
  • Při tom názvu jsem si hned vybavil tu slavnou, ženami milovanou knížku 50 odstínů šedi nebo jak se to jmenuje, fuj jsem se až lek *11*
  • nevim jak to bylo v den vydani ale hral jsem zakladni verzi nedavno a mob packy na mape sílily a na nepratelskeho hrdinu jsem v pohode dosahnul.
    Mas tam takovej skill ktery ti zlepsuje pohyb po souši, mas vybavu ktera ti pridava body pohybu pohyb, navic kdyz je nepratel pri nejakem hrade muzes se teleportnout do toho hradu a dat armadu hrdinovi kt. je v tom hrade a ma plny pocet bodu na pohyb. Takže fakt co rikas mi nedava smysl
  • Heroes jsem si koupil hned v den vydání a mob packy právě nesílily a nebyl problem je sundat pomalu čímkoliv...
    a pohyb nepřátel byl vždy tak, abych na ně přesně o jeden pohyb nedosáhl...VŽDY O TEN JEDEN...a to na to, že přejedu fakt velkou kus cesty dost divné...
    Proto se ptám, zda je toto změněno
  • ten mamlas neví co to je GOG.. :)
  • Pethulla
    15k3: Problém s pochopením psaného textu? Heleď, možná tě to překvapí, ale já vím, že tady všichni (s vyjímkou pánů Bohoňka a Smutného) píšou pod nějakým nickem. Ale o to přece vůbec nešlo. Šlo o to, že některé osoby této výsady využívají ,no, k trollení. O tobě tudiž nepadla ani zmínka, ale jak vidno, když kvůli tomu vyskakuješ jak čertík z krabičky, tak on si už asi každý udělá obrázek proč.
  • Taky si precti serii Malus Darkblade (Malus Temna Cepel) od Dana Abnetta ze sveta Warhammeru.
  • Dal sem ti plus, ale MM VII: for blood and honor bylo tak o 1% lepsi :D
  • co to meleš prosimte? že mob packy sílí je normální a pc jestli ti dobre rozumím nedoženeš asi proto že jsi od neho dále nebo ma upgradovaný pohyb po mape...
  • lipkozzi
    ti pravi temni elfovia pre mna boli, su a budu vzdy ti, o ktorych som cital v knihach od R.A. Salvatore
  • 15k3
    píše neregistrovaný člověk... Btw ano vím co to je, ale alespoň se nestidím za své názory publikované pokaždé se stejným nickem a ne že si při každým neúspěchu prostě změním nick. Ale tady jde o to, že mě někdo nazval anonymem a sám tam nemá ani svoje křestní jméno. *16*
  • Takže registrovaný = výstup z anonymity? Víš co to anonymita je chlapečku?
  • 15k3
    A to píšeš o mě, a nebo o tom spamu a reklamě, která na mě reagovala? Protože tvoje jméno taky nikde nevidím a jsem registrovaný, takže anonym nejsem. *12*
  • Vitekb
    Odstíny sem, Odstíny tam. Ještě, že jich není 50. *12*
  • Nevíte opravili v Heroes VI tu chybu, či feature, či jak to nazvat...že PC vždy udělá pohyb tak, že ho nikdy nedoženu a vždy mi bude chybět jeden pohyb? Je opraveno to, že mob packy na mapě postupně sílí a nejsou stejně slabé celou dobu? Děkuji za pomoc.
  • Pethulla
    ono to spíš vypadá na to, že spousta lidí se rozhodla, že se proslaví tak, že budou, bezpečně ukryti v anonymitě, zasírat téměř každou normální diskuzi. Takže k tvoji otázce, ne, těch se půjde zbavit těžko.

A proč se jim vlastně pořád říká trollové? Za mých mladých let jsme takovéhle nazývali jednodušě: debilové.
  • Prouzkumej internet a mrkni se na reecenze předních herních webů nebo časopisů, pak mluv. Mezi nimi jsou např. oba díly Zaklínače, takže tvá "teorie" je chybná. Jinak když teda kupuju, tak je to špatně? Hlavně, že všichni nadávají na pirátění.

http://www.gog.com/catalogue hvězdičky a názory hráčů mluví sami za sebe, a je jedno, jaký žánr hledáš.
  • mdkGT
    cekam az na games.cz vymrou trollove, to se asi nacekam vid
  • 15k3
    Hry, které stojí 2 dolary asi nebudou moc úspěšné -> dobré -> drahé. Tudíž si nakupuješ nezábavné hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit