-
No jako nehraje se to spatne, ALE pokud by kings bounty mel hru pro vice hracu na jednom PC, tak je vitez. Takhle to zatim beru docela dobre, osmicka je fajn a asi to tak melo byt.
BTW. Trojka je asi nej, ale uz ji nemuzu hrat, proste uz to nejde. Jednicka taky nebyla spatna, hodne jsem ji ve sve dobe hral. Ctyrka nevm proc me neprisla tak spatna jako vam, ja jsem se docela bavil, mozna je chyba v tom ze po cisle 3 nasleduje cislo 4. -
-
Ctyrka prisla s docela velkymi zmenami, ktere sa na prvni pohled daly tezko zkousnout, ale pokud si clovek zvykl tak nebyla vubec spatna... Petka byla vystrel hodne mimo a tohle uz je zase vcelku hratelne, ale rozhone ne dokonale... A navratem k trojce bych to taky nenazyval...
-
-
K tomu závěru recenze. I kdyby to byla první hra žánru, tak by si desítku nezasloužila a nezaslouží si ani osmičku. Jako výhradní singleplayer sice nemám nic proti nutnosti být trvale připojen, ale debilní socializaci á la Facebook games prostě neskousnu.
-
-
prý debilní socializaci... nedokážeš přijmout nic nového, a proto tento velký krok pro komunitu nevidíš...
-
-
Nevím co si stěžujete, projel sem forum a plno lidí si stěžuje na skill tree, hlavně v závislosti na tom že je až moc nepřehledný... S tím přeci nelze souhlasit. Jednoduše je rozdělen na dvě hlavní větve: Síla / Kouza, ty se pak dělí na 5 řekněme obecných a válečných kouzel / 5 magických elementů z nichž ze začátku můžete vybírat jen z pár a dále je zlepšovat. V této hře je mnohem větší důraz na provedení kouzel a vybírání spellů (díky bohu) pokud by ste chtěli něco jednoduššího proč hrajete taktickou tahovou strategii? Máte nyní mnohem více možností jak porazit nepřítele a holt už to není zřejmně pro casual (CoD, LoL) hráče.
Stěžovat si na grafiku je další bod který naprosto nechápu, je trošku kreslenější, ne přehledný jako HoMaM3 (kupodivu když byl ve 2D *7* ), ale do této hry se hodí, mapy jsou velice hezky vymodelovány. Jediné co mi lehce vadí jsou zoubky kvůli nemožnosti AA, ale to snad příjde s příštím patchem. Stavění je zajímavé, z důvodů 3 surovin máte ze získaného jednoho krystalu pocit jako když ve starejch settlerech najde geolog zlato :) (Oldschoolové jistě pochopí). Kritizovat každou novou hru jen proto že je jiná než "nejlepší třetí díl" se mi zdá trochu dětinské. Jediné co se ještě bude muset změnit tak je balanc hradů, ale to není nic co by nešlo zařídit s pár patchema ;).
Takže za mě? Výborné pokračovaní s plno vychytávkami které se trochu odklání od předchozích dílů které nemusí padnout každému -
-
Hráčům co si stěžují na složitost skill tree doporučuji MMORPG RIFT... tam by se z toho asi tak maximálně stačili pokřižovat, než by to s nima seklo :)... taky jsem na to koukal jak sůva z nudlí, ale pak jsem pochopil.
-
-
jj miluju ten system v riftu, bohuzel ta hra jako takova me lehce omrzela mozna se k ni vratim pri cekani na nove mmos
-
-
Jde o to, ze skilly zacnou byt o necem az kdyz je hrdina po 10lvl...no a to uz mapa konci, takze nez se doberete k "hrdinovi", tak uz to na hru nema vliv (kdyz mate stovky jednotek, tak např. destruktivni kouzla jsou k ničemu a jelikož jich hrdina zna malo a uci se je pomalu, tak je to nepouzitelne). V bitvach se naopak projevuje velke nevyvazeni jednotek. Nejde o to, ze grafika je hnusna - ta je fajn ale ta animace mest a postavicek je hrozna. Vsechno vypada podobne a např. z inferna je banda mutantu, u nekrousu vypadaji vsichni jako zombie. Zadni elegantni lichove, smrtky, nemrtvi jezdci...zadni rohati demoni s bicem, pekelnici a dablove (vsechno vypada jak horici h*vno).
Ano, treti dil byl nejlepsi ale to neznamena, ze nove dily nemaji dobre napady...to ale neni duvod menit neco co funguje dokonale. Odehral jsem par map a je to rychla honidba za obsazovanim hradu aby hrac nasbiral co nejvetsi armadu, protoze hrdina toho moc neovlivni - naopak ma k dispozici vsechny jednotky ze vsech hradu (stejne jako ostatni)...takze pronasledovani hrdinu driv nez spoji armadu, takticke spojovani armad z jinych hradu pomoci hrdinu, co mohou carovat portal...proste je tady vsechno pro vsechny a zavod zacina.
Takze jak rikam...par napadu dobrejch ale magnet na to aby vas to udrzelo u hry to neni...za ty prachy jsou lepsi hry...dal bych tomu tak 6-7/10 -
-
phx:souhlas
el cid: mám rozehranou extra large a mam lvl 15 a to mam prozkoumanou tak pulku mapy(nastaveni exp rychle, exp nejrychlesi uz je prehnany:-)) -
-
ok, jeste to zkusim...jeste vkladam velke nadeje do pripadneho datadisku :-)
-
-
-
-
Nechápu proč se všichni tak rozčilujete... ty problémy o kterých tady píšete ,,(městečka jsou hnusné, menu je nepřehledné atd...),, jsou sice možná na místě, ale rozhodně to hře neubírá na hratelnosti. Podle mě jsou Heroesy VI poctivým pokračováním celé série, které v ničem zásadním nezklamou...
-
-
Black Hole se vyjádřili, že při releasu tam městečka nebudou, ale přidají je formou patche.
Takže aspoň tak. -
Ty města mě hodně mrzí když se podivaš na 5ky jak si stím vyhraly a tady to odflakly par domečkama
-
-
Tenhle díl není vysloveně špatný (za nejhorší považuju čtyřku), ale vyskytuje se v něm hodně anomálií, které dle mého do her HOMAM nepatří. Například ty sféry vlivu - naprostá kravina zaberete hrad a máte k němu i doly, wtf? Nebo konverze zabraného, například lidského, hradu na svou rasu za pár zlatých...strašně to hru ulehčuje a kazí. Stejně tak Townportal je nyní v každém hradě, prakticky od začátku hry. Rozhodně to je lepší než Warcraftový HOMAM 5, ale myslím si, že fanoušci zůstanou jako já u dynamické přehledné a pěkné HOMAM III.
Odbornosti jsou taky dost nepřehledné, nevím jestli to je dobré řešení, ale kouzel je pomálu a až na pár jsou k ničemu. Jinak hrál jsem vždy za Nemrtvé a v tomto dílu totálně pos*ali upíry - jsou pomalí a ujdou asi tolik jako Zombie ve trojce. Takže pokud má někdo rád Nemrtvé tak moc nadšený nebude. Ras je málo (tuším, že pět) a jsou prakticky stejné jen mají jiné skiny. Jak jsem řekl rozhodně to nebude ten HEROES který si vemete sebou na kolej - Za prvé je docela náročný na HW a za druhé je pomalý, čekat 30s po každém kole na počítač vás zničí. Líbí se m ina něm jen grafika a to, že Heroj mění postupně vzhled podle lvlu, ovšem taky to mohli udělatpodle artefaktů co najdete. -
-
Stačí si v nastavení změnit rychlsot tahu PC, dal jsem si to na max a Ai netáhne déle jak 3 vteřiny........než něco kritizuji, tak si o tom něco zjistím pro příště.
-
-
Vzhledem k tomu co jsem vše psal toto řeší tak desetinu věcí co mi vadí. ;-) Ale dík za tip zkusím to. Já myslel, že jeto rychlsot tahu realtime po mapě když kompa vidím.
-
-
A málem jsem zapomněl na takovou lameřinu v této hře, nevím jak sotatní rasy, ty jsem nakouk jen abych koukhul na jednotky, ale Nemrtví mají fičuru, která způsobuje to, že veškeré ztracené jednotky v bitvách se vám objeví za mírný poplatek v hradu, takže si dovedete představit jakým směrem je hra nastavena....A suroviny jsou jen tři - dřevo, šutry, krystaly. + zlato.
-
-
Lidi potřebuji pomoc.
Hru jsem si koupil. V pátek došla. DNes instalačka vše bez problému.
Ale při spuštění mi naběhne launger ubisoft anahlásí mi, že nenašel konfiguraci a hra se nespustí???
Co s tím? poraďte prosím... -
-
Mám naprosto stejnej problém.
-
How to fix “Failed to load configuration. Please restart the game. If the error persists please contact Ubisoft support” error message.You could try to contact Ubisoft first, or you could try the workaround below: Go to C:/windows/system32/drivers/etc and open the hosts file in notepad. 1: Change the file to what you want it to be. Basically remove everything below these lines;
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
2: Save it to your documents.
3: Go to documents folder after you saved it.
4: Push Alt and a tool bar should show up.
5: Click tools select folder options and click on the view tab.
6: Find were it says “Hide extensions for known file types”. 7: Click on that and make sure its off and click okay. 8: Now your hosts file you saved in documents should say “hosts.txt” just change the name to just “hosts” no .txt or .exe or anything like that just hosts.
9: Save the file to “OS C:/windows/system32/drivers/etc” and replace the old file with the new one. Alternately, some people suggest that uninstalling the Ubisoft launcher (not the entire HoMM 6 or Heroes VI game!) and reinstalling it from here solved it! -
-
Chci se zeptat, co přesně udělat v prvním bodu? Odstranil jsem ty 3 řádky # a zbytek udělal přesně podle pokynů, ale hláška se opakuje.
-
Miluju tě :D
-
-
Ako presne znie ta hlaska ? Pry hra nepodporuje nejake graficke karty na notebookoch... Nie je to tvoj pripad ? Viem si predstavit ze to naserie, snad to este patch-nu..
-
-
Není to můj případ. Mám PC. Namakanej celkem. Heroes VI musí jít ne problem, ale přesná hláška je. : "Nepodařilo se načíst konfiguraci. Restartujte prosím hru. Pokud problém přetrváá, kontaktujte podporu firmy Ubisoft."
-
-
Ahoj je potřeba se zaregistrovat na UBISOFTU. Po regisraci a prvním přihlášení se stáhne cca 500MB patch a pak už můžeš vesele hrát. Hra je super! Dá se pak hrát i off-line. Hodně úspěchů.
-
-
Hele zaregistroval jsem se na ubisoftu. Mám tam účet. Patch jsem si stáhl automaticky ze složky s hrou. Ale stále mi to nefunguje. DOcela mne zaráželo, že mi nenaskočila tabulka, která požaduje instalační kód... Který mám uveden na manuálu. Prostě nevím co je s tím... POMOCTE PROSIM!!!
-
-
Kupuj si hry na steamu...vse se updatuje automaticky a funguje to tak jak ma...
-
-
-
Jo, tlačítko nelíbí mi vážně nepomůže.
-
-
...mam pocit, ze tu niekto minuskuje len tak z frustracie :D...zlate trojky a Age of Wonders...
-
-
Jo, Age of Wonders byla skvělá hra.
-
-
Mi připadá, že se kritizuje za
A) málo inovací, ta hra je stejná jen v jiný grafice.
B) ty novinky to uplně zkazily, kde je stará dobrá hratelnost?!
HoMaM 6 jsem nehrál, ale tohle je takový můj postřeh u diskuzí o pokračováních. -
No já od HOMAM6 čekám hlavně tahovku ...... jinak Kings Bounty je docela schopným konkurentem
-
Můj názor na tuhle hru je takový, že ten kdo hrál všechny předchozí díly ji bude hodnotit jinak, než člověk, pro kterého se jedná o první setkání s touhle sérií. Jelikož patřím do druhé kategorie a hra mě bavila, nemůžu jinak než 8/10