Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdravím, chtěl bych se zeptat, když si koupím tento datadisk je v ceně i základní hra nebo ne? Děkuji za odpověď.

• Neboj dockas se ho *1*
  • Pro mě je sedmička jednoznačně nejhorším dílem. AI tupá, rozdíly mezi rasami velmi malé, stálá zabugovanost, v podstatě jen jeden možný postu u většiny map. V podstatě taková nedodělaná budgetovka s dobrou hudbou.
  • Nejen vzhledem k dnes oznámeným změnám v systému skillů budu na datadisk nedočkavě čekat. Pokud jste hráli jen betu nebo po vydání, tak ty negativní komentáře chápu, ale od té doby hra ušla slušný kus cesty a dá se čekat, že příští update (souběžně s datadiskem) tomu ještě více pomůže. Pro mě je sedmička v současné podobě rozhodně jeden z nejlepších dílů série a dá se čekat, že spousta zlepšení ještě přijde.
    A pokud si to nepamatujete, tak třeba pětka byla po vydání taky strašná a zachránil ji až druhý datadisk Tribes of the East...
  • Hele mame tu novyho Mr.Smartasse. Pojd ven, pojd ven ti rikam.
  • JamesFaith
    Protože každého baví něco jiného a nuda pro jednoho může být zábava pro jiného? A protože já a pár lidí z diskuze neznamená nikdo nehraje?

Ale chápu, že tento šokující koncept není snadné přijmout.
  • tahle hra zemrela uz pri porodu, nevim proc ji davno nepohrbili, vzdyt jeto jen telicko ve formaldehydu...
  • BoB.2
    Je to zdarma.
  • ja hral open betu a bavil se, ale kvuli tomu co jsem pak o hre četl jsem to nehrál. ale nezanevrel jsem a hru mám stále v merku, protože i pres bugy to byla stale solidni zabava
  • tak Ubisoft ale dělali i pětku, ne? a to je podle mě celkově výbornej díl.
  • az bude i na wow tak teprv budu mit nejaky uspech *1*
  • Mohl bych poprosit o nějaký zdroj? Já v těch anketách taky hlasoval a nikdy jsem nikde neviděl, že by říkali, že druhá frakce se stane naprostým tabu, právě naopak, celou dobu jsem počítal s tím, že nejspíš přijdou v datadiscích. Proč by to vůbec dělali a zavírali si tak dveře před tradičními a oblíbenými rasami jako jsou trpaslíci a peklo, aby do případného rozšíření museli dát něco jiného? Trochu už mi přijde, že se ďábelský trik Ubisoftu poslední dobou vidí za vším.... *7*
  • MickeyMutant
    Kdepak. Já si vždycky udělám názor předem a ten už neměním. Hraní by mě pak jenom zbytečně pletlo. Navíc bez pekla ať si to strčej za klobouk.
  • Právě proto jí asi po prvním datadisku ukončili vývoj a prohlásili, že to byla slepá ulička - Ubisoft se zkrátka zaměřuje na mizerný nudný a vůbec jinak nehratelný záležitosti, který ale stejně jako zázrakem dostávaj od recenzentů 7/10, i když to pak nikdo nehraje. Čím to?
  • flash789
    Might and Magic X nebyla vůbec spatna, na dnesni pomery..ale zyroven to bude asi jedina hra pod hlavickou Ubi která se mi libila.
  • Takže Ubisoft opět lhal - před vydáním hry udělal anketu, jestli chtějí hráči ve hře trpaslíky nebo elfy se slibem, že jde o důležité rozhodnutí a ta druhá frakce pak prostě nikdy nebude.

Aleono je to vlastně jedno, takovej odpad jako to, co udělali s touhle sérií, už stejně nikdo nehraje.
  • BoB.2
    Ty už jsi to hrál?
  • Ubisoft už dávno mocným neviditelným kyjem trhu ubíjí Might and Magic "franšízu". Dokud ty práva neprodají někomu opravdu schopnému a zapálenému, tak z toho už nic nebude ani v pořadí MM: Heroes X
  • Sr_Lobo
    Autoři by asi měli pochopit základní moudro, že z ho*na bič neupleteš.
  • MickeyMutant
    Být vámi, tak tyhle trpasličí datadisky ignoruju. Jak to není pořádná, obří porce hry se solidním množstvím obsahu, tak to za koupi nikdy nestojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit