Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic Heroes VII - recenze
11.10.2015 | Ladislav Loukota
223 příspěvků
-
Už by se měli vykašlat na trojku a udělat něco nového. To ještě nepochopili, že fanouškům trojky se nezavděčí nikdy? S patnáctlletou dávkou nostalgie se soupeřit nedá.
-
7/10 to vážně ? ... Lidi podívejte se na steam a pochopíte... jedna z nejhorších her za poslední léta.. Takhle sprasit titul. Návrat ke 3 ? Fakt jsem nevěděl, že trojky byly nehratelné a tak stupidní..
-
aneb měříme dvěma metry..... *11*
-
No moc se to nepovedlo. Zadna inovace, bugy, dlouhy loadovani cehokoliv, utahanej linej engine pri prumerny grafice, hudba .... ani nevim jestli tam nejaka je, vubec si ji ted nemuzu vybavit, nezazivna kampan. Prvni Herouse, ktery me zklamali a to hraju od prvniho dilu. Podle me to vydali nedodelany a ty hre to hodne ublizilo. Treba to nejak opravi a v budoucnu se k tomu vratim.
Pred vydanim tehlech herousu sem mel rozehrany king's bounty crossworld, ktery se snazim asi na potreti dohrat cely, a kdyz prijdu vecer z prace, radsi si zapnu to king's bounty, coz mluvi za vse. -
Tímhle výplodem Games.cz definitivně dokončilo přesun z kategorie "jakž-takž relevantní, zajímavej zdroj" do kategorie "pro pobavení dobrý". Škoda, před těmi pěti (?) lety to vypadalo fakt nadějně.
Dokonce jsem tehdá párkrát přispěl i do toho donate programu, věřili byste tomu? *13* -
-
Odvolaval co jsem napsal... proste games.cz... clanky jsou o tom co se deje ve svete her v poradku. Recenze obcas trosku pozadu ale ne vzdycky mimo. Zoufale mi chybi skvele video recenze ale s tim uz nenadelame nic :(
-
-
Muvíš mi z duše. Vím, že pecky jako videorecenze na Call of Juarez: Gunslinger nejdou chrlit každý týden, ale nezbývá než zamáčknout slzu a být vděčný aspoň za Pavlovy a Honzovy gamesplaye a retro pátky.
-
-
-
První HoMaM kde jsem po druhým fajtu začal používat quick combat. A to je špatný.
-
-
To jsem si říkal u VI...ono to dřív ani úplně nešlo...
-
-
Ve 2.misi za akademii jsem mel dobrý "bug"...Hrdina ,kterého jsem měl zabít pro dohrání mise, se schoval v budově, kde se může hrdina skrýt před nepřáteli a už nevylezl...
Jinak se mi v některých misí stalo ,že přibývali body do pohybu hrdiny, takže měl "nekonečný tah" nebo nešli přidělit body do vlastností ...
Technicky problémy nemám nespadlo mi to ani jednou či něco podobného...
Jako fanoušek série bych brečel v jakým stavu(grafika , animace) je to vydané...Na druhou stranu mě to prostě baví a baví a s tím nic nenadělám... -
Jdete s tim kultem HoMaM III do řiti, nejlepší je totiž stejně HoMaM IV !!
-
-
pro mě jsou oba díly užasny jen 4ka má problémy z balancem jednotek
-
-
čtyřka je děsně rozporuplná, má spoustu dobrejch nápadů a podle mě výtečný kampaně, který jsem si fakt užil, výtečnou hudbu, grafika mi nakonec sedla, atd., tvůrci se tam nebáli experimentů, občas si jí pořád rád zahraju. byť celkově výtečnou pětku asi častějc.
-
-
-
Kampaň na nejtěžší obtížnost je neuvěřitelně jednoduchá a AI je neuvěřitelně hloupá. zatím prakticky vše šlo hrát s jediným hrdinou co oběhal celou mapu sám.
Hra navíc předpokládá, že se budete striktně držet questů. Pokud se odchýlíte (jdete jinam, napadnete někoho, koho zatím napadnout nemáte) - vyhrajete bitku kde se čeká, že prohrajete - velmi pravděpodobně mapu nedokončíte kvůli bugu.
Typickým takovým úkolem je "Strejda Konrad má udržet vlnu nepřátel, co nejdéle". Trochou taktického uvažovaní bylo celkem snadné všechny vlny nepřátel porazit. Jenže s tím scénář nepočítá. S hlavním hrdinou kampaně jsem se dozvídal smutné zprávy o tom, jak strejda padnul, a po dalších 3 hodinách hraní jsem dostal za úkol porazit toho, co jej zabil. Malinká chybka - u mne strejda vyhrál - a hra se po***** na tom, že nebylo KOHO zabít. Po prvních 4 odehraných mapách jsem se do podobné situace dostal 3x a vždy to znamenalo restart mapy. Další mapy jsem hrál už raději striktně podle "předpokladu autorů" - a raději jsem si předem googlil, co neudělat, abych zas s nadávkami nedával restart mapy.
AI na globální mapě je neuvěřitelně tragicky v kampani nascriptovaná. Už na několika mapách se mi stalo, že podstatně silnější hrdina nepřítele celou hru jezdil tam a zpátky každý turn mezi stájema a prodavačem artefaktů (asi vášnivý sběratel) a to že mu beru jedno město za druhým ho nechávalo ledově chladným. Dokonce i když jsem mu sebral vše stále jezdil jak "*okot" a čekal až nasbírám dost velkou armádu abych ho sejmul. Ale možná jsem obsazoval města v opačném pořadí, než očekával scénář..... *1* . Taktické bitvy - tam už se AI snaží a neurazí nějakou vyloženou retardací, ale obvykle ani příliš nepřekvapí.
A ten pokus s 3D mapou je fakt hodně nepřehledně nepovedený. 7/10 v současné bídě tohoto žánru je celkem odpovídající. -
Tohle ma 7/10 jen kvuli tomu xzone banneru.
-
-
:D
-