Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic Heroes VII - recenze
11.10.2015 | Ladislav Loukota
223 příspěvků
-
Hra to je dobrá jen potřebuje dopatchovat, protože je to ale dílo ze série HOMAM tak nemůžeme jít níže, to by nám dali!...herní novinář ten tvrdej chleba má, když příjde na jeho krájení je třeba mít v kapse aspon hrst dukátů... *4*
Tedy né méně než 7/10, když hodnocení začiná až od 5, to by jsme byli neférový. *4* -
Tak kolikpak bylo v obálce, aby recenze dostala 7/10 ???? Tahle hra je strašná, 5/10 a to přimhouřím obě oči"
-
Nejvíc mě baví zdější sračičky o tom, že kdyby to vyšlo i na konzole, že to dopadne jinak:-D Jo takovej Unity je skvělý příklad toho, že rozpočet je u Ubisoftu ho*no. Takže si schovejte mokré sny o tom, že konzole by to zachránily někam do krabičky dětských snů.
-
-
A co taky Tony Hawk 5? ;-) Hra iba pre konzoly a tak paradne odladena a vobec nie zabugovana ;-)
-
-
tj, ale hrál jsem více zabugované hry, např Batman: Arkham Knight na PC *3*
-
-
Unity je graficky nádherná hra a jeden z nejkrásnějších sandboxů vůbec. Heroes je hnusný a vždy hnusný zůstane.
-
-
škoda že to nevychází i na konzole. Hra by měla větší rozpočet, tvůrci by si nedovolili hru tak fláknout. PC je finačně velice slabá platforma, proto se nechce Ubisoftu moc investovat do těchto PC only her a já se mu ani nedivím, ta rentabilita je prostě malá.
-
-
A ten Driveclub ked vysiel....fuuu parada to bola ako vsetko slapalo.
-
-
?Co to má přesně společného s tím, že Heroes neměl budget? Driveclub je jedna z nejhezčích her současnosti.
-
-
Ze bol zabugovany az strach a multiplayer pre istotu nesiel vobec. Heroes mozno tiez po roku pojde bez padov. Kazdopadne Ubisoft tu seriu uz davno zabil, ale hlavne ani nie je dovod to hrat, ked existuje x lepsich hier v zanri.
-
-
Takže ještě jednou. Co to má společného s rozpočtem a s tím, že tvůrci neměli budget na hru, proto chybí např. mimika u cutscén apod. Driveclub je v současnosti jedna z nejlepší arkád v herní historii a konkuruje i NFS: Porsche + má fantastickou grafiku. Heroes bude za rok pořád stejně hnusný, jelikož neměl budget.
Driveclub vyšel prostě předčasně, aby Sony měla svoje autíčka dřív, ale nemá to nic společného s rozpočtem ty truhlíku *3* -
-
A co ma akoze dokazovat , ze Heroes , co je tahovka v obrovskej konkurencii, ktorej cielovka nie je masa , ma nizsi rozpocet? ;-) To je snad jasne, aj priemernemu simpanzovi, ze do toho nikto nenarve 50 mega.
-
-
-
-
-
-
3 dny ban? Vyliž si oko cenzore...Čím dál horší úroveň. Jinak dneska jsme hru zkoušeli a katastrofa. Z hodiny hraní se dalo hrát cca 30 minut. Hra padá, postavičky se zasekávají, mizející textury atd. VI. díl měl katastrofální armády u AI při delším hraní, ale rozhodně nebyl takto zprasený jako tento díl. A 7/10? Jenom kampaň prý za něco stojí. A to rozhodně na nadprůměrnou hru, která nefunguje není....
-
-
Games.
Ban sem, ban tam, něco se smaže a nikdo nevidí proč, jak a kdy....
Tomu říkám transparentnost. Opravdu je neřešitelný problém to udělat tak, jak to mají jinde?
Když někdo něco smaže, zabanuje, tak k tomu napíše komentář proč a každý to vidí na jednom místě v přehledu! Tohle je opravu zoufalé a nahrává to mazat jak se mi chce, protože ten kdo maže má absolutní nadvládu a může mazat, podle toho jak se vychrápe. -
-
Souhlas!
-
-
Hmm, aha! Takže to bylo normální že sem se za nekropoli zasekl, protože jsem nemohl za těch pár dnů porazit toho super mega hardcore nepřátelského hrdinu, hmm to se dost vysvětluje.
-
-
ja se pak nejvíc bavim když si zpetne pustím PR videa kde se ruzne postavičky usmivaji a lžou na kameru jaka to bude super hra, treba jako tenhle frantik (ten nalevo):
https://www.youtube.com/watch?v=WMGnqHQodQI -
Mě se to líbí, baví mě to. Dobrá hra. A to jsem začínal na HoMaM 2...
-
Strasna hra! Jak si to muzou dovolit vubec vydat v tomhle stavu. *10*
-
-
kdybych videl jak se nejakej random z cesky republiky rozciluje a mele srance, tak bych dalsi hru vydal jeste nedodelanejsi a narval bych mi ji do p*dele.
-
-
Ubisoft musel dát tak 85% financí do marketingu a recenzentům než do samotné hry ne? *15*
-
-
no ja mam pocit že tahle firma funguje na principu že prava ruka nevi co dela leva, je tam milion manažeru na všechno, hodne veci se outsourcuje, pak se lehce stane že finance vyšumí ani nevíš jak a vysledkem ja takovy kočkopes
-