Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně tak, chce to starej dobrej might and magic, osobně si myslim, hodit šestej či sedmej díl do pořádný grafiky, tak si hodně lidí sedne na prdel, a s předělávkama starých dobrých her se roztrh pytel (i ten carmageddon bude!! mortal kombat se vrátil ke kořenům taky a je skvělej!

dokážu si živě představit fantasy část jako novej skyrim a konečnou fázi jako mass efect (graficky), škoda že do toho peníze asi nedaj

nezbývá než čekat na diablo:D
  • Tushan
    homam 3 complete za 199 kč nejlepší kauf mího života
    to se dá hrát furt. ty probdělé noci z bratránkem u hot seat
    a hlášky u ruznejch příšerek jako u goblina co jezdí na vlku tak vždycky šlápni na to aď mi vlajou vlasy *1* Imploze za 6000 dmg a 15000 kostřiček prostě největší klasika
    a co ta nadherná grafika užasná hudba každej hrad naprosto unikátní
    takové hry se už dnes nedělaj a je to věčná škoda *11*
    • Tak, tak. HoMaM III z novinového stánku, v době kdy to ještě vůbec nebylo běžné, bylo jako dar z nebes. Krátce na to následovala čtyřka, která měla v balení zdarma první dva díly a gold pětka. Byla to moje první komplet série v legálním provedení.... :)
  • ty real-time souboje jsou špatný...to do pořádnýho rpg nepatří
  • Ježíší, ne! MaM jen nech zůstane přesně takový jak je, naprosto dokonalý. *5*
  • Celej styl toho světa ze sérii Might and Magic i HoMaM je prostě dokonalej. Mnohem osobytější než v konkurenčních hrách. Vzhled nepřátel,herní plochy, ozvučení i herní styl je prostě vyladěný do dokonalosti. Také se k tomu stále vracím
  • To je Open beta
    a nebo Closet ?
    • Se musim už jen smát *1* .
      T místo D a 2 borci z toho dělaj 3 světovou, místo toho, aby pomohli, popripadě slušne řekli (napsali ), že se píše closed, ale to ne rači hned kritizovat. Kritizovat umí každý hlavně nevychováné děti.
      - Občas si připadám jak na planetě opic.
      *2* *2* *2*
      • keby ho nezkritizuju tak si to ten blb nikdy nezapamata
        • ale prd.
    • RakeW
      Je to Water Closet!
      • jo..je to dobre leda tak do zachodu... opet me to zklamalo... kam se to hrabe na bozskou superlativni trojku
    • open pre tych, ktori si predobjednaju hru.. :(
    • To je pokus o vtip nebo skutečně neumíš napsat anglicky closed?
      • Jo to byl vtip..hodně vtipnej co ?
        Udělal jsem chybu já vím,že pro tebe je to nepochopitelné, jelikož ty jsi dokonalý a nikdy neuděláš chybu...ty jsi totiž borec, rozenej atlet máš nadhled seš znalec, jsi mistr v oboru všech názorů, klasika konec.
        • MrSanta
          Líbí se mi jak bez problémů přijmeš upozornění na svou chybu... *7*
        • Když něco píšeš, tak by sis to po sobě mohl také přečíst. A když už tu chybu uděláš, tak existuje tlačítko "upravit", díky kterému můžeš danou chybu opravit. A poté komentář má na vrchní části, že byl upraven, stejně jako komentář na který reaguji... Proč to u toho prvního nešlo a u druhého to náhle šlo?
          • čeče buď jsem blbej a neumím číst nebo mi tvá věta: "...díky kterému můžeš danou chybu opravdu..." nedává smysl, měl by sis to po sobě přečíst než to hodíš před zraky všech a když ti to náhodou uteče, ještě můžeš své příspěvky editovat ;) Peace...
            • Chybička se vloudila. Já si to přečetl, ale viděl jsem tam to, co tam mělo být, ale nebylo... V těch jeho sedmi slovech to bije do očí.
  • Škoda že Ubisoft zavrhnul tu sci-fi část Might and Magic světa :(.
  • edit: aha tak sem se seknul, propadak byla devitka.. desitka nevysla
    mozna by bylo lepsi kdyby desitka nikdy nevysla.. kdyz vidim jak mainstream a konzole nici dobre herni serie
  • Cajk
    Clash of Heroes? To bylo nějaký asijský hentai či co?
  • Panstvo..začal jsem až u 5tky,ale neuvěřitelně moc se těším.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit