Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic X je k mání za sedm stovek a s CZ titulky
23.1.2014 | Ladislav Loukota
122 příspěvků
-
Mazec. Škoda že nezachovali pohyb jako v minulých dílech, na prostranstvích se dalo vždy sejmout cokoli při couvání, tady ani ň. Ale vypadá to moc dobře, škoda jen, že se nehnu v majáku. nemáte někdo radu jak rozsekat nagy hned zkraje třetího patra? Vyběhnou na mě ze čtyři ze dvou stran a hrozně mě rozsekají, Všechno kam se dalo dostat je dole, není možnost nikde expit, trénovat, od prodejců mám modrý věci. Tohle mi přijde dost divný. Otevřu jedny dveře a současně se otevřou i na opačné straně. Co s tím??
-
Taky se mi to stalo. Koukám do nastavení, vše téměř na maximu, ale textury pixlovaté jako z 90 let. No asi na potřetí koukám na nastavení, že to přece není možné a ejhle. Najednou tam položka kvalita textur byla.
-
Jde nějak zvýšit kvalita textur? Když jsem hru viděl, po příjezdu do Sorpigalu jsem nevěřil svým očím - rytíř na molu má nízké rozlišení, dřevěný můstek má nízké rozlišení, nejhorší je blátěná cesta před branou Sorpigalu... nechce se mi tomu věřit, určitě to jde nějak zlepšít?
-
toho sem si všiml až když sem to koupil...fail :D
-
Barbar, křižák, scou a druid...zatim to celkem šlape :) *10*
-
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-might-magic-x-legacy-cd-key-compare-prices/
využil jsem allkey, do deseti minut mi volali dost lámanou anglinou, ale přišel klíč :) -
mmx v ea bolo celkom polovicate oproti teraz plnej verzii, ale chyby tu stale su, takze nie je to celkom bezchybne, ale pre mna aspon najvecsia chyba a to stuhnutie vsetkeho pocas suboja, tzn hra bezi a tak ale nejde sa hybat a nic urobit, iba ak stlacis urcite tlacitka a vsetko sa uvolni, tak tato chyba je nastastie minulostou, bolo to na nervy :D, ja si myslim ze mozem doporucit, treba kus opravit nieco dooptimalizovat grafiku a hra bude uplne super :D, no dufam ze bude
-
ksichty pridat je najmenej, aj ja dufam, ze toho bude viac, lebo ako ty aj iny budu chciet mat napr. cisto ork ci dwarf ci elf party alebo human party a ked bude len toto tak to bude vyzerat kus cudne jedine ak si da dvoch muzov a dve zeny :D
-
neviem neviem ci cisto carodej party by si to dal, ked si myslel rune priest ci crusader ci shaman a podobne pol na pol povolania, tzn vie sa byt nieco vydrzi, ale aj zakuzli sem tam nieco tak ano to sa da, keby si dal cisto freemage party tak by si skoncil skoro, sice kuzla davaju velky dmg, ale aj magovia schytavaju najvecsi dmg, aspon podla toho co teraz hram, ale hra rozhodne zla nie je aj napriek drobnym by som povedal drobnym chybickam, ktore si myslim, ide opravit, celkovo rychlo, teda velmi dufam :D btw moja party je crusader, bladedance, runepriest a freemage a zatial no problem, celkom sa to da
-
dobře ti tak, zmrde.... *14*
-
Tvl, já z toho po*eru. Jak zde není formace a navíc některé rasy něco nemohou apod. Pořád jsem nenašel indeální partu. Měl jsem 3x orka a sice brali dost, ale mít 3 stejně držky to teda vypadá debilně. Proč tam sakra dali jen 4 obrázky to nechápu.
Hlavně jak to je na taky, většinou něco schytám a je potřeba často odpočívat / požívat lektvary. -
Až narazíš na duchy budeš chtít 3 mágy a jednoho bojovníka ;-)
-
Neví někdo odpověď na předposlední otázku úkolu od Lorda Kilburna? :) Anglicky je to Shadow woods :P
-
Pecka co? :)
-
Tak jsem rozhodl pro partu bojovníků + jeden lečitel buffer. Uvidím jak to dopadne.
Co mě štve je to omezení na rasu. Takto musím mít lidi protože mají 4 body do skillů. -
Děcka kde to koupit výhodně teď??
-
jop
-
ty si dement, troll, nebo malý dítě?( jen to dítě bych pochopil ) pirátění dělej (když už) v tichosti
-
mas hold dobrej kurz ja to mam o 75,- drazsi ale to nejak neresim pockam si na recenzi.. ubisoft a nemci to me smrdi
-
475