Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic X je k mání za sedm stovek a s CZ titulky
23.1.2014 | Ladislav Loukota
122 příspěvků
-
urcite nekupim len stiahnem a kuknem. Zatial jediny bug co neopravili a co ma najviac stve je pohyb po stvorcoch
-
Přesně tak. Střelné zbraně jsou jako sekundární a mají jen jeden bod v dovednosti. Lepší aby mág vystřelil z kuše, než aby jen přeskočil své kolo z důvodu šetření many.
-
Takze to uplay musi mit clovek nainstalovany i kdyz tu hru koupi na steamu?
-
zkousim shaman, krizak, luk, kuse
-
Vetsina veci co zde kritizujes, mi kupodivu nevadi. Grafika mi pride OK (samozrejme to neni Crysis 3) a celkova oldschool stylizace sveta mi take nevadi. Nepotrebuji stovky npc s nepodstatnejma textama, ktere me nebavi cist. Questy typu zabij/prines jsou dle meho problemem vsech dnesnich RGP/MMORPG, cest vyjimkam. Cekal jsem takovou retro zabavu v libivejsim kabatku, coz se celkem splnilo ... jen mi vadi ty nedodelky, na ktere bylo upozornovano uz behem beta testovani. Dost mozna za tim muze byt tlak na vyvojare jak pises, nezbyva nez doufat, ze hru budou dale zaplatovat.
-
Z Grimrocku jsem měl ihned lepší pocit. Prostě jsem někde byl a nevěděl kde a objevoval zajímavé kobky a sledoval toho borce který mi pomáhal (škoda, že pak zemřel).
Taky tam bylo hodně xichtů. Sice drobnost ale potěší. Graficky to bylo supr, i když to bylo pouze v kobkách. A osobně mám raději formace které zde nehrají roli.
Ale tohle je zase velký apod. Uvidím co bude dál, fakt, že grafika na velkou hru od velkého studio je teda zoufalá. -
Tedy střelené zbraně máš jako sekundární? Protože ne vždy máš možnost střílet pouze na dálku. Ale takto to máš dobrý. Jestli ta možnost je, každý si vystřeli na blízko lze používat kouzla i meč.
-
Je tam toho víc. Hra je celkem zabugovaná, Ubisoft (opět) tlačil na vývojáře s termínem vydání a tak jsou některé věci nedodělané nebo špatně optimalizované. Grafika celkem pokulhává. Města mi příjdou mrtvé a neinteraktivní, těch pár postav dobrých jen na klepy to nevytrhne. Pohyb nezvládli, dost často se stává, že "přejedeš" na pole kde už nechceš být. Úkoly bez nápadu typu zabij pavouky ve studni, přines tohleto, najdi támhleto. Nemluvě o pro mě nepochopitelné věci, když je hra na Steamu, proč otravuje ještě s UbiDRM.
-
Lučištník mi přijde jako nejméně efektivní postava. Měl jsem ho když jsem hrál betu.
Teď mám: Trpaslík Obránce, Ork Lovec, Elf Druid, Člověk Mág.
A všichni mají střelnou zbraň (luk nebo kuš). -
Navazuje to na Heroes of Might and Magic VI ne MM6... Ctete lidi cele texty vznikaji tak zbytecne komplilace a hadky atd. :)
-
Já jsem minulé díly nehrál. Tedy v minulosti jsem hrál nějaký starý a podle manuálu lučišník má snížené poškození když před partou stojí potvora. Pak se blbě bojuje. Na dálku vystřelíš a čekáš až potvora dole.
Asi zkusím 3x bojovník a 1 léčitel / buffer. Případně 3x nějaký druh čaroděje a nějaký bojovník.
- ale je blbé, jak rozestavení nehraje roli. Očekávám, že mi lehce zabijí slabší jednotky. -
Asi pohledám staré savy a mrknu se jak jsem to měl :) když to prý navazuje na M&M VI.
-
Ještě jsem to ani nepustil, ale plánuje 1 válečník, 1 lučištník a 2 kouzelník, takto jsem to měl myslím v M&M VI
-
S hrou jsem spokojen, ale vadi mi mirne nedodelky ... treba nemoznost vybrat cil, pokud neni potvora primo pred partou. Doufam, ze to jeste v nejakem patchi napravi.
-
Tak jakou máte partu?
Protože zde nehraje roli formace jako u Grimorocku klidně to lze hrát se 4 čaroději :)
Je tam málo xichtů, to je škoda. Pak má člověk stejné xichty v partě *15* -
Jo, sníží se to. Sice drobnost ale šlo to lehce udělat. Monitory to používají a není to zastaralý formát.
-
...presne tak
je to pecka za 400,- neni co resit -
Ale myslim, ze ten problem je jen u warez verzi :-)
-
Tam je nejaky problem s ceskou diakritikou pri ukladani. Hra nedokaze nacist save s hacky a carkami
-
mam problem se save hry po par ulozeni se ulozene pozice bugnou a nejdou nacist pri rychlem nahrani me to pise soubour nenalezen nevite nekdo co s tim?