Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic X je k mání za sedm stovek a s CZ titulky
23.1.2014 | Ladislav Loukota
122 příspěvků
-
Digitalni verzi za 700,- *8* Proc by to nekdo delal kdyz DELUXE BOX EDITION se prodava za 599,- *1*
-
Děcka kde to koupit výhodně teď??
-
-
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-might-magic-x-legacy-cd-key-compare-prices/
využil jsem allkey, do deseti minut mi volali dost lámanou anglinou, ale přišel klíč :)
-
-
Tak šup sem recenzi *3*
-
No doufám, že to bude alespoň tak dobré jako Grimrock.
-
Na tuhle hru jsem se moc těšil. Zítra si ji koupím, tak doufám, že nebudu zklamaný...
-
Jen co dohraju Brány Skeldalu na mobilu, tak se vrhnu na tohle. Jen doufám, že to je lepší než to bylo v Early Access.
-
-
mmx v ea bolo celkom polovicate oproti teraz plnej verzii, ale chyby tu stale su, takze nie je to celkom bezchybne, ale pre mna aspon najvecsia chyba a to stuhnutie vsetkeho pocas suboja, tzn hra bezi a tak ale nejde sa hybat a nic urobit, iba ak stlacis urcite tlacitka a vsetko sa uvolni, tak tato chyba je nastastie minulostou, bolo to na nervy :D, ja si myslim ze mozem doporucit, treba kus opravit nieco dooptimalizovat grafiku a hra bude uplne super :D, no dufam ze bude
-
ty to hraješ na mobilu? na tabletu jsou ty tlačítka k nezmáčknutí
-
-
Nevite nekdo jestli to ma být na GoGu?
-
-
Podle mě je to velmi nepravděpodobné. Gog jako anti-DRM společnost nebude nabízet produkt kde to DRM je striktně vyžadovaný (uplay).
-
-
Takze to uplay musi mit clovek nainstalovany i kdyz tu hru koupi na steamu?
-
-
Pecka co? :)
-
jop
-
-
-
Ja mam za to,ze na GoG nevychazi uplne nove hry.
-
-
Ale ano, vychází.
-
-
Clovek s eporad uci nove veci *2*
-
-
-
-
Jak se dostat do jiné lokality? Jsem na Agynském poloostrově a nemůžu jinam.
-
-
Po vyřešení situace v Castle Portmeyron se dostaneš do další lokace.
-
-
Hej lidi, taky vám to hlásí chybu při odesílání uložených her do Cloudu? Mě se to odešle až tak na třetí v horším i na pátý pokus. Mám dvě PC (home a office), tak tu funkci chci používat. Vím, jde vypnout.
-
-
tahle featura u mne nebezi vubec, musel jsem vypnout... ale to jak pises nechces... takze cekat, az to ubisoft opravi...
-
-
To se nacekas ...
-
-
-
No 700 stovek to by si nevzal jen uplny emil. *3*