Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic X je k mání za sedm stovek a s CZ titulky
23.1.2014 | Ladislav Loukota
122 příspěvků
-
Jsem zmatený, myslel jsem, že v early access byl jen první akt, ale teď hra vyjde celá. Znamená to, že hra pořád ještě není hotová?
-
-
Je hotová, Early Access byl v podstatě jen betatest. Obsahuje celkem 4 akty a docela se oproti Early Access liší ... směrem k lepšímu ;)
-
-
Ano potvrzuji. Asi po 5 hodinách hry můžu napsat, že finální podoba je podstatně lepší než betaverze z listopadu 2013.
-
-
Díky oběma za info :-)
-
-
-
-
Jde nějak zvýšit kvalita textur? Když jsem hru viděl, po příjezdu do Sorpigalu jsem nevěřil svým očím - rytíř na molu má nízké rozlišení, dřevěný můstek má nízké rozlišení, nejhorší je blátěná cesta před branou Sorpigalu... nechce se mi tomu věřit, určitě to jde nějak zlepšít?
-
-
Taky se mi to stalo. Koukám do nastavení, vše téměř na maximu, ale textury pixlovaté jako z 90 let. No asi na potřetí koukám na nastavení, že to přece není možné a ejhle. Najednou tam položka kvalita textur byla.
-
-
jak jste na tom, lidi? ja uvizl vicemene na 13levelu a nevim, co dal... tam, kam muzu mne vsude behem chvile vyklepnou, ackoliv mam experty ve vsech oborech co se ucim a ve dvou snad uz i mistra... kouzla nakoupene vsechny a moc to nepomuze... mel bych se pohybovat v lese, ale potvory mne likviduji... spektry nedam, nebezpecne jeskyne take ne... potreboval bych tak 5 levelu navic, abych se zacal nekde chytat - bud mi zabiji (ne omraci) postavu jednou ranou, nebo maji regeneraci a pak je ani pri delsim souboji nesejmu... chjo, jestli je herni doba 30h, tak jen proto, ze se clovek neustale vraci do mesta, spi a nebo loaduje...
-
-
A jaká máš povolání v partě? Velmi dobrá skupina je se zaměřením na likvidaci ohněm a pokud chceš otevřít všechna utajená místa, měl bys mít postavu s vysokou sílou, další s magií a další s vnímáním.
-
-
myslej jsem, ze vcelku klasiku - trpasliciho deffendera jako tanka, crusadera jako damage dealera (coz nefunguje, podle mne velmi slaba postava ktera musi investovat temer do kazde schopnosti a neumi nic poradne) a k tomu clovek mag se zamerenim na ohen a elfi druid na leceni...
problem je, ze tank netankuje (bossove jsou na provoke a podobne veci imuni) a celkove postavy se zbranema jako mec / sekera se netrefuji... casto mne sejmou hned na zacatku maga.. mozna to chce blademastera, ten je pry owerpowered.. -
-
Dobrá sestava je podobná jak níže napsal DeDy: "Lučištník mi přijde jako nejméně efektivní postava. Měl jsem ho když jsem hrál betu. Teď mám: Trpaslík Obránce, Ork Lovec, Elf Druid, Člověk Mág. A všichni mají střelnou zbraň (luk nebo kuš)."
Moje sestava na obtížnost normal: Trpaslík Obránce, Elf Druid, Člověk Mág, Trpaslík Runový mág. Sestava má zajištěné velmistrovství ve všech magiích! Jako prioritní rozvoj postav hned v Sorpigalu jsem zvolil Experty: Trpaslík Obránce - oheň, Člověk Mág - oheň a magie světla, Trpaslík Runový mág - oheň a magie světla, Elf Druid - magie světla a magie země.
Mágy mám raději. Kouzla se vždycky trefí. Luky a kuše šetří lahvičky many. Hodně dobré kouzlo na obranu je Celestial Armor. Musí se často obnovovat. -
-
tak jsem se konecne pohnul - spravna instance je pro mne dungeon za lordem Killburnem, lost city... jsem na 16 lvl a hybu se zvolna kuprednu... skoda, ze ten les je tak zamotany a mapa zobrazuje jen maly vyrez
-
-
-
-
-
Jsou nejake slusne stranky o hre kde je co, kde je kdo, mapy atd?
-
mam problem se save hry po par ulozeni se ulozene pozice bugnou a nejdou nacist pri rychlem nahrani me to pise soubour nenalezen nevite nekdo co s tim?
-
-
já to mám stejně, a anglicky neumím číst
-
Ale myslim, ze ten problem je jen u warez verzi :-)
-
-
...presne tak
je to pecka za 400,- neni co resit -
-
475
-
urcite nekupim len stiahnem a kuknem. Zatial jediny bug co neopravili a co ma najviac stve je pohyb po stvorcoch
-
-
ty si dement, troll, nebo malý dítě?( jen to dítě bych pochopil ) pirátění dělej (když už) v tichosti
-
-
-
-
Tam je nejaky problem s ceskou diakritikou pri ukladani. Hra nedokaze nacist save s hacky a carkami
-
-
dobře ti tak, zmrde.... *14*
-
-
-
hraju a je to dobré
-
Neví někdo odpověď na předposlední otázku úkolu od Lorda Kilburna? :) Anglicky je to Shadow woods :P
-
-
Nevim jestli to je furt aktualni, ale odpověď je: stínový les
-
-
Chrochtám též doufám že nebudu zklamanej.
-
-
nemůžeš být, je to v češtině
-
-
Doufám, že tam bude i sci-fi prvek z minulých dílů.
-
-
google má zas výpadek? já jen, že se ptáš všude možně už jak dlouho *3*
-
-
Vidíš snad na konci věty otazník? Ne? To znamená, že to není tázací věta, takže se neptám.
-
-
Ja jsem scifi konce vzdycky nemel rad. Uplne na konci hry te to nutilo ucit se uplne nove skilly, a sotva jsi je zvladnul, byl konec hry.
-
-
Také jsem je moc nemiloval, ale patřily k tomu.
-
-
Nedoufej, není.
-
-
Opravdu? Tak to je špatné. Už teď vím, že se mi to nelíbí.
-
-
-
Mazec. Škoda že nezachovali pohyb jako v minulých dílech, na prostranstvích se dalo vždy sejmout cokoli při couvání, tady ani ň. Ale vypadá to moc dobře, škoda jen, že se nehnu v majáku. nemáte někdo radu jak rozsekat nagy hned zkraje třetího patra? Vyběhnou na mě ze čtyři ze dvou stran a hrozně mě rozsekají, Všechno kam se dalo dostat je dole, není možnost nikde expit, trénovat, od prodejců mám modrý věci. Tohle mi přijde dost divný. Otevřu jedny dveře a současně se otevřou i na opačné straně. Co s tím??
-
-
Ze začátku jsou jen dva. Prvně zabiju toho slabého (ne elite), jde to snadno když na eliťáka používáš kouzlo "Poryv větru" které určenou potvoru odsune o pole dál. Jakmile jsem obklíčen používám kouzlo "Jiskry", které zraní vše v mém okolí a taky kouzlo "Nebeská zbroj". Není špatné jim taky snížit zbroj pomocí kouzla "Rozštěpení".
-
Celestial armor mám dvakrát, ale to absorbuje pouze 75HP dmg a ty nbagy mi dávaj za 50 každá. Po jedné to nejde zabiju jednu a pak jdu sám dokytek. A navíc se tam nedá ustoupit a mám je ze dvou stran. Tohle mi nepřijde zrovna košer. Jako, oldschoolovou hratelnost mám rád, u minulých dílů jsem propotil nejedny slipy, ale vždy se dalo jít někam doexpit. Tady je to nějak divný.
-
Máš kouzlo Celestial Armor? Absorbuje poškození způsobované nepřáteli tvým postavám.
-
Zabít. postupně, jednu po druhé. Dobrý je oheň. *4*
-