Přejít na výpis diskuzí
Migrace serverů Ubisoftu uzamkla několik her
8.2.2012 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
To je irelevantni. Dnes Ubisoft zivi konzole. A pokud se vykasle na pc, imho udela dobre, akorat si kvulá nemu kazi povest a pc hracum to uz asi taky moc vadit nebude, soude podle reakci.
-
Naprosto vazne, podpora pc je u ubisoftu mizerna (vysvetlil jsem proc), proto si jejich hry kupuji na konzole a nemam s nimi zadny problem. Na ty pc only si nechavam zajit chut.
-
Ty a objektivně. Umřel jsem smíchy.....
-
Co to zvatlas? To co jsem napsal je hola realita, i kdyz se to pc fanatikum, presvedcenym o nadrazenosti jejich platformy, nelibi. Znovu opakuji, ja hraju na pc i na konzolich a na pc utracim zhruba stejne penez. Na herni scenu se divam objektivne, to neni pc nemoc, tou trpis ty sam.
Tvuj dotaz postrada smysl. -
Tesi me, jejdasek. :-)
-
sem tam byly problemy hraval sem setlery a sem tam se stalo ze hra zatuhla a kopla me ze nejsem online chvili to neficelo a pak to jelo. Samo mohl byt problem i nekde po ceste pres routery o tom zadna ale vypadky opravdu mivaji. Jelikoz mi zadna jina hra takto nepada a to hraju treba Csko popr MMo dost dlouho v kuse muzu rict ze to asi router nebyl rozhodne ne po ceste ale u nich :}
-
prosimte to myslis jako joke? byl sem nucen prikoupit mapy na settlery a ten jich online obchod vypadal takto. V patek zaplatim s tim ze me do mailu prifici cdkey. Celej vecer cekam a nic. Tak si rikam dopytle tak to o vikendu hrat neubdu. Pres tyden mi to pak poslal nejaka robot sekretarka co taha ty cdkeye snad z excelu. Takze takove sluzby si dneska muzou stric do h4jzlu. Jesli se pustili do necheo slozitejsiho jako je serverova farma s tim jeijch pristupem je jasne ze nebude do jara hrat hahaha jeste ze mam homam i setlery za sebou *1*
-
Yeah, slap me really hard baby!
-
Slap this user.
-
zaujimave ja som s tym este problem nemal a to som hraval cez ubi stale...
-
Jasně a díky komu je Ubisoft tam kde je? Díky pc....
-
To je jejdásek, člen Ligy vrahů ochránců Pirátů a lovec pc lidí, držitel zlaté sekery, lovec torrentů, smrtihlav Sonyjské aliance.
-
Stejne jako Ubisoft pro PC
-
A ani ignorovat neumis
-
Beeee! Beeeeeeeeeee!
ovca *7* -
Jejdasku...Už ani nemám sílu na ty tvoje kecy reagovat nadávkami či vysvětlováním. Jsi opravdu nemocný člověk a syndrom PC se u Tebe projevil naplno.....Proč když Sc II při správě servrů zajistila náhradní a hra nefungovala cca 35 minut a přitom ji hraje tolik hráčů, kolik jich hraje všechny Ubisoft hry dohromady? A Sc II opravdu není na konzole.....
-
Ignoring this comment.
-
PC neni pro ubisoft zivotne dulezite.
-
Hm... zlepšení kvality služeb. Jako nejlepší zvýšení kvality by bylo vys*at se na celej tenhle buzerovací systém pro platící zákazníky.
Jejich migrace, naše migréna. -
Jak Tě tak poslední dobou čtu, tak ani na trola se nehodíš.....Najdi si holku, v 17ti je to nejlepší;)