Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    Vtipny je, ze dneska nefungovaly ani hry, o kterych jeste vcera UBi tvrdili, ze se jich nejaka migrace a odstavka serveru netyka. Zrejme slusnej oddil, tenhle Ubisoft.
  • Veskoslav
    Poslední dobrá hra, co vydal Ubisoft a kterou jsem hrál více než jednou byl nelepší prince: Prince of Persia WW. A od doby MRDa, jsem přestal kupovat od Ubisoftu jakékoliv hry. U Anno ale budu muset udělat nejspíš vyjímku, protože nechci přijít o jednu z mých oblíbených sérií:( Takže buď zradím přesvědčení nepodporovat Ubisoft nebo sito nezahraji. Dilema:(
  • Ubisoft migruje z pronajatych serveru na sve, pravdepodobne z duvodu zvyseni kvality a spolehlávosti sluzeb. Za to snad tyto vypadky stoji.

Take je dobre mit na pameti, ze tyto problemy se tykaji pouze pc platformy, ktera je ekonomicky nejslabsi a nejvic zamorena piraty. Na druhou stranu, anno si na konzoli nikdo nezahraje.
  • hmm tak to riesenie nieje lebo keby nieje ubisoft nieje splinter cell a to by ma stvalo...takze tak
  • Jazz
    *1*
    Nikdy jsem s tím žádnej problém neměl, až na ty výpadky mno.
    Brečte dál. *3*
  • keby vseci prestali kupovat hry pod ubisoftom, hned by zmizol z povrchu zemskeho, problem je ze ludia si nechaju sr*t na hlavu...
  • !seru na jejich PR omluvy.
  • filias
    Jestli si ještě koupím něco s UPlay tak se asi sám kopnu do koulí. Přihlašuje se do toho týden a každou chvíli to hlasí server error... Je to jen buzerace. To nejsou v UBI vyvynout něco co funguje?
  • Ubisoft a ich DRM, nasr*ť im! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit