Přejít na výpis diskuzí
Miguel Caron o free to play onlineovce Warhammer 40,000: Eternal Crusade
9.8.2014 | Redakce Games.cz
71 příspěvků
-
Záběry z prealfy mi spíš hodně připomínaly Destiny :-( Pro newarhammerovské fanoušky klasického MMO bude 40K online asi nestravitelné :-(
-
-
no pro fandy omalovánek ala WoW asi jo.
-
Fanoušci „klasické MMO“ tu mají už 10 000 + 1 mmo hru :-) A myslím, že i oni si občas zahrají něco jiného, nebo snad ne?
*Upřímně doufám, že to bude blíž tomu Destiny než Wildstar. -
-
reaguju na to bez astartes
takže já bych vyřadil TAU ELDARY TYRANIDY CHAOS NECRONS ORKS a GARDISTY
,ale to by to už asi nebyl WH40000
tak myslete hlavama prosím *14*
ps:asi taky skáknu do heresy fouders pack nemužu se dočkat a že si jestě hodně počkáme -
-
Aha, takže bys hrál Sisters of Battle :-D
Šlo mi jen i to, že ten svět je mnohem bohatější, ale většinou se to soustředí na power armour - což je škoda. -
-
ne já raději Chaos a tau
-
-
Já jen, že je (sestry) nemáš v tom výčtu :-) Tau mi tam moc nesedí ale Chaos je Alfa a Omega Warhammeru... teda alespoň ta Alfa.... legie.
-
-
-
-
-
-
proč se ti marinaci pohybují tak lehce? fyziku na akademii asi nemeli
jinak imperialni gardu bych tam klidne dal a balanc bych vyrešil že by v zapasu na mape proti marinakum mohlo nastoupit víc hráču gardy
P.S.: ten engine je opravdu hroznej tohle bylo zastarale už jak vyšel space marine, ty animace, modely a všechno. vždyt uz jeden model v dawn of war 2 ma vic detailu než tady :( -
-
Tak za prve, to co vidis ve videich je pre-alfa, do releasu na zbyva rok a pul ...
Za dalsi, neni mozne tam jednoduse dat gardu, uz jenom proto ze jeden Chaos Marinak s Assault Cannonem udela z cele jednotky sekanou a za dalsi hlavne proto ze to neni hra na instance, ale MMO, takze by se ti hraci museli sami dopravit na to misto na mape kde se prave bojuje ... to neni battlefield -
-
Tak uplne nerealne to neni, vsak orkove tam jsou jako jedina f2p rasa (proste jich proto bude vice), ale taky nevim jak moc tam chtej resit balancovani, kdy 1v1 budou proste slabsi.
-
-
marinaky (at uz chaos nebo normalni) by meli skratka vymazat protože jen spusobuji problemy s balancem. ostatni rasy by pak byli vicemene rovnocenne a ani by nemuseli platit za značku warhammer, skratka by tam byli jakože elfove, orkove atd.
stejne warhammer ani moc nedava smysl -
-
maxíku ,mysly hlavou WH40000 bez SPACEMARINES to by bylo jako mario bez maria *5*
-
-
Nojo, stal se z nich maskot. Přitom ještě v 2. edici to zdaleka nebyli takový drsňáci, jen trochu „vylepšení “ lidé, ale stejné výšky, skoro stejně postradatelní.... a pak bum prásk a je tu rasa 3m Herkulů :-D
-
Protože jsou prostě nejproklamovanějším symbolem Warhammeru 40 000. V PC hrách jsou o to víc oblíbení, že třeba Dawn of War oslovil bambilión lidí, co o tomhle světě nic neví, a ti si pochopitelně radši zahrají za "roboty s motorovkama" než kanónenfutr, jenž my jako fanoušci žerem v knížkách.
-
Holt jsou ti "hodni" a reprezentuji nas jako lidstvo
-
Mě by se to líbilo víc (myslím bez mariny, ne Maria). W40K opravdu není jen o Astartes. Jen jsou, nevím proč, nejoblíbenější.
-
-
Nejsem si jisty jestli jsi trol nebo blb *1*
-
-
Ono se to vylučuje?
-
-
Maxi, jak chutná ta demagogická kaše, kterou snídáš, obědváš a večeříš?
-
-
-
-
-
Majnštrým nebo pro fandy worhemru... tot otázka...
-
-
Každý MMO co chce přežít dýl než pár měsíců musí byt nevyhnutelně pro nejvíc hráčů.
-
-
Treba jako EVE?
-
-
no určitě né pro děti, takže odpal
-
Ma to byt pro fandy, s tim ze to at nikdo nepocita s tim ze tam bude nejakej balanc nebo ze by hra byla fer :D
-
-
prosím přečti si starší novinky a sám si přečteš že to bude balancovaní přesně podle GW *14*
-
-
Vždyť to přesně píše :-D
-
-
-