Mikrotransakce, atomovky, V.A.T.S., mody, PvP a spousta dalších informací o Fallout 76
-
Tohle bude těžkej pain. WELP čas na to nainstit si New Vegas a přemodovat ho k prasknutí.
-
nechápu proč aspoň nedotáhli to, že při vatsu automaticky sledujete hlavní protivníka...
-
Absence nějakýho story modu je už dlouho známá a je to taky důvod proč ta hra vyjde tak brzo po ohlášení, nemusí dabovat NPC dialogy protože tam žádný nebudou a zároveň je vývoj asi nestál moc (Fallout 4 reskin bez story a dialogů). Myslím si že hra bude kvůli tomu působit hodně prázdně.
-
Ta grafika vypadá nějak hůř jak ve F4 a to jsem myslel, že je úplně stejná. Doufám že to Bethesdě bouchne do ksichtu a Howard se chytne za palici...
-
prvni mele a zbytek muze jit do prd*e
Za ten rým plus lol😀
-
ja bych rekl ze zkusenosti z prace, ze tak pro ty decka co ted zijou fortinite ,jutuub a poradaj celenze na to kdo si na sebe propiskou nacmara vesti sra..c ( vyhral to 12letej reta..r s curak..m na ruce..haha),,,, tam si ted muzou vesele poskakovat a posilat si srdicka a smajliky zatim co par metru od nich bude padat atomovka
-
jak rikala jedna "moudra" zena?... ja videt velky spatny , vats ocividne zbytecnej, chozeni ze servru na servr super..takze kdo prvni prijde ,prvni mele a zbytek muze jit do prd*e, tvorba postavy ..uz se tesim az tam bude skotacit tucet takovejch vyzranejch gomezu v ruzovejch leginach s pripitomelou huckou ,kde na me budou ukazovat Kůůl pozdravy a pritom hopsat kolem ,
kazdopadne : takze bez pribehu? motivace jen na to abych grindil nakej atom ,za ktery si koupim kostym obriho dilda , zakladna zbytecna?... a vlastne ani zabijet ty 13lety smrady co vystrcej rypak z valutu nemuzu ,jelikoz se mnou hra vy..be..takze zbyde jen prozkoumavani mistni faumy a flory...hura ..a ja uz myslel ze to bude jen spinavej, drsnej ,cernym humorem prosaklej boj o preziti v post apo... neco jako F1-f2 ve 3d riznutej nv ..palec hore :)
-
hehe 😉
-
neda mi to, uz som raz taky :D
-
Tak hlavně pro lidi co milují grind, MMO a mikrosrance 😀
-
Kompost zase Jackovu reakci k perexy , což ?
-
Já prostě furt nechápu pro koho je tohle určený. Pro milovníky Falloutů asi ne, pro hráče Arku, možná?
-
Jack, zas si si precital iba perex co?
-
To snad nemůžou myslet vážně s aplikací toho V.A.T.S. systému. Něco tak děsivě nepovedenýho a komicky pitomýho se vidí opravdu jen zřídka. A tohle měl bejt Fallout, bože.
-
Mikrotransakce to je hnůj🤮
-
tohle vypada na kolosalni propadak asi by uz meli presedlat na novej engine
-
Intro teda těžce o ničem... to už u F3 bylo lepší (a skládal to stejný skladatel).
Postapo feeling nula!
-
Mno, vypada to cele tak nejak... zvlastne. Diskutabilni perzistence, VATS jen prevleceny chaoticky auto-aim (to uz ho tam nemuseli davat vubec a prislo by mi to lepsi), dejova linka zadna, proste jen takovy multiplayerovy pokus. Prvni Fallout, ktery bez jakekoliv litosti vynecham...