-
To si z cukru...
-
V žádném případě. Alien nakonec vždy vyhraje.
-
Pak se ti rozsvítilo a hru si zdárně dojel že? *2* (tedy jako že si to zase instnul zpátky a překonal se).
-
Čekal jsem něco ve stylu "trochu akčnější Dear Esther", po naťuknutí příběhu jsem začal naivně doufat v zážitek ve stylu Nightwishovského Imaginária, abych při nějaké sedmé až osmé hádance zjistil, že jsem úplně blbej a nevím jak dál. A řekl jsem si... tak na tohle vám z vysoka s..u, odinstaloval jsem a pustil jsem si Aliena (toho filmového, prvního).
-
Lepší... *7*
-
Teď ale fakt doslova absolutně netuším co jsi touhle větou chtěl vyjádřit za myšlenku...
-
Nevím no ale asi to ještě nikdo nedopařil a nechceme recenze na nedopařené hry nebo nám to stačí?
-
Pouze mě zajímalo, jak jsi to vlastně myslel.
-
Je to dlouhý.
-
Záleží na tom? nebo zase jen máš blbé kecy jako obvykle.
No jelikož jsem hru nehrál asi ani nemíním, tak podle textu který by mne stejně odradil... a právě bych tady byl na vážkách tak promin ale občas od lidí jako si ty ( bez urážky) čekám většinou něco jiného. -
"...protože Mickey tu hru popsal pěkně stroze a nudně."
Tak teď nechápu, jestli je strohá a nudná ta hra anebo Mickeyho psaní. Nebo oboje? -
Hlavní rozdíl je ve vnímání příběhu a jeho zpracování. Ondřeje Šváru neruší, mne ano.
-
A co takhle recenze Wastelandu 2,bude, nebude? *13*
-
Ted kdybych byl potenciální zákazník baborad - protože Mickey tu hru popsal pěkně stroze a nudně.
Vy tomu sázíte 8 s tím že by k dokonalosti nechybělo málo hmm... *7*