Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Firingo
    Klasický hate na Minecraft...
    Ok argument, že je to hra pro děti už je snad tak profláklej, že je to zbytečné ne? Hrají to i tisíce dospělých lidí a baví se. V dnešní době, kdy je všechno čím dál víc online a virtuální, už hold klasické lego hold není in. *1* A co? Jediný koho by to mělo sr*t jsou výrobci lega *1* Mě je 20 a u hry jsem dříve strávil taky spoustu času... a bavila mě. Dokáže zabavit každého kdo má fantazii a je ochoten jí rozvíjet. Narozdíl od CoD, nebo Counter Strike, či WoT je to hra jejíž hraní vám i něco přinese a pomůže vám se rozvíjet. I mě to po čase přestalo bavit, přesto si myslím, že je to jedna z nejlepších věcí, která obohatila herní trh.
    Nehledě na to že ty co ní nejvíc nadávájí, jsou ti kteří hru nehráli, nebo je to nebavilo, protože to nebyla koridorovka s nalajnovanou cestičkou a oni nevěděli co mají dělat *1*
    • Tak ono všechny hry jsou pro děti.
      Takovej sex je vlastně taky jen hra pro děti. Já jsem taky 40letý dítě a nestydím se za to *1* .
    • MrSanta
      Minecraft nehejtím. Jenom to není můj šálek kávy a byl bych mnohem raději kdyby velký úspěch slavily hry jako původní Deus Ex, System Shock 1 a 2, první Crysis, Far Cry 2 atd a vydavatelé vyráběli podobné hry. Pak bych uvítal renesanci žánru turn-based strategií a RPG ve stylu Kotorů hezky s klasickým tahovým bojem kdy se dají řetězit akce. A uzravřel bych to RPG v otevřeném světě jako byl Morrowind a k tomu přidal hry podobného ražení akorát ve sci-fi a cyberpunk kabátku. To bych pak byl velmi ale opravdu velmi spokojený hráč *1*
    • proč to vůbec řešíš.....ti lidé co řeknou že je Minecraft pro děti si sendnou k PSku a pustí si Knacka :D
  • Hipstersky jsem hrál minecraft ještě než byl cool. Vyblbnul jsem se tam a od té doby to nezapnul, jelikož ta hra už pro mně nemá nic nového s čím by přišla.

    Nicméně nechápu ten hate na Minecraft. Že to hrajou děti, no a co? Vždyť je to v podstatě promakané lego, je to hra pro děti. Je jasný, že fotra od rodiny to bude bavit méně.

    Smiřte se s tím, že ne každý potřebuje herní zážitek ala Baldurs Gate. Už mě vážne štvou lidi, kteří jsou zaseknutí někde v době před dvaceti lety a co není Wing Commander je sra*ka.

    Já jsem osobně vyrůstal na C&C, Morrowind, Gothic a pak takový ty klasický DOSovky typu Commander Ken, Doom, Wolf apod. A můžu říct, že jsem si uvedené hry zkoušel nedávno po letech zahrát a vůbec mě to až snad na Transport Tycoon nebavilo.

    Takže si běžte brečet na své Amize
    • Jam97
      Naprosto se vším co jsi naplas souhlasím. Ale měl by jsi zkusit Minecraft oprášit a zahrát si nějakou promakanou mapu nebo dokonce si zahrát nějakou hru přímo v MC (teď třeba někdo udělal plně funkční Lemmings). Ještě k tomu, že lidi nadávaj na malé děti. Ano, je to fakt lego, ale viděli ty lidi co nadávaj, co se dá postavit z takového lega ? :D
  • Hejtujte aj večerníček lebo je pre deti, ach jaj ...
  • Tak decka to hraji, no a kdyz sem byl decko hral sem Maria (pri vsi ucte, dneska uz bych to nehral)
    Hral sem i Pokemony (to uz nechapu vubec :-D) I ty hry s vajickem, uz si nepamatuju nazev.
    Proste kdyz to decka bavi, tak at to hraji, kazda generace ma svoje hry.
  • Tilwaen
    Jeden hráč za dva roky práce vytvořil v Minecraftu textový procesor *4*
    • Krescz
      nerd
      • Sedlák.
    • To už je diagnóza :D
  • Minecraft jsem přestal hrát před 3 lety. Hra mě bavila a myslím, že kdybych hru neznal, tak by mě hra dnes také bavila. Hru jsem hrál aktivněji asi 2 roky, přičemž ten druhý rok už byl nic moc. Hra mě pomalu přestávala bavit. Čím začal být Minecraft populárnější, tím to snad ještě bylo horší. Začal jsem hrát MC od 1.3 Bety (to je první verze bety po alphe).

    Minecraft byla dobrá hra a dalo se na ní hodně vyblbnout. Nechápu, proč je dnes všeobecný hate na Minecraft, který pramení z toho, že velká část hráčů jsou děti.

    Ano, je to tak!

    Minecraft je hodně dostupný, nenáročný a slavný na to, aby i snad sedmileté děcko si to mohlo stáhnout a zahrát. To už k tomu patří.
    Dnes Minecraft nehraji vůbec, jelikož i po tuně updatů to je pořád stejná hra, ba i je ještě horší. Pro mě ano, protože ta tuna updatů dává pomalu hře nový vzhled a bere mi ze hry to dobré, co si ještě pamatuji, i když v jádře je to stejné. Když jsem hrával Minecraft já, nešlo jednoduše zvýšit jas a člověk si připadal na tom světě sám. Žádné koně, draci nebo Endermani. Hra je dnes trošku někde jinde...
    • Já to mám podobně, začínal jsem ho hrát když o něm nikdo nevědel a teď už tak cca rok jsem ho pořádně nehrál. Presedlal jsem zas na factorio, prison architect a xbox :)

      Jelikož mi je 30+ a mám děti tak ty tím žijí, je to i večné téma rozhovorů mezi dětmi, skoro by se mi chtělo říct, že roste "minecraftová generace". Myslím, že je to dobře, ta hra rozvíjí fantazii, kreativnost a podobně. Prostě lepší než hrát střílečky, ne že by je děcka nehraly :) Jejich druhá nejpopulárnější hra je garrys mod, ale to je prostě jen další sandbox.
  • del0
    Koukám, že opět klasický hate. Minecraft sice není můj šálek, ale aspoň je to skutečně hra a ne cutscénový tunel typu Last of Us a spol.
    • kennyB
      aspoň je to skutečně hra a ne cutscénový tunel typu Last of Us a spol. ??? Když už nějakou hru nehraju, tak se k ní alespoň nevyjadřuju. TLoU byla jedna z nejlepších her, která za poslední roky vyšla a to nejen po herní stránce, ale hlavně po té příběhové, ale o to nejde. Na Minecraftu mi nejvíce vadí to, že si na ní udělalo jméno spousta Youtuberů. Stačilo totiž začít hrát tuhle hru a tlačítko like se mohlo zavařit. Těžký to měli a mají ti, co točí jiné hry. Tady totiž nestačí jen rozehrát jednu blbou hru a odebírání společně s likem jde nahoru hodně pomalu, ale zaslouženě. Minecraft hra jako taková mi nevadí, i když tenhle styl namám moc rád...
      • A ty like jsou k čemu dobré ? Je to něco jako bitcoiny ?
        • kennyB
          Nechovej se jako malej jarda...
          • Vaší odpovědi uplně nerozumím. Nebo odpovídáte na něco jiného ?
    • Taky ten hate moc nechápu. Co se nedá MC upřít je, že svým úspěchem ukázal, že hry nemusí mít špičkovou grafiku, luxusní 3D zvuk, milióny polygonů, apod., ale, že to hlavní je originalita, volnost a hratelnost. A že to původně bylo dílo jednoho člověka... to je prostě vztyčený prostředník velkým studiům snžícím se prorazit s velkorozpočtovými tituly.
    • Jack1947
      Sám si tunel, zakázal bych někomu hodnotit hry které neviděl ani z rychlíku. *7*
      • když sem jelm okolo Last of Us rychlíkem viděl sem jak všichni něco dělají s žebříkama....
  • Se nedivim ze je to nejhranejsi hra, umoznuje totiz hraci rozvijet fantazii a nehaze mu pod nohy zadny zasadni omezeni. Je to jedna z mala her ktera umoznuje hracum si postavit doslova co se jim zachce a podelit se o to s dalsima hracema, pripadne na ty stavbe spolupracovat.

    Vsechno ostatni jsou prevazne trapny instance a moznosti skladat nejak preddefinovane itemy, coz nikoho moc nedojme, navic s nulovou funcionalitou. Defakto si myslim, ze hra, ktera by v sobe sloucila koncept klasicky qstovaci mmo + minecrafti sandbox, pochopitelne v neinstancovany podobe (= co kde kdo postavi, to tam taky stoji) by prevalcovala vsechno kolem.
  • Nesahejte mi na Minecraft, nebejt jeho, tak bych se neměl o čem bavit s dětmi cestou z práce :D
  • Hmm koukam ty komenty hra pro deti nic noveho neprinesla....

    Hmm tady nikdo nehral dodatky od komunity ze?? Tak pro priklad vanila ma neco kolem 500 itemu a takovej Vycraftujto server ma 20 000 ..... Zacinate od slevani nastroju a koncite obevovanim planet slunecni soustavy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit