Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý z nás má sice svůj názor a měli bychom se navzájem respektovat, což samozřejmě chápu a taky tvůj názor respektuji, ale nechápu, proč se tu stále opakuje, jak je příběh tak strašně moc ''nudný''. Možná jsou dialogy někdy trochu primitivní, a ať jsou! Ničemu to neuškodí - Alespoň mě ne. Podle mě je to úžasná hra, sama jsem ji zkoušela hrát a velmi se mi líbila. Byla jsem celkem i na dně, když zmizel Reuben. Příběh byl podle mě dobrý, nebyl tak geniální, ale dobrý. Postavy mi přirostly k srdci. Za můj názor se nestydím, protože nemám důvod. Telltale odvedl dobrou práci.
    Warning: Haters are coming.
  • Dobry den, neporadil byste mi, resp. memu synovi, jak vstoupit do druhe epizody? Vim, ze je to z jineho soudku, ale nenasla jsem na i. netu zadnou diskuzi k tomuto "problemu", ma to stahnuty na tabletu lenovo, projel si prvni epizodu, ted, kdyz chce do druhe, tak ho to "hazi" na vyber vzhledu a kdyz vybere a chce pokracovat, vrayi ho to zase na vyber vzhledu. Ja mu poradit neumim, opravdu to neni moje parketa. Dekuji predem za jakykoliv tip, Blanka
  • Popravde me se story mode libyl.
  • JamesFaith
    Vyhořelost.

Telltale si pod sebou podřezalo větev, když se chtěli držet úspěšné startegie tak dlouho, až už z ní nebylo co ždímat. Zatímco dlouhé kritizované série jako CoD, Battlefield nebo Assassin Creed se s různou mírou úspěšností alespoň pokouší o nějaké inovace, v Telltale se stále řídili jednou základní šablonou a různé kulisy už to nedokáží dál maskovat.
  • TheGGG
    ty nejlepší hry se hrály páčkou, killzone, halo, resistance...
  • Tak kdo z nás nečekal, že bude Minecraft: Story Mode sračka, že jo? Nechápu akorát jednu věc - jedou furt podle stejnýho mustru, gameplay - dá-li se tomu tak vůbec řikat - se nemění a dělaj na tom furt ty samý lidi. Tak jak je možný, že tu na jednu stranu jsou skvěle napsaný a všeobecně populární Walking Dead, Wolf a Borderlands, a na druhý kraviny jako Minecraft a Michone? Jak se můžou dvě prakticky identický hry od jednoho studia tak strašně lišit?
  • milos.bohonek
    Nebýt Telltale A Gothica. http://games.tiscali.cz/video/retro-gamesplay-honza-a-milos-hraji-kultovni-rpg-gothic-ii-286225
  • Nebyt Telltale nema Bohonek co na praci
  • JamesFaith
    V pohodě.

Trefit u Telltale originální hru je opravdu těžký oríšek, protože z 28 her byly zcela originální jen 3 - první Poker a dva díly Puzzle agenta. Všechny ostatní už jsou různé formy licencí.
  • Jako světe div se 4/10 za mincraft story mode, jako kdyby kadždý rozumný člověk už beztak neznal minecraft a tím pádem i fakt mže to neá děj a je to je to sr*čka a stormy mode nemá co nabídnout, to j fakt plot twist jak prase....
  • hrao trůny byla geniální
  • spis jsou pro me symbolem dekadence, podobne jako tyhle epizodni radobyhry
  • Zrzzek
    Uch, moje chyba. Stydím se a pokám se.
  • Já miluji všechny hry od Telltale :D Jop tahle série je fakt slabší, ale pořád se mi líbila víc než jejich Hra o trůny :P
    Ale u mě vede Walking Dead :D moje srdcovka :)
  • S originalitou to nemá nic společného, vzhledem k tomu, že všechny značky které oni využívají vymyslel někdo jiný. Já hlasuju pro usnutí na vavřínech.
  • Vždyť Telltale existují jenom proto, aby dělali adventury založený na značkách někoho jinýho :D
  • tobě se o těch konzolí i zdá, někteří lidi fakt nechápu...
  • bukrr
    The Wolf Among Us je super hra, ale u mně osobně vede Tales from the Borderlands - vtipné, svižné, akčnější a rozhodování se v tom nepůsobí tak prkně (pokud ti dávají na výběr a ty vybereš něco co "nemáš", tak to reaguje vtipně, až hloupě, jako Borderlands).
  • JamesFaith
    Nebyla, taky vycházela ze známé značky - komiksová řada Fables, u nás vydávaná jako Mýty.
  • Zrzzek
    Zajímavý je, že nejkvalitnější byla The Wolf Among Us, která byla originální. Že by je spíš značky omezovaly? Nebo je to spíš to usnutí na vavřínech, jak píše JamesFaith?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit