Přejít na výpis diskuzí
Minecraft vyjde v srpnu na next-gen konzolích a PS Vita
23.5.2014 | Adam Homola
28 příspěvků
-
Jsem hrozně natčený že MINECRAFT! Výjde i na PS VITU!! WOW! Hrozně se těšim! *15* *1* *15* *1*
-
Čipy, obvody a větráky...
-
Skoda, ze MC psany v Jave je na cpu vykon (bohuzel diky samotne Jave) daleko narocnejsi, nez dnesni nextgen muze nabidnout.
-
Tomuhle jsem nikdy neprisel (a) asai nikdy neprijdu na chut at uz to bude velkolepe na Nove konzole nebo ne...
-
A sakra.. to by mohl být problém.. next-gen konzole nepočítají s tím, že budou muset vykreslovat hnusnou "grafiku" *9*
-
Wow! Minecraft na NEXT-GEN konzolích?! Tak to o nich začnu seriózně uvažovat!!! *14*
*7* -
Kéž by do toho už šly vrazet módy. :-) takovej industrial craft bych si dal. Bez módu to už je trošku okoukaný..
-
To však nebyla odpověď na mou otázku a ptám se záměrně proto, že ani v jednom z posledních článků na pctuningu neznali odpověď.
-
Chce vidět, co se v nových konzolích skrývá?
PS4: http://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation+4+Teardown/19493
XOne: http://www.ifixit.com/Teardown/Xbox+One+Teardown/19718 -
Metro ve Windows 8(.1) má možná vyšší FPS (fucks per second) nové konzole FPS (frames per second) *3*
-
Hlavně tomu říkali nextgen snad do roku 2010. A on to vlastně začal být oldgen v době vydání Crysis (stejně jako drtivá většina tehdejších počítačů)...
-
Všichni jsou zaneprázdnění tvorbou FP MMORPG na iPad...
-
Je mi líto, Minecraft je trochu složitější. Budeš se muset poohlédnout jinde, nebo počkat až vyrosteš...
-
omg ty si jen lama co to neumi hrat *6* *6* *6* *6* minecraft hrajou jenom inteligentni lidi *5*
-
souhlas ..... kdyz vysel X360 a PS3 sem se divil proc tomu porad rikaj lidi nextgen *4* a asi to zni lip *15*
-
Virtualni lego do 12 let veku
-
next gen.dufam ze si dokazes prelozit. Je to dalsia generacia od tej starej...a nie od PCcka
-
Otázka do pranice: kolik FPS má gui ve Windows?
-
Podle me, dokud se nezacne realne uvazovat o nastupujici generaci a dnesni nextgen nezevsedni, tak furt bude povazovan za neco noveho a bude se mu rikat nextgen.
-
Ja myslim, ze ukazaly co v nich je a postupnymi optimalizacemi budou vyvojari jejich vykon vyuzivat stale efektivneji.