Přejít na výpis diskuzí
Minecraft vyjde v srpnu na next-gen konzolích a PS Vita
23.5.2014 | Adam Homola
28 příspěvků
-
Je to trochu zvláštní. PS4 i Xbox One je na trhu už nějakou dobu. Přesto je počet nových titulů zhruba stejný jako předělávky ze starších verzí. Občas se objeví kvalitní titul, ale přijde mi, že vydavatelé vydávají hry ve spěchu, aby bylo alespoň něco na výběr. Kdyby vydali pár her na starší verze a mezitím vyrobili pár pokračování nebo nových značek, nepůsobilo by to tak divně. Myslím, že na něco takového narážel Dan.
-
Už mě fakt štve slovo next-gen. Snad už ty konzole vyšly ne, tak je to current-gen. Takže ps3 a x360 jsou old-gen.
P.S. Asi mám genofobii -
kdyby byl mezi ps3 a ps4 takovej rozdil jako mezi ps1 a ps2, tam to byl poradnej skok
-
Nextgen není o grafice, ale to že konzole neukázali co v nich je, právě odkazuje na jejich výkon.
-
Delas, jako by hry byly o rozliseni :-). To byna metacritic mohli udelat zebricek nejlepsich her serazeny podle rozliseni a framerate. Jednu bych si tam prihlasil a vyhral bych, moje hra by byla prazdna plocha s vysokym rozlisenim a framerate. Hracum jako ty by se urcite moc libila.
-
Zkus ze nad tim zamyslet, urcite na to prijdes sam :-).
-
asi, co jineho? Watch Dogs s 30fps a 720p to urcite nebude15*...
-
Poslední dobou se v diskuzích pod články objevuje mantra: Next-gen konzole ještě neukázaly, co v nich je... Tohle má být ta hra kde to ukáží?