Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grygar polyka :D
  • aaa pán je asi angličtinář... Descent to sapozřejmě je ale "descent" se to nečte...
  • Není to Dezent, ale Descent :)
  • Jů, diskuze o prohližečích! Opravdu, ale opravdu by se mi to líbila i OT diskuze, milé TG.

Jde o to, co od nich (kromě samotného brouzdání) chceš. Jestli jednoduchost, rozšířenost na trhu a nevadí ti vlastnosti s tím spojené a velké oko velkého Googlu, tak asi Chrome bude ideální.
  • To uz se tu resilo taky milionkrat jenom ne zrovna v tehle diskuzi...
  • ja mam chromej google Chrome ... a zatial uplna spokojnost. V pohode uz 3 roky .... Opera mi lepsia neprisla, FireFox ma neoslovil, no a ten novy Explorer nie je az tak strasny ... Ale neplac chlapce...vsetko bude v poriadku
  • MickeyMutant
    Kopeš uhlí, a když už to trvá moc dlouho, a ani chleba s uhlím už není, co býval, tak jdeš zúčtovat se svým zaměstnavatelem.
  • roman.pajdlhauser
    Diky za tip Lukasi, pisem si to do brainstorm documentu.
  • Alex81
    Je zajímavé, že všichni poukazují na zvuk ve vesmíru. Ale to, že vesmírné lodě létají jak jejich pozemské verze, (dlouhé oblouky při obratu atd.) to nikomu nevadí.
  • Co je to ten DEZENT ? Já to nehrál
  • Coffin.Corner
    Ano, tahle pasáž je vůbec parádní, i v momentech kdy David stíhá svého mrtvého parťáka a střídají se externí, naprosto tiché záběry, s momenty uvnitř kapsle kde vrní jen elektronické přístroje.
  • zajimava recenze, ehm o co ze vlastne v te hre jde?
  • janchor
    A často ani to. Fantasticky to funguje ve scéně, kdy se Bowman "vystřelí" do přetlakový komory: dokud nezavře dveře a do komory nezačne proudit vzduch, není slyšet vůbec nic.
  • janchor
    Zklamu tvůj předpoklad, ale pokud bych skutečně do videorecenze nějak promítal svůj pohled na Marka a jeho názory (což je absurdní), vyzněla by spíš opačně, protože názorově se, pokud můžu soudit právě z podcastu, dost rozcházíme.

Hodnotím ale hru, ne její autory.
  • bohuzel z toho uplne cisi nadrzovani. nebyt to hra Marka Rosy, obcasneho hosta podcastu, videorecenze a mozna ani recenze by se nedockala. hra je v podstate prumerna.
    Rosu nemam rad kvuli tem jeho vecnejm zvastum o byznyse, o kterym ma zvlastni predstavy, a snaze za kazdou cenu vydelat.
    prodeje Miner Wars poklada Rosa za uspech - ano, mozna naklady na vyvoj zaplati, jenze na dalsi hru uz to pravdepodobne stacit nebude. a podruhy se seedova investice nedava, takze nejspis konecna.
  • Ve filmu 2001: Vesmírná odysea od Stanley Kubricka nebyl myslim zvuk ve vesmiru, ale jen klasicka podkladová hudba.
  • http://www.minerwars.com/Downloads.aspx
  • Od dob Vietcongu mám proti tunelům averzi, ale tohle bych zkusil, kdyby bylo nějaké demo, nebo shareware. *1*
  • Myslis asi Shattered horizon. Tam zvuk ale nebyl jen, kdyz si mel vypnuty oblek, jinak ti ho simuloval.
  • Jde o to, že většina těch pětkovejch a horších her se vůbec nerecenzuje, protože o to lidi nemaj zájem a nehraje to tolik lidí, takže se tu takový hry ani tolik neobjevujou, to je celý. Hodnotící škála je v pořádku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit