Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG lidičky rozjedu to na mí sestavičce???? mám dvě nVidie 480 s potporou Phisx, v SLI, 6 jádrovej procesor, 16GB paměti omfg děkuju vám mucq
    • No dle toho jak píšeš
      potporou - podporou
      Phisx - PhysX
      nvidie 480 - asi myslíš GTX480
      6 jádrovej procesor - a jakej, jejich plno, ale ty asi sám ani nevíš
      No, takže asi ne, protože to nebudeš schopnej ani nainstalovat dle tvých znalostí.
    • Leonidasss
      Tak to jsi pozadu, měl by sis dát do SLI 3x Nvidia 580 gtx, kápo !
    • sestava je v pohode, tvojei IQ je bohuzel horsi :( takze pochybuju :( ale neboj se.. muzes hrat aspon puzzle *6*
  • Cosi
    Podle toho jak jsem s odřenýma ušima spustil Bad Company 2 na minimální detaily bez toho abych musel snižovat rozlišení, a podle videí ze hry, a podle toho, že se poslední roky nedají vypnout stíny. Odhaduji, že tyto minimální požadavky jsou pro spuštění na nejmenší detaily v rozlišení 800x640.
  • smejki
    tak jsem vážně mile překvapen, 6850 je celkem šunčička
    • Cajk
      mám 585ku, takže Cajk:))
      • smejki
        taky tak *4*
  • To abych začal šetřir na novou grafárnu *4*
    • Ja mam ATi 5870 ta je snad jeste lepsi nez doporucena, spis budu muset setrit na novej OS, kdyz to pod XP nepojede :-(
      • na co mas prosimte dx11 kartu, kdyz to tvuj os neumi?
        • Proč by nemohl mít Dx11 kartu, když podává lepší výkon než staré Dx9 karty? Navíc Dx9 hry se dělají pořád.
          • No jo, ale je to trochu škoda utrácet za takovou GK a nevyužít její potenciál.
            • Ja jeji potencial vyuzivam az na maximum a to i v DX9. Dokonce sou hry, kde musim i vypnout AA (napr. Metro2033). U tehle karty je stejne DX11 jen takovej doplnek a ne primarni funkce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit