Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě nebudou oficiální, mimochodem vidím chybku v poslední větě: ...npotvrdí DICE či EA...
  • No divej, já taky nemusím řešit "takový howna", mám 2 měsíce starý počítač, takže všecko hodím na nejvyšší a jedu, nic neřeším. *2* *5*
  • Přesně tak. A je jedno jak ta hra bude na PC a konzoli vypadat nijak to nebrání tomu aby jsme si to všichni užili.
  • No to neznamená, ale přinejmenším v tomhle případě je to dost divné. Ikdyž myslím, že tento Battlefield bude mít ze všem doposud vydaných nejlepší singl.
  • Nebuď trapný k tobě se ještě asi nedoneslo že existují i singl hráči.
  • No jo, ale je to trochu škoda utrácet za takovou GK a nevyužít její potenciál.
  • Slibují že singl bude mít 12 hodin beru to s rezervou takže očekávám třeba 8 hodin ale i to mi za to stojí.
  • Lepší pro tebe a spoustu dalších, PC je zas pro tu další spoustu lidí lepší (pro mě :). Každý hraje na tom, co mu vyhovuje.
  • Hrával jsem na PC a přešel jsem na konzole a myslím, že na konzolích je hraní mnohem lepší. Souhlasím s tebou :D
  • Proč by nemohl mít Dx11 kartu, když podává lepší výkon než staré Dx9 karty? Navíc Dx9 hry se dělají pořád.
  • Mnoho lidí co znám hraje ve hrách jen singleplayer. Já osobně jsem třebas vůbec nehrál MP u Bad Company 2. A hry si jen kupuji nepirátím. Takže to že chce hrát jen singlplayer neznamená že je pirát.
  • V pirátských verzích většinou MP nefunguje *2* *2*
  • JJ rozjedeš,ale v nízkým rozlišení a pouze se 30 snímky :-D
  • Proč jen singl, vždyť to je hlavně MP, SP je tak maximálně na tréning.
  • Dle uvedených požadavků tomu moc nedávám - pojede, ale budeš muset hodně snižovat detaili.
  • Pojede v pohodě
  • na co mas prosimte dx11 kartu, kdyz to tvuj os neumi?
  • Už se těšim sice budu hrát jen singl ale stejně to bude stát za to.
  • No dle toho jak píšeš
    potporou - podporou
    Phisx - PhysX
    nvidie 480 - asi myslíš GTX480
    6 jádrovej procesor - a jakej, jejich plno, ale ty asi sám ani nevíš
    No, takže asi ne, protože to nebudeš schopnej ani nainstalovat dle tvých znalostí.
  • rozliseni full hd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit