Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    moc vysoka obtiznost... moc vysoka obtiznost... napoprvy jsem to hral na normal a pak 2x na hard a nemuzu souhlasit. pokud snizi obtiznost normal, tak proc ne, ale na hard bych nesahal, a mozna bych ji i trochu zvysil. zvyseni ale jen za predpokladu, ze nektery spiky obtiznosti pro nenasilny prubeh budou trochu uhlazenejsi.
  • The_Nameless_One
    "Dokážu si však představit, že byl, stejně jako my všichni, omámený & zmatený..."

Omámený & zmatený? Tady někdo při psaní poslouchal Led Zeppelin? *4*
    Jinak mám trochu obavy. Hra bude mít otevřený svět a mnohem víc akce a přitom se mluví o rebootu hned po prvním (!) dílu... Tak snad nebude mít i stejný příběh...
  • tohle je jedna z tech kde se divim proč to radsi neskusit nazivo, kdyz chci delat parkour jdu ven ne?
    • Hm kdybys měl kolena a páteř v takovým stavu jako já tak držíš papulu a paříš assasins creed a mirrors edge jako o život, protože pro mě je to jediný způsob jak provozovat parkour
    • The_Nameless_One
      Jen doufám že stejnou "logiku" neuplatňuješ taky třeba na Postal...
  • Mart9
    V téhle hře jsem spíš pro koridor a jasně červeně vyznačenou cestu, po které se mám vydat. Pak to má spád, člověk ani v běhu nebloudí a hru si v tom tempu maximálně užije. Open world se mi do tohodle moc nehodí.
  • Petře vím že jsi zmiňoval že ti Mirrors Edge moc nešlo, ale koridor vypadá trošku jinak:). V prvním díle bylo vždy hned několik cest jak se dostat dál, některý i dost daleko od "hlavní" cesty. Jen je najít a se hrou si trošku pohrát:)
    • cumpi3
      Mě to přišl spíše vyjímečné.
      • mrkni na youtube, těch cest je neskutečně, legendární Atrium v misi Kate má cca 20 možností jak se dostat nahoru. Jako jasně, není to tak, že by jsi objevil úplně jinou část levelu, ale ME byla v podstatě závodní hra po svých, takže asi nikdo nečekal sandbox.

Mno, ten bude až teď, po úspěchu FC3.
  • TheGGG
    První díl by hodně dobrý, jen hlavní hrdinka zbytečně moc hekala. Jestli to bylo kvůli nadrženým Nerdům nevím, ale normální člověk pomalu ani nemohl hrát.
    • GlaDOS
      Tak to asi nejsi normální, ale to není novinka.
    • walltar
      Podívej se někdy na ženský tennis ... ono už se dneska sice heká i v tom mužském, ale ....
      • Rhulad
        Heká tak akorát Sharapovka, Azarenka a Nadal :D
        • V tom pripade jsi nevidel sestry Williamsovy :)
          • Rhulad
            Venus ani nemukne a Serena občas, ale nic hrozného na to jaké do toho dává rány
    • všechny ženy hekají, je videt ze neznas zeny a nesportujes... *7*
    • JazzJackrabbit
      Tak v tom případě nehraj nový Tomb Raider :D :D
  • Aby to nedopadlo tak ze misto paradniho free runingu z jednicky, kde clovek musel reagovat a mackat ty skoky,prikrceni,chyceni... aby se nekam dostal, tam daji free running ala assasin creed drz jedno tlacitko a preskaces/prelezes i ty nejslozitejsi mista...
    • rancor1223
      + zřejmě značně proložené bojovými sekvencemi. *13*
  • jednicka byla hrozna nuda a cekam ze tohle bude tez. jen to byl taky experiment jak z lidi delat bl.ce.
    Ale lidi to stejne kupujou ze hlavne na pc a jejich steamy kde cekaj jak socky na slevy , prijde meto jak duchodci co cekaj na svatky ve ctvrtek . se pak divte ze same kvalitni hry jsou na konzole ktere prinaseji budoucnost. nikdo nece hrat na klavesnici .
    • Tvůj názor ti brát nebudu, ale že na PC nejsou kvalitní hry? Mohu ti vyjmenovat desítky her, co vyšly nebo vyjdou. Že nikdo nechce hrát na klávesnici? A co např. indie scéna, která chrlí další a další hry, protože lidi je prostě chtějí. Nezapomeň, že PC naportovalo na konzole mnohem více her, ne naopak.Takže nechápu tu kritiku. A jen tak mimochodem, proč bych měl kupovat hry jen za plnou cenu? Mě nejsou peníze lhostejné, dobře si rozmyslím předem, co mám za kolik koupit. Citím z tebe mírné rozhorčení, snad z toho, že konzolové hry jsou dražší a slev je málo... Potom se všichni diví, že si obě komunity i po více než dekádě nemůžou přijít na jméno kvůli malicherným detailům, jak kdo hraje.

PS: o tom, co jsi napsal o ME...se radši ani nevyjadřuju :)
    • Obvious troll is obvious.
      Pokud to troll není, dosaďte místo slova "troll" libovolné synonymum ke slovu "vůl"
  • V originále bylo málo DLC, chyběl kvalitní multiplayer a DRM neblo dost vlezlé:D Navíc úplně chyběly QTE.

Jsem na to zvědavý, původnímu Mirror's Edge jsem měl málo co vytknout a pořád patří k mým oblíbeným hrám (to jsou ty, které mi nevadí si zahrátt znova). Přijde mi, že toho můžou víc zkazit než napravit...
  • Open world, open world, open world.... tyhle slova slyším poslední dobou moc často, jen aby ten jejich open world dával ve hře smysl a nebylo to jen popojíždění (nebo poparkourování) mezi misemi....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit