-
nu cenu áčkového titulu by som za to nedal, ale časom v akcií na Steame za 5€ to bude porcia zábavy, rovnako ako prvý diel *5*
-
-
Tak přeji hodně štěstí s nákupem na Steamu:)
-
-
To je na Origin? Tak to už mě nezajímá vůbec...
-
-
-
7 ? 7! takže se opakuje minulost *3* http://games.tiscali.cz/recenze/mirrors-edge-mega-recenze-50386
Btw. Už to jede na všech procákách i starších AMD, I5? *7* -
-
jj, problemy s instrukcnou sadou su fixnute a funguje to aj na Phenom II
-
-
Faith <3
-
nebudu nadavat, ze hra se dost podoba prvnimu dilu, kdyz jsem se bal, ze se Catalyst prilis odkloni, pro me je to spise vyhoda....ale doufal jsem ve vypilovani detailu, coz asi taky nestalo...ale tak, poridim si
-
Jsem fanoušek jedničky, a tohle mě neskutečně zklamalo. První Mirrors Edge nebyl o příběhu, dialozích a kravinách které řeší třeba tahle recenze, nýbrž o, svým způsobem revoluční hře, která vyniká od své originality po perfektní animaci parkouru z prvního pohledu, grafiky a stylu prostředí.
Ale Catalyst ve všech těhle věcech podle mě naprosto failnula a ve výsledku je to naprosto ničím nevynikajcí hra. Zpracování pohybu kostrbaté a neplynulé - tedy opak co oni tolikrát ve videích propagovali - slovo FLOW, grafika nemá realistické osvětlení prostředí jako rendery co měla jednička, zato je plná podivných odrazů světla, ''naleštěných'' povrchů bez textur a chybějících stínů. Neřeším detaily, ale to čím první hra právě vynikala, a těch kvalit Catalyst ani zdaleka nedosahuje, obzvlášť po osmi letech.
Co mě přijde na hře přijde dobré jsou dialogy v cutscénách a celkem kvalitní zvuky, a to je bohužel všechno. -
-
jednička má také podle mě zajímavější, současnější a různorodější prostředí, to nové působí až moc uměle a všechno je to tak nějak podobné, že si ani neumím vybavit nějaké místo které by mi nějak opravdu utkvělo v paměti, všechno je až moc naaranžované, naleštěné jako nějaká exhibice architektů na téma nefunkční futurismus. Oproti tomu na mnohá místa z jednotky vzpomínám rád ještě dnes i když nejsou tak detailní a naleštěné ale mají podle mě zábavnější level design. A také mi pohyb v jedničce připadá plynulejší.
-
To teda nevim co si hral za hru, jestli si to vubec hral.Beh je pekne plynulej, grafika v behu jde no a nejvetsi problem jsou asi odrazy v cemkoliv to je bida.
-
-
EA (Dice) prostě už neumí. EA moloch už jen málo vydává nějaké hry, které by nějak vyčnívali a zároveň byly zábavné.
-
Na jedničku nedám nikdy dopustit. To bylo onehdá úplný zjevení, z jehož některých mechanik by si leckterá hra měla brát přídklad. Musim přiznat, že tu hru naprosto nekriticky zbožňuju a její nedostatky nevidim. Takže pokud je Catalyst prakticky stejná hra, nemám nad čim přemejšlet. Asi jediná hra, co mě donutí nainstalovat si podělanej Origin.
-
-
Origin mám od 1. veřejné aplha verze na testování. A nejhorší je a byl uPlay. Jediné, hry, co začínám vesele ignorovat jsou ty, co mají své vlastní klienty (nepočítám MMO a Unreal:-D) a člověk je musí spouštět ještě zvlášť a mít bordel navíc a nejsou na hlavních platformách a nemá to absolutně žádné opodstatnění.
-
-
Jaký bordel navíc ty blbe? Steam spolu s Windows spouští automaticky svůj proces (bez ohledu na to zda Steam spustíš nebo ne) a ostatní klienti ne, tak co je větší bordel? Nemá to opodstatnění? Když EA i Ubisoft může brát celý zisk přes svůj klient místo aby dávali 30% z každého prodeje Steamu? To není dostatečné opodstatnění?
-
Tak to nehraj pyčo a běž si zaběhat, aspoň zhubneš. Tlouštíku umaštěnej *14*
-
-
Co furt všichni máte proti originu? Mám steam, origin, uplay, gog galaxy a battlenet, špehujou tě všechny stejně a nejhorší mi donedávna přišel galaxy, protože pod desítkama se hned po nalogování hodil do offlinu, to cca před 2 týdny teprve opravili, jinak to člověk musel desetkrát vypnout a zapnout
-
-
Prostě mě jen nebaví mít zaplevelenej komp několika skoro stejnějma softwarama... Steam a Uplay (ten jen kvůli Blood Dragonovi) mi bohatě stačej... celej ten princip, že pomalu každá firma teď musí mít vlastního klienta se mi zkrátka příčí. Dřív jsem prostě hodil cédo do mechaniky a hrál jsem... teď mě všichni šikanujou se svýma klientama...
Chtěj, abych se podřídil? Chtěj mě mít v hrsti? Chtěj ze mě mít položku na svym seznamu "lapených zákazníků", aby pak mohli mávat svejma grafama, kolik lidí zbožňuje jejich Origin? To by se museli vys*at na tuhle šikanu a začít dělat hry, co mě zajímaj... -
-
Mě zajímá hodně her, hodně jich mám koupených a hodně těch dobrejch oldshool dostaneš zadara. Já před léty přišel o krabicovku Noxe od jednoho ostravaka, kterého jsem od té doby neviděl (ne Veskoslav to nebyl *1* ) a voilá hádej co je on the house? Takhle mám crusadera a theme hospital, jestli ti tohle příjde jako šikana, tak takovou chci zažívat ještě intenzivněji *3*
-
-
Já mám On the House Dragon Age Origin, Battlefield 3, Jade Empire, což jsou slušné kousky :-) Ale chápu to, že vadí, že se musí do PC rvát pořád nějaký externí SW, bez kterého jsme se ještě přes pár lety naprosto obešli.
-
-
jo ale hry nestojí třetinu platu jako tehdy když byly jenom krabice, těch pár set MB na hadru mi fakt nevadí a navíc ti ty programy automaticky stahují patche a bez internetu jsi byl odkázaný akorát na herní časáky, já to beru jako velkou službu, někdo to bere jako utrpení aby mohl legálně hrát
-
-
-
A víš, že Origin byl dřív než uPlay a v současné chvíli je mnohem lepší a pohodlnější? Navíc Origin Acces je mimořádně dobrá služba na to, že je to od EA. A to se týká i nabídky her na jednotlivé platformy. Steam>GoG>Origin, dlouho nic a pak Uplay.
-
-
A víš, že nebyl?
-
A myslíš, že jsem nadšenej z toho, že jsem si musel instalovat Uplay? Nesnášim ho.
Na starý EA hry mi stačí GOG. Nějakej Origin Access mě nezajímá, už takhle mám koupenou hromadu her, co jsem ještě ani nehrál. Nepotřebuju, aby do mě ještě EA valilo vlny her, co ani nechci.
-
-
-
Taky nechápu ty kecy kolem Originu... Konkrétní problém nikdo neřekne.
-
-
-
Skvelá a obsiahla recenzia po ktorej človek naozaj vie či sa oplatí investovať alebo nie. Vďaka Adam *5*
-
no nic urcite skusim na plejku ale prve pockam na par patchov , nechapem ale tie technicke problemy, ved je to postavene na frostbite engine ci nie? a batlefront ide na konzolach krasne plynulo
-
"Po většinu hry jsem měl zapnutou plnohodnotnou runner vision právě kvůli plynulosti pohybu."
nj, tusil som to, problem Mirror's Edge je ze hraci su neschopny. Proste to nie je hra pre kazdeho, vacsinu asi nebavi prave to hladanie cesty.