-
uncharted ma dost vyrazny down? no jestli jsi ps4 nejakym zazrakem napojil na starou teslu, nedivim se, ze i uncharted u tebe vypada osklive :) ja jsem nadmiru spokojen a grafika je na vysoke urovni. vypada paradne
-
To je čistě subjektivní pohled. Mě se ta hra líbí i její design. Jednička se hrála perfektně a po pár hodinách v Catalyst mohu říct skvělé.
-
+ technicke problemy a extremna nuda
-
to sa dalo cakat. priemerna hra. a este horsi game design
-
ak obtiznost znamena zly design a zly gameplay tak prosim
-
Prý frustrující souboje.... jn ono vse co je vyzva a co vam neda bouchacku hned do ruky je pro dnesni lidi asi moc obtizne...
-
Jaký bordel navíc ty blbe? Steam spolu s Windows spouští automaticky svůj proces (bez ohledu na to zda Steam spustíš nebo ne) a ostatní klienti ne, tak co je větší bordel? Nemá to opodstatnění? Když EA i Ubisoft může brát celý zisk přes svůj klient místo aby dávali 30% z každého prodeje Steamu? To není dostatečné opodstatnění?
-
delete
-
jj, problemy s instrukcnou sadou su fixnute a funguje to aj na Phenom II
-
jeste ze tak, jinak by prisel grammar nazi :)
-
"Největší "problémem" Mirror’s Edge Catalyst je ale přílišná podobnost s jedničkou"
BOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Tak to je super, uz jsem se bal ze tu hru podelali :) *11* -
Jednotka bola fajn, tutoriál som preskakal, instruktorke som poslal gulku medzi oči, a bolo. Potom už odinstalovat a hor sa na nieco lepšie.
-
Uncharted mal dosť výrazný grafický downgrade.. Witcher bol na tom ešte horšie
-
To je na Origin? Tak to už mě nezajímá vůbec...
-
Počkej, počkej. Uncharted měl downgrade?
-
Z této recenze moc moudrý nejsem. Autora nebavil původní ME a tohle zcela nepřekopali, takže tomu opět napálí 7 - pro fanoušky dobrý. Jako fanoušek původního ME bych tedy musel být skoro nadšen. Protože jedinou skutečně problematickou věc, souboje, výrazně vylepšili.
Naštěstí tu mám IGN, kde tu jejich sedmičku alespoň kvalitně vyargumentovali. -
Zaklinac byl pekne drahej!Bez konzol by na nej nikdy nebylo.
-
Víš o tom, že reaguješ na ula. Jako vážně? *1*
-
ND vždy downgradovali...
-
Tak to nehraj pyčo a běž si zaběhat, aspoň zhubneš. Tlouštíku umaštěnej *14*