Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3
    nebudu nadavat, ze hra se dost podoba prvnimu dilu, kdyz jsem se bal, ze se Catalyst prilis odkloni, pro me je to spise vyhoda....ale doufal jsem ve vypilovani detailu, coz asi taky nestalo...ale tak, poridim si
  • Taky nechápu ty kecy kolem Originu... Konkrétní problém nikdo neřekne.
  • Kravicka
    To teda nevim co si hral za hru, jestli si to vubec hral.Beh je pekne plynulej, grafika v behu jde no a nejvetsi problem jsou asi odrazy v cemkoliv to je bida.
  • Jsem fanoušek jedničky, a tohle mě neskutečně zklamalo. První Mirrors Edge nebyl o příběhu, dialozích a kravinách které řeší třeba tahle recenze, nýbrž o, svým způsobem revoluční hře, která vyniká od své originality po perfektní animaci parkouru z prvního pohledu, grafiky a stylu prostředí.
    Ale Catalyst ve všech těhle věcech podle mě naprosto failnula a ve výsledku je to naprosto ničím nevynikajcí hra. Zpracování pohybu kostrbaté a neplynulé - tedy opak co oni tolikrát ve videích propagovali - slovo FLOW, grafika nemá realistické osvětlení prostředí jako rendery co měla jednička, zato je plná podivných odrazů světla, ''naleštěných'' povrchů bez textur a chybějících stínů. Neřeším detaily, ale to čím první hra právě vynikala, a těch kvalit Catalyst ani zdaleka nedosahuje, obzvlášť po osmi letech.
    Co mě přijde na hře přijde dobré jsou dialogy v cutscénách a celkem kvalitní zvuky, a to je bohužel všechno.
  • Co furt všichni máte proti originu? Mám steam, origin, uplay, gog galaxy a battlenet, špehujou tě všechny stejně a nejhorší mi donedávna přišel galaxy, protože pod desítkama se hned po nalogování hodil do offlinu, to cca před 2 týdny teprve opravili, jinak to člověk musel desetkrát vypnout a zapnout
  • EA (Dice) prostě už neumí. EA moloch už jen málo vydává nějaké hry, které by nějak vyčnívali a zároveň byly zábavné.
  • kubi-wan
    Na jedničku nedám nikdy dopustit. To bylo onehdá úplný zjevení, z jehož některých mechanik by si leckterá hra měla brát přídklad. Musim přiznat, že tu hru naprosto nekriticky zbožňuju a její nedostatky nevidim. Takže pokud je Catalyst prakticky stejná hra, nemám nad čim přemejšlet. Asi jediná hra, co mě donutí nainstalovat si podělanej Origin.
  • MARTASLJ19
    Skvelá a obsiahla recenzia po ktorej človek naozaj vie či sa oplatí investovať alebo nie. Vďaka Adam *5*
  • michaliuz18
    no nic urcite skusim na plejku ale prve pockam na par patchov , nechapem ale tie technicke problemy, ved je to postavene na frostbite engine ci nie? a batlefront ide na konzolach krasne plynulo
  • Ludo
    "Po většinu hry jsem měl zapnutou plnohodnotnou runner vision právě kvůli plynulosti pohybu."

nj, tusil som to, problem Mirror's Edge je ze hraci su neschopny. Proste to nie je hra pre kazdeho, vacsinu asi nebavi prave to hladanie cesty.
  • tomocz
    To už to vyšlo? Sakra, tady ta reklama a hype nějak selhaly o.O
  • Měli to nechat Vávrovi. Silnou hrdinku lahodící internetově žurnalistické levici sice mají, ale to je tak všechno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit