-
Měli to nechat Vávrovi. Silnou hrdinku lahodící internetově žurnalistické levici sice mají, ale to je tak všechno.
-
nu cenu áčkového titulu by som za to nedal, ale časom v akcií na Steame za 5€ to bude porcia zábavy, rovnako ako prvý diel *5*
-
-
Tak přeji hodně štěstí s nákupem na Steamu:)
-
-
To je na Origin? Tak to už mě nezajímá vůbec...
-
-
-
Skvelá a obsiahla recenzia po ktorej človek naozaj vie či sa oplatí investovať alebo nie. Vďaka Adam *5*
-
Přesně! Ten graficky styl mi připadá takový nějaký nejednoznačný: u jedničky měl jasný symbolický účel, ale tady se ta konkrétnost jaksi rozplizla. Taky mě štve, že všichni runneři vypadají ultracool. Jako ve slevě tomu šanci asi dám, ale zatím mě to moc nepřesvědčuje.
-
delete
-
7 ? 7! takže se opakuje minulost *3* http://games.tiscali.cz/recenze/mirrors-edge-mega-recenze-50386
Btw. Už to jede na všech procákách i starších AMD, I5? *7* -
-
jj, problemy s instrukcnou sadou su fixnute a funguje to aj na Phenom II
-
-
Jednotka bola fajn, tutoriál som preskakal, instruktorke som poslal gulku medzi oči, a bolo. Potom už odinstalovat a hor sa na nieco lepšie.
-
"Po většinu hry jsem měl zapnutou plnohodnotnou runner vision právě kvůli plynulosti pohybu."
nj, tusil som to, problem Mirror's Edge je ze hraci su neschopny. Proste to nie je hra pre kazdeho, vacsinu asi nebavi prave to hladanie cesty. -
no nic urcite skusim na plejku ale prve pockam na par patchov , nechapem ale tie technicke problemy, ved je to postavene na frostbite engine ci nie? a batlefront ide na konzolach krasne plynulo
-
Prý frustrující souboje.... jn ono vse co je vyzva a co vam neda bouchacku hned do ruky je pro dnesni lidi asi moc obtizne...
-
-
ak obtiznost znamena zly design a zly gameplay tak prosim
-
-
To je čistě subjektivní pohled. Mě se ta hra líbí i její design. Jednička se hrála perfektně a po pár hodinách v Catalyst mohu říct skvělé.
-
-