Miss Mass Effect: Kdo stvořil nejkrásnějšího Sheparda?
-
Co se týká mužské postavy, vždy mi přišel nejlepší ten originální Shepard a nikdy jsem ho neměnil, a ani teď v remasteru. I proto bych z vašich volil Jay J.
-
Chybí tu možnost "žádný", protože za ty Vaše výtvory bych hrát nechtěl.
-
-
Souhlas.
-
Hellpard si už pro tebe jde!
-
Haha, to máš pravdu, moc se jim to nepovedlo. 😂
Chlapské obličeje Shepparda jsou katastrofa. Ale ani ty ženské verze nejsou žádný zázrak, ale tam budeme muset přidat nějaké bonusové body, protože v původním editoru ME bylo dost těžké vytvořit hezkou ženskou postavu.
-
-
Vždy jsem používal default vzhled.
-
Mám hezčí Šeprdku 😍 Corvusouc screenshoty z her
-
-
Ovšem orgastické snímky přes fotomód cvakám v Days Gone. Užívám si doslova každou vteřinu této hry - Corvus - Days Gone snímky 😎
-
-
Jinak já vždycky hraju za Shepardku. Podání Sheparda od Jennifer Hale mi sedí nějak víc. Emočnější, některý scény hlubší atd. Mark Meer má zas hodně takovej armádní styl, kterej vyhovuje někomu jinýmu. Obecně doporučuju zkusit hrát i za FemShep.
-
Vítězem je jednoznačně Jirka - Hellboy Sheparda nic nepřekoná.
-
Ty ženské modely vypadají lépe než základ! To bych si skoro nechal poradit, co a jak nastavit a taky bych to dal konečně za ženskou Sheprdku :) Ale chlapského ještě nikdy nikdo neudělal líp než toho defaultního. Pavlovo příběh je top :D
-
Proc ma Alzbeta dve postavy? Nebo ma redakce dve Alzbety? Mozna mi neco uniklo ;-)
-
-
Alžběta má dvě postavy, protože se jí chtělo ;)
-
-
Tak to je skvělý! wink wink ;)
-
-
-
Clovek sa s tym prca a prca .. a nakoniec aj tak skonci pri defaut Shepardovi...Ten hlas Mark Meer-a je proste kultovka. Ked sa sam prezliekol na Sheparda a vyrazil na Comicon tak ma to utvrdilo v tom ake je uzasne, ked niekto miluje svoju pracu.
Btw. spojenie Beethovenovej 7. symfonie ma dostalo :-D
-
Moje bohyně války: Athena Shepard 😀
-
-
Jo, to je jedna z mála povedených ženských Sheppardů. GJ 😉
-