Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajímavý nápad, zkombinovat raid dungeon s pvp arenou. Skoda ze je Neverwinter na mě příliš Pay or Grind jak ja rikam :)
  • Mám strach z toho zveličování, že tento expansion bude "free"...kdyby jen řekli, že to vyjde, tak cajk, ale ještě upozorňují, může tam být možnost příštího zaplaťte
  • MMO = prehlidka stracenyho casu radsi si zahraju 1000 ruznych her nez stejny cas promrhat v jednom MMO nehlede na to kdyz skutecne chcete jakekoliv MMO opravdu hrat tak tomu musit podridit vse konicky, zajmy, rodinu, pratele pac MUSITE byt online v tu a tu chvili kdy se sejde parta a kdyz neco zacnete nemuzete v pulce Q odejit MMO je jako dobry kdyz jste tezce nemocni hybat muzete jen mysi tak na ukraceni chvile, ale jako smysl zivota je to hovadina a hrat to jen tak kdyz nemate co jinyho na praci NEJDE tedy jde ale z te hry uvidite tak 2%
    • to prehanis, raid mas treba 2x v tydnu na tri hodiny... to je to samy jako by jsi s lidma sedel 2x tydne v hospode nebo sachovym krouzku:).. A vyleveleni ti roky zivota nevezme, jen mesice treba jako ostatni hry... dnes uz to vypada jinak nez driv(treba UO) a trochu soudnej clovek muze hrat i mmo na vysoky urovni aniz by mu to znicilo ostatni zivot... NAvic si troufam tvrdit, ze cas straveny progresem se skupinou kamaradu neni tak uplne splachnuty do hajz.lu (jako kdyz jdes s kamosema hrat treba basket)
      • 4hodiny denne 7 dni v tydnu a za pul roku hrani mas max level kde kazda MMO hra teprv zacina.... to je realita ukaz mi prumerneho wow hrace kolik hraje jinych her? A schvalne napis kdyz budes chodit 2x tydne 1 raid za kolik let budes mit komplet gear pro jednu postavu?
        • realita je, ze u vetsiny dnesnich MMO her mas max lvl za cca 14 dni bezneho hrani
        • Kdo chce mít gear hned bude chodit raid každý den dvakrát *7*
        • tady ale nikoho nezajímá průměrný hráč a každého baví něco jiného ;) já jsem si spokojeně raidoval každou středu a mezitím když jsem měl náladu jsem si klidně střihnul dead island, deus ex nebo tak něco :) a pak když mě wowko přestalo bavit, hrál jsem jiné hry a zkoušel i další onlinovky :)
          ale máš recht, že až na max lvl a v endgamu začíná ta hra....v tomhle jsem já třeba divnej, mě endgame nebaví, neboť je furt stejný a je čistě o grindu, mě víc baví expit a procházet svět a příběh....to bohužel wow moc neměl, v tom zase excelovalo swtor...které ale zase neexcelovalo nikde jinde....prostě nemůžeš mít všechno nej :D
    • Shania
      Proc si myslis, ze ma WOW tolik hracu, protoze ho muzes hrat sam, kdy chces a jak dlouho chces, vsetne endgame raidu pres lfr.
  • Spousta veci je na tehle hre dobrych! system q ktere tvori sami hraci je proste perfektni a podle me budoucnost takovych her.Vyborne jsou i akcni souboje s malymi skupinkami..co me vsak vubec nebere jsou dungeony (koreni takovych her) a souboje s bossy kdy vpodstate jako dps spamujete 1-2 skilly po dobu 10 min a vic co ho skupina reze..
  • Kinet1c
    Na NWN som sa dost tesil, ze konecne nieco co ma bude v online bavit, ale nestalo sa tak, neviem preco, ale po urobeni niekolkych questov lvlov a pod, ma hra nevedela vtiahnut, nebavila ma, nemozem povedat ze vyslovene nudila to nie, su tam zaujimave veci, par drobnosti co velmi zdaleka pripomina AD&D, ale inak graficky sa my hra pozdavala dost, skoda ze ma nebavila viac (neviem konkretne opisat co ma nebavilo, skratka ma to nebavilo, ale rozhodne verim, ze si publikum naslo a este aj najde)
  • Klasika... co neni MMO je odepsany :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit