Přejít na výpis diskuzí
Mobilní aplikace World of Warcraft byla hacknuta
25.6.2013 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
poměrně... jelikož questy byly kopie ostatních mmorpg.
-
Až si přestaneš hrát na chlapa trolí blbe.
-
tak ty nechápeš co ho baví na expení ve wow a pak napíšeš " i poměrně zábavné expení, které nemělo v mmorpg konkurenci".........NENE *1* *1*
-
tak odlez z games. cz a možná taky něco stihneš. Přestaň tady trolovat trolí pako a pak to pude.
-
Hele "trolí" blbko, mě je naprosto jedno, co tu meleš. Pro mě MMO musí být zábavné i v průběhu a nejenom v rámci ENDgame. To, že ty to máš jinak, tak mě upřímně u zádele. A nehrej si na holku, docela trapné;)
-
Protože na to nemám čas:) Teď mi skončilo zkouškové, dva týdny teď mám povinou praxi v rámci oboru a pak měsíc práce klasické:) Není na to čas. Ten free měsíc stejně mám jenom na ohmatání hry, neplánoval jsem a ani neplánuji hrát nějaké MMO s měsíčními poplatky v současné době:)
-
Vzpamatuj se ty trolí blbe. SWTOR pohořelo jelikož nebylo na padesátce co dělat a nezachránilo ho i poměrně zábavné expení, které nemělo v mmorpg konkurenci. Čili ano soudit mmo můžeš až capneš postavu.
-
vals je alternativní učet od jednoho z redaktoru.proto přispěvky které jdou proti němu. jsou mazaný nebo jsou jím přidávány mínusy.prosím nekrmte trolly a to ani ty plusové stací nám The GGG
-
Aha. MMO ukazuje pravou tvář na maximálce. Jo a do té doby je to co? Proboha vzpamatuj se...
-
sorry ale mě třeba bavilo ve wowku levlit i když jsem většinou jel LFG.....s expícíma itemama to není taková pruda a jak ty leveli odsejpaj tak mě to bavilo.
Lidi proberte se jestli vás nebaví expit hrajte mmo fps nebo dota hry :-p a ne RPG *1* -
mě do toho natahli kámoši kvůli aréně....hrál jsem teda až pandu a musím říct, že se mi to taky líbilo, ale prosvištěl jsem tím světem za pár dní a hlavně jsem hrál pvp. Mě se na wowku nejvíc líbí paradoxně(pro někoho) ta grafika a s tím spojená atmoška a hra je vyladěná. No a halvně tam jsou areny proto jsem i do toho šel a dal za to ty prachy.
Nevím ale proč by si nepředplácel když tě tobaví....je to lepší než většina f2p modelů. -
No všechno... mmorpg ukazuje pravou tvář až capneš max level. Jinak nechápu co tě baví na expení ve wowku. Jak říkam kecy v kleci na pluska trolí blbe
-
Zmenšit měsíční poplatky a novej datak vydat kde se vrati aspon trochu k wc lore a budou koukat jak se vraci stary hraci! hlavne dal nedojebavat pvp..
-
co má společného to, že mě hra v něčem nespecifikovaném nadchla a počet odchozených raidů? Ale trolsko-český slovník nemám, tak mi to zkus osvětlit;)
-
Kecy v kleci. Kolik raidu jsi odchodil?
-
Přiznám se, že jako správný "kacíř" jsem se k WoW dostal až teď. Bylo v akci za 5 euro základní hra+dva datadisky a za 30 denní vstup mi to přijde skvělé:) Zezačátku jsem se divil, jak to stále někdo může hrát, ale prostě ta hra mě něčím nadchla:) Samozřejmě, že si hru nebudu předplácet, ale doporučuji všem vyzkoušet. 5 euro není nic:)