Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ellendway
    Nebo na http://steelseries.com/products/other/steelseries-free-mobile-wireless-controller
  • Mr.Lolendo
    s tímhle bys si to klidně zahrál http://www.impulsecontroller.com/
  • v GTA 3 bylo Liberty City , jak ty říkáš , ve staré grafice
  • nasr*t tu hru uz sem jednou koupil .. vlastne vsechny gta a ted mam za to platit znovu.. Ani H**** rockstar si nevazi stalych zakazniku ?! kktek si nevazi rockstaru ! warez & ..l..
  • To každopádně *3*, kdy se odehrával GTA:VC? 1983/7? Dneštní Miami už není co bývalo a chyběly by mi kalhoty do zvonu *1*
  • Naštěstí moje Xperia Play má gamepad. Nejlepší herní telefon (vlastně jediný :).
  • Dobrý *1*
  • Lego velice neoblíbená stavebnice?:-)
  • Vždycky mě neuvěřitelně vytáčeli a vadili ty slepené prsty na rukou :D
  • lipkozzi
    Praveze s vrtulnickom to vobec nebolo tazke. Nutnust vsak bola prestavit ovladanie - ktore myslim uz neskor v SA bolo ako default. Najtazsia misia podla mojho nazoru bol naozaj ten pretek co zacinal pri Malibu, ked bolo treba zohnat vodica na bankovu lupez ( a ktory sa, ak si dobre spominam,l nechal hned pri prvej prilezitosti odstrelit, debil, takze mi bol vlastne zbytocny) a tiez misia kde bolo treba oslobodit typka z policajnej stanice.
  • To už mi bude přes 33 omg :D
  • DusanMPupak
    Mně tam přišel jako problém spíš kamera. Spokojeně jsem si letěl na server a najednou letím na jih. *1* Potom mě naštěstí napadlo, že kolečkem myši šla srovnat a už to šlo.
  • A hlavně je podstatný, aby udrželi i časový období, protože pobíhat po Vice city v současnosti už by byla jenom poloviční sranda.
  • Diky :)
  • Jack1947
    Pchh.. ja sem nikdy GTA3 nedohral... ale prislo mi to teda dost suchy z dnesniho pohledu a celkem lehky... aspon pro mne. (Xperia play).
  • Je to Laura Branigan Self Control.
  • Jack1947
    Tak a ted uz jen aby bylo SA a potom i mobilni verze stereotypni GTAIV posleze 5tky-... pocitam az na novou generaci mobilnich zarizeni.
  • Nevite nekdo co je v traileru za pisnicku?
  • no ono podle trendu by to vycházelo... i když se starou grafikou nevyšlo jen Liberty City, které přišlo až v GTA IV, pakliže se GTA V vrátí do San Andreas, šestka by měla být teroreticky zpět ve VC.
  • ja se na to teda vubec netesim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit