Přejít na výpis diskuzí
Mobilní verze GTA: Vice City ukazuje vypulírovanou grafiku
29.11.2012 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
myslíš ten tlusťoch ? schválně jsi dostal jako auto nějakou kraksnu, co sotva vyjela vyvýšený most
-
Me vykat nemusis.
-
GTA VI prostě musí být ve Vice City.
-
problém byl, že let vrtulníkem dopředu nebyl v Options na PC verzi defaultně nastaven... pokud jste se jako já snažili misi zvládnout jen letem vbok (doprava a doleva), tak opravdu těžká byla, než jste na tohle přišli
a kdo kdy trochu hrál na klavír, měl oproti ostatním výhodu :) -
pro takové jako Vy určitě
-
A opravdu to bylo kdysi tak těžké? Nebylo to spíš tím, že člověk nebyl v hrách tohoto typu tak vyhraný a často hra ani na výkonných strojích té doby neběžela nejplynuleji?
-
přesně.. pamatuju co mě to stálo nervů že mi to znechutilo pomalu zbytek hry.. *1*
-
Je asi lepsi uchovat si vzpominky na peknou grafiku a bozi hratelnost, nez si to po 10ti letech spustit a zjistit, ze je to hnusny a nudny.
-
Ono to ovladani ani obtiznost asi neni nijak zjednodusene co, no myslim ze ten kdo GTA3 nebo Vice City na tabletu dohraje zaslouzi metal, protoze nektere mise byly masakr i na dualshocku nebo klavesnici a mysi.
-
Osobně mám tyhle předělávky docela rád. Z nostalgie by si člověk hru na PC zahrál, ale z dnešního pohledu to má tak otřesnou grafiku a nepřívětivé hraní, že to skoro nejde. Což právě ta mobilní hra jakž takž řeší.
-
Taky se mi to ve Vice City nějak dařilo, i v San Andreas jsem leteckou školu a mise pro letiště dal na několik málo pokusů, ale mise pro Zera v SA, to bylo moje soukromý peklo. A vůbec nezáleží, po kolikáté SA hraju, Zera si zkrátka nechávám až nakonec.
-
mě to teda nepřišlo extra těžký :D
to spíš ten závod proti tomu týpkovi jak se začínalo u Malibu klubu... :D -
Nikdy mi tahle mise nepřišla nějak těžká. Pravda, okolí s tim mělo problémy, ale u GTA VC + SA mi přišlo ovládání letadýlek + vrtulníků strašně snadný, narozdíl od 4ky. :) Tim nechci tvrdit, že jsem všechny tyto mise dal na první pokus, ale určitě tam byly horší, mnohem horší.
-
mise s RC vrtulnickem ... peklo se vratilo :D *16* a nervy budou zas na dranc
-
Už se těším až si 2023 zahraju na telefonu gta V ... 10TH Years anniversary
-
Mám na mobilu GTA 3 a doteď jsem ho bohužel nedohrál. Není to ono, aspoň pro mě.
-
GTA 3 na iPhone bolo dobré, spomienky na PS2 oživilo, a vďaka permanentnému ukladaniu sa dalo hrať aj pol minutky vo vyťahu ak na to prišlo :D Vice City si určite kúpim a rád