Přejít na výpis diskuzí
Mod pro Zaklínače 3 kompletně mění bojový systém a přidává levelování ve stylu Elder Scrolls
29.11.2017 | Václav Pecháček
89 příspěvků
-
Hlavně má neskutečně hluboké momenty, které já osobně neviděl ani v moc filmech. A možná to je ten problém. Jednodušší jedinec to v tom neuvidí (nepocítí) a proto také nedocení. Zaklínač 3 neni z hlediska gameplaye víc než dobrá hra, ale jako celek je to neskutečný klenot. Shrnul bych to asi takto:
Když budeš Zaklínače hrát, bude tě mrazit i na duši hřát, v jednu chvíli budeš plakat a pak se zase smát.
A to je třeba důvod, proč já mám Zaklínače tak rád a dokud budu živ, tak ho budu hrát. *3* -
-
tvl ty budeš dost jednoduchej...
-
-
Každopádně moc díky Václave za výborný tip. Mod je plně funkční a musim opravdu uznat, že z hlediska gameplaye je to nová hra. Pokud někdo jako já brečel nad nízkou obtížností a má chuť si to dát znova s větší výzvou, kde 90 procent účiných postupů již nefunguje, doporučuji vyzkoušet. Jediné co netušim, jestli bude dohratelný Blood wine, čímž myslím finální fight s panem D. Video jsem zatim nikde neviděl. Ale je mi jasný, že to asi bude dost nechutná chalenge *1*
-
Chybí mi hlavně 1st person mod a s tím souvisejíci lepší podpora VR
-
Tolik lidí tu píše, že Zaklínač 3 je v podstatě sra*ka, že se začínám bát. Koupil jsem ho kdysi ve slevě, ale ještě se k němu nedostal, tak se asi mám na co těšit. *1*
-
-
dle mého je to přeceněná sraačka.
-
-
Eeee = Gggg = hhh = lol = Femto/Alucard.
Zoufalec.
-
-
W3 s datáčema je jedno z nejlepších RPG "Dnešní" doby (opravdu, srovnávat ho s F1 nebo dekádu a půl starým Gothicem nemá smysl, a když už dojde na nejhorší v podobnosti questů typu "vybij to tady a tady", tak si můžeš být jistý, že alespoň nespadli do toho, že je každej dungeon úplně stejnej (mávám Skyrimu)...W3 je příkladem toho, jak má vypadat hra která na 10 bodový stupnici dostane 12
-
Hate jde vzdycky vice videt nez chvala. Neboj, je to neskutecna pecka.
-
Taková sračka, že to nakonec byla hra roku.
-
-
asi jako Dragon Age:I...
-
-
Za 1.)
DA:I nebylo nějak extra špatné. Jediné negativum na které se do dneška vzpomíná je: "Jak zaplnit mapu nudnými činnostmi"
Za 2.)
rok 2014 byl dost slabý na dobré hry a jenom díky tomu dokázalo DA:I vyhrát. Jedinou tehdější konkurencí bylo Dark Souls 2 a Middle-earth:Shadow of Mordor.
Zatímco rok 2015 byl dost silný: Zaklínač 3, Fallout 4, Metal Gear Solid 5, Bloodborne, Pillars of Eternity, Rise of Tomb Raider, Batman Arkham Knight, Life is Strange, ...atd. -
-
A to mě na W3 baví nejvíc. Že si v goty povodil Bloodborne, MGS5 a Fallouta 4. ;)
-
-
čuráááááááku Dele na GOTY ti sere pes asi jako na Slavíka. kvalitu pod cenami hledá jen pyča. Užij si ceny, jí si užiju kvalitu...
-
Hele, opět pacient Femto/Alucard. Vždycky vytháhne toho svýho dela a tím se krásně prozradí. A opět kvalitní brekot, že W3 má víc goty než Bloodborne a MGS5 dohromady.
Pokračuj, stejně budeš smazanej. Je tu nový cenzor a tyhle spratkovské duševně nevyzrálé reakce už se netolerujou. Máš smolíka, ani náklik ti nepomůže, zoufalče... heh. -
prý náklik. možná píšeš jako totální pyča dele...
-
@krysobijec
W3 má těch goty 250 z celýho světa. Víc, než ty 3 hry dohromady. Zkus to jinak.
PS, náklik nefunguje. -
V něčem lepší je, v něčem ne, Zalklinac tezi z obrovských produkčních kvalit, v globale si ale nejsem jistý, ze je lepší, Fallout nepočítám, tam Bethesda trosku dojizdela, nezapomínejme na Undertale, Zaklinac bude vždy oblíbenější, protože je v mnoha směrech prvoplanovy
-
Opravdu kvality her poměřuješ podle anonymního hlasování na jednom z herních portálu naší malé zemičky? :D Nenech se vysmát
-
Je lepší než ty 3 hry, takže špatná fakt není. Zkus to jinak.
-
tak to je ta hra fakt špatná, když tě na ni nejvíce baví ocenění
-
-
-
-
-
Normálne som si vytvoril účet na tiscali po x rokoch, len kvôli tomu aby som ti mohol napísať že miesto toho aby si sa bál hrať niečo kvôli "názorom" niekoho kto sa sťažuje na (príklad) to že combat je zlý pretože veľa krát zaútočil na niekoho iného koho chcel a nezistil že je chyba medzi klávesnicou a stoličkou tak to budeš mať ťažký život, neviem, čo keby si miesto čítania nezmyselných komentárov (ako je tento môj) a názorov(recenzií) ľudí čo všetko vedia,... vytvoril vlastný, nainštaluj si ju, zahraj si ju, vytvor si vlastný názor a buď to to dohráš alebo nie......a pre tých čo tu len plačkajú vkuse na nejakú hru, ...vedro mi nestačí na toľko *ován čo tu čítam.
-
-
To je nadsázka samozřejmě. Jasně že si to zahraju sám. *15*
-
-
Zase tak hrozný to není. Ano, soubojový systém je víceméně o ničem, ale jinak je to dobrá hra
-
-
Připadal si někdo u konce Zaklínače 3 trapně? Já jsem se cítili jako desetiletý kluk, až tak moc to bylo infantilně blbé. Osud světa na základě tří otcovských rad - to může být jen ve videohře. Čekám, kdy přestanou hry být takhle tupé...
-
-
Osud světa na otcovských radách nesouvisí. Na otcovských radách závisí jen osud Ciri a Geralta, což dává smysl. Co takhle se místo blbákování na fórech zkusit občas zamyslet?
Fakt, někdy mám pocit, že Zaklínač 3 je prostě pro dnešní dobu hra příliš dobrá... -
-
To je ve finále vlastně jedno a je to proste špatně napsané, protože v moment kdy zastavuje konec světa, řeší naprosto stupidní věci, který jsou v globale krize úplně jedno, ze to ve finále nemá vliv na konec světa ale pouze na Ciri samotnou, je v ten moment jedno, buď je to postava, který od svých 12 let neudělala osobní progrese, či je ten konec čistý brak
-
-
Zamysli se nad tim co pises... Praveze diky tem momentum, ktere ma s Geraltem je to uveritelna lidska postava.
-
-
Ne, to je naprostá kravina, co píšeš a mluví z tebe fanboy, CDP Ciri představil jako postavu, co protestovala x světu, dokázala dlouho utíkat před Honem a ve finále řeší nějaký naprostý irelevantní kydy od Geralta
-
-
SMRTKA: Dobře řečeno, Smrtko! Kdo máš uši, slyš! A hm, neházejte perly sviním... zašlapou je, otočí se a roztrhají vás... koho by napadlo, že to bude tak dobře pasovat i na diskuzní fóra v roce 2017 *3*
-
Gggg co tu vůbec řešíš za blbosti? Ano postava Ciri je dobře napsaná protože je to vlastně "dítě" od dvou lidí kteří dítě jinak mít nemůžou a její praví rodiče se od ní odvrátili (budu tě citovat, kvuli blbostem jako je osud státu narážím na Nilfgard) v podstatě neměla ke komu jinému přilnout a tak Yen a Geralt se pro ní stali adoptivní rodiče, vybudovali si vzájemný vztah který máš i ty herně možnost ovlivnit a naopak ji usměrnit k ostřejší povaze nebo přívětivější. Ciri si čtenář oblíbí a v rámci děje k ni přilne...
Protože v tom hnusném světě kde zájmy státu, říše, obchodu vždy vítězí nad lidskostí, přátelstvím je to vlastně jeden z malá pěkných a dojemných momentů... ano ty možná očekáváš že ty hnusy a podobné politikaření budou pokračovat dál, ale v závěru jak se psalo výš osud světa je daný! Ty máš jenom možnost ovlivnit konečný osud Ciri a popravdě scénu jak odjíždí do Nilfargu a čtenář má naději že z té obrovské kravé a despotické říše je malá naděje že právě Cirí změní tu říší v něco lepšího... To považuji za jeden nejlepších okamžiku celé serie...
A to hovořím jako fanoušek Temerie který se snažil vší silou zajistit dominanci Temerie ke které se díky druhého dílu osud zachová ve všech případech hnusně -
Ne, není a ne nebylo, i kdyby to byly důležité rady
-
Ano resi protoze ho bere jako otce. Tohle je naprosto pochopitelne.
-
-
-
-
-
reakce jenom na citaci: "to může být jen ve videohře. Čekám, kdy přestanou hry být takhle tupé..." není to spíš o lidech? Zboží by mělo zaujmout širší publikum, ergo jestli je masa lidi v lidstvu tupá, hold musí být i s tímto způsobem udělané zboží:-) // já nevím chybu ve vývojářích ale spíš v těch konzumentech...
-
Osud sveta? To jsi asi blbe hral, ale tam jde o to jestli Ciri prezije nebo ne a jestli se stane cisarovnou ci zaklinackou, bila zima bude vzdy porazena.
-
-
Tak hlavně, že máš čas o tom diskutovat.
-
-
Diskuzi na foru, muzes delat i tehdy, když nejde zrovna hrat. Třeba v praci při chvili volna, při ceste domu nebo z domu na mobilu. Nebo při koukani na film, který sleduješ jen sporadicky...
-
Příspěvek napíšeš za 10 minut, hru dohraješ za 100 hodin. Jo, čas diskutovat si ne až tak překvapivě lidi najdou.
...jo to mělo bejt sarkastický. Tak to promiň *13*
-
-
mam tak cas modovat 2 roky starou hru, to už melo byt sakra primo ve hre, je pravda ze combat je neskutece clunky...
-
-
Dvě minuty je sakra dlouhá doba, nedívím se ti, za tu dobu jde stihnout tolik věcí. Třeba napsat komentář na games. Gratuluju, dobře využíváš svůj čas ! *10*
-
-
jen jen skoda ze v soucasnosti tohle k staci hracum radosti, od jednicky hra nabrala ve vsech smerech jednodusi mechaniky, rpg system a leveling prosel obrnou a tam kde jednicka prezentovala svet zaklinace, tam trojka prezentuje random-generic fantasy svet. skoda...
-
-
No a co, ty jsi taky prošel obrnou a nikdo tě do háje neposílá
-