Přejít na výpis diskuzí
Mod pro Zaklínače 3 kompletně mění bojový systém a přidává levelování ve stylu Elder Scrolls
29.11.2017 | Václav Pecháček
89 příspěvků
-
Připadal si někdo u konce Zaklínače 3 trapně? Já jsem se cítili jako desetiletý kluk, až tak moc to bylo infantilně blbé. Osud světa na základě tří otcovských rad - to může být jen ve videohře. Čekám, kdy přestanou hry být takhle tupé...
-
-
Osud světa na otcovských radách nesouvisí. Na otcovských radách závisí jen osud Ciri a Geralta, což dává smysl. Co takhle se místo blbákování na fórech zkusit občas zamyslet?
Fakt, někdy mám pocit, že Zaklínač 3 je prostě pro dnešní dobu hra příliš dobrá... -
-
To je ve finále vlastně jedno a je to proste špatně napsané, protože v moment kdy zastavuje konec světa, řeší naprosto stupidní věci, který jsou v globale krize úplně jedno, ze to ve finále nemá vliv na konec světa ale pouze na Ciri samotnou, je v ten moment jedno, buď je to postava, který od svých 12 let neudělala osobní progrese, či je ten konec čistý brak
-
-
Zamysli se nad tim co pises... Praveze diky tem momentum, ktere ma s Geraltem je to uveritelna lidska postava.
-
-
Ne, to je naprostá kravina, co píšeš a mluví z tebe fanboy, CDP Ciri představil jako postavu, co protestovala x světu, dokázala dlouho utíkat před Honem a ve finále řeší nějaký naprostý irelevantní kydy od Geralta
-
-
SMRTKA: Dobře řečeno, Smrtko! Kdo máš uši, slyš! A hm, neházejte perly sviním... zašlapou je, otočí se a roztrhají vás... koho by napadlo, že to bude tak dobře pasovat i na diskuzní fóra v roce 2017 *3*
-
Gggg co tu vůbec řešíš za blbosti? Ano postava Ciri je dobře napsaná protože je to vlastně "dítě" od dvou lidí kteří dítě jinak mít nemůžou a její praví rodiče se od ní odvrátili (budu tě citovat, kvuli blbostem jako je osud státu narážím na Nilfgard) v podstatě neměla ke komu jinému přilnout a tak Yen a Geralt se pro ní stali adoptivní rodiče, vybudovali si vzájemný vztah který máš i ty herně možnost ovlivnit a naopak ji usměrnit k ostřejší povaze nebo přívětivější. Ciri si čtenář oblíbí a v rámci děje k ni přilne...
Protože v tom hnusném světě kde zájmy státu, říše, obchodu vždy vítězí nad lidskostí, přátelstvím je to vlastně jeden z malá pěkných a dojemných momentů... ano ty možná očekáváš že ty hnusy a podobné politikaření budou pokračovat dál, ale v závěru jak se psalo výš osud světa je daný! Ty máš jenom možnost ovlivnit konečný osud Ciri a popravdě scénu jak odjíždí do Nilfargu a čtenář má naději že z té obrovské kravé a despotické říše je malá naděje že právě Cirí změní tu říší v něco lepšího... To považuji za jeden nejlepších okamžiku celé serie...
A to hovořím jako fanoušek Temerie který se snažil vší silou zajistit dominanci Temerie ke které se díky druhého dílu osud zachová ve všech případech hnusně -
Ne, není a ne nebylo, i kdyby to byly důležité rady
-
Ano resi protoze ho bere jako otce. Tohle je naprosto pochopitelne.
-
-
-
-
-
reakce jenom na citaci: "to může být jen ve videohře. Čekám, kdy přestanou hry být takhle tupé..." není to spíš o lidech? Zboží by mělo zaujmout širší publikum, ergo jestli je masa lidi v lidstvu tupá, hold musí být i s tímto způsobem udělané zboží:-) // já nevím chybu ve vývojářích ale spíš v těch konzumentech...
-
Osud sveta? To jsi asi blbe hral, ale tam jde o to jestli Ciri prezije nebo ne a jestli se stane cisarovnou ci zaklinackou, bila zima bude vzdy porazena.
-
-
...takže doufám, že tam budou levelovat krysy!
-
Dvojku ani nehraj. S trojkou se to nedá srovnat. Dvojka jenom kvůli příběhu ale nemusíš to vyložene hrát. Jedničku bych hrál jenom kvůli skvělému českému dabingu :-D
-
Skvělý mod. Chlapci navrátili systémy z jedničky(ty které fungovaly). Alchymie je konečně použitelná. A to nejdůležitější - žádné kotouly.
-
-
Tak kotouly nemusis pouzivat i bez tohoto modu...
-
-
mam tak cas modovat 2 roky starou hru, to už melo byt sakra primo ve hre, je pravda ze combat je neskutece clunky...
-
-
Dvě minuty je sakra dlouhá doba, nedívím se ti, za tu dobu jde stihnout tolik věcí. Třeba napsat komentář na games. Gratuluju, dobře využíváš svůj čas ! *10*
-
-
Souboje jsou rozhodně nejslabší stránkou hry a pořád jsem kvůli nim sérii odkládal, takže mi timhle vytrhli trn z paty. Existuje něco podobnýho pro dvojku?
-
-
Existuje. Sice to není úplně odladěné a byl ukončen vývoj, ale zatím jsem s tím úspěšně odehrál 50% hry a je to opravdu v soubojích úplně jiná hra a zároveň lze používat částečně i původní mechaniky. Hlavně je ale překopaný systém zkušeností a levelování a ze hry se spíš stává takový Dark Souls Witcher II (doporučuji speciálně přidanou obtížnost Master Witcher), https://www.nexusmods.com/witcher2/mods/776/?
-
-
Luxusní záležitost..tohle je "Must have" mód *3*