Přejít na výpis diskuzí
Model datadisků a patchů pro Cities: Skylines napodobí styl Crusader Kings II
13.8.2015 | Adam Homola
28 příspěvků
-
CS jsem si koupil za 400 kč. Tato částka je velice nízká na kvalitu produktu. Pokud SC se mohlo prodávat za 1 000 Kč a koupilo si ho 1 mil. lidí a CS je daleko jiná liga. Tím chci říct, pokud budou DLC za 10 euro, tak kromě hry převyšující SC dostanete daleko více a přitom se nedostanete na cenu SC. Dle mého názoru, tak i tak se hra vyplatí s tím, že DLC jsou věci navíc k již hotové hře. Je na Vás, zda koupíte nebo necháte být.
-
Já nebulím, tak nemusíš zuřit. *3*
Já vím, že PI nejsou zdaleka nejhorší případ, ale obvykle mě vážně štve čekat na super ultra definitive complete edition (zrovna PI nemůžu zapomenout koupi "kompletní" edice EU3, která neibsahovala 1 nebo 2 datadisky ze 4).
Upřímně, na Dlc politice Paradoxu mi vadí jen ta ohromná hora songů, skinů, portrétů, zbytek jejich DLC akceptuji.
Navíc osobně nehraju ani přes období intenzivního patchování po vydání, protože mám furt pocit, že bych měl počkat až vyjde další oprava. A stejně to mám i s DLC. Neustále jsem buď pozadu a chybí mi novější části hry nebo mám vše, ale už se pracuje na dalším a já mám pocit, že bych měl s hraním počkat (to mě souží i u modů*4* ). -
Když jsem hrál posledně tak pořád jen možnost farem co jsou veliké jako normální budovy.
Vypadá to hrozně blbě *1* -
Uhm, CK2 i Skylines JSOU kompletní hry, a vývojáři by je tak mohli klidně nechat, DLC to pouze rozšiřují a to i pro ty, kteří si přímo DLC nekoupí, pouze si stáhnou doprovodný patch. Já jsem naopak rád, že se o hru stále starají, že ji nezahodí jak nějakého nedodělaného parchanta, můj názor.
-
Kdyz to tak vemes, tak zadna hra neni dokonala, tudiz na ni vzdycky muzes delat a vylepsovat ji. *4*
Tak tady nebul! *16* -
jak v te hre vlastne funguje farmarení? podle videa se mi zdalo že farmy maji velikost standardni budovy, mužu tam stavet i velke farmy?
-
boye muj.. tzhle kecz me fakt dostavaj. Instantne bych blil. Asi je na case udelat dalsi video
-
Takže za pár let si zahraji kompletní hru.