Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 se prodalo 10 milionů kusů, další díl se chystá
7.12.2011 | Aleš Smutný
126 příspěvků
-
Jak říkám, do McDonald's chodí taky obrovská spousta lidí. To ale neznamená, že tam dobře vaří.
-
-
Velmi trefné a inteligentní. +1
-
A jeste vám tam občas flusnou :D
-
True jak vrata... *1* . Na snadných příkladech se de "modelovat" všechno
-
dobry priklad
-
Špatnej příklad.
-
-
Proč? V obou případech to tak nějak zasytí, strávíš tam hrozně málo času, pokud jsi sám, ale když si k tomu přizveš kamarády, tak můžeš dřepět do nekonečna *1*
-
Nemyslím si to, lidi jdou po značce v obou případech.
-
-
-
Citoval bych film Pelíšky: "A přitom taková blbost, co.....?"
-
Lidi se nepoučí :(
-
-
jono a díky nim, jsou nám pak podávány uplný h*vadiny od herních výrobců... *16*
-
Když je to baví , tak ať si to hrajou :D
-
-
Teď byla 3. světová válka, co bude dalšího? 1. vesmírná válka? *4* Mohli by třeba udělat Call of Duty: All Quiet on the Western Front, to bych si možná i koupil a bylo by to něco nového. *3*
-
-
Call of Duty : Medieval Warfare.... jo počkat :D..
-
-
Na to už tady máme Mount & Blade. *3*
-
-
Ehm.... http://games.tiscali.cz/chivalry-medieval-warfare-14515
-
-
No, ještě tohle - to se asi CoD konceptu blíží víc. *3*
-
-
-
-
-
Na svete 18 a vice milionu ovci, ktere koupi i lejno pokud ma dobrou reklamu. BF3+COD
-
-
+Skyrim že ? *3*
-
-
Se slzou v oku vzpomínám na epesní první díl, dneska už to stojí za starou Belu z Twilightu...
-
-
Konečně někdo, kdo si taky na něj vzpomene :) Spousta lidí vidí jen CoD 2 a CoD 4 a přitom první díl byl tak úžasnej. Žádný perky, killstreaky, auto heal....
-
-
Prvni cod byl nejlepsi cod.Jeste ted si pamatuju,jak jsme hrali s kamarady mp.Skvela hra.Coz se o poslednich dilech vazne rict neda.
Jo holt,mainstream dela i z dobrych her brecku. -
-
podle myho nazoru (vas nazor vam samozrejme neberu) byly panove prvni Medal of Honory. pamatuju si, jak jsem hraval jeste na playstation 1. melo to 20 misi a s tou obtiznosti jste to za 8 hodin neprosli. Jednu misi clovek zdolaval i dve hodiny a porad to bylo zabavny a nikoliv frustrujici. S PS2 pak prisly uz casove i obtiznosti jednodussi verzi. Pamatuju si, jak jsem strasne k vanocum chtel nejaky ten dil z pacifiku (pacifik assault se domnivam) no a vecer jsem si to rozehral a druhy den jsem to do obeda mel uz dohrany.mozna ta delka hry ma neco spolecnyho s tim, ze dnesni grafika je jinde a uz se musi promyslet kazda dlazdicka oproti tem starym MOH
-
-
-
-
Nekupil jsem .. viděl jsem stačilo mě ... udělal jsem dobře ....
-
To mi vysvětlete, kdo jim to pořád kupuje?
Je to dnes populární mezi dětmi na základkách, tak jako byly dříve pogy nebo kde ?
Nijak to nenapadám, jsem jen zvědav, protože osobně neznám nikoho, kdo by nová COD vůbec zkoušel hrát, natož je kupoval za přemrštěnou cenu. -
-
Prostě americký trh, kde hry nejsou tak drahé a COD si tam prostě dá každý, aby si to zkusil. Stát COD dvě stovky, taky bych si ho možná koupil.
-
-
hm cena se pohybuje v USA i napr. v Australii stejne.... cca $55-$80 na konzole klasicky o neco drazsi...pro lidi pracujici v zahranici to je celkem krasna cena za hru. To jen v CR kde lidi nedostavaji kolik by meli to je strasna suma (1000kc+-), protoze vetsinou na ni musi pracovat cca 8-10hod zatimco v zahranici treba cca 3hod to je myslim celkem rozdil....
-
-
Tak jsem to také myslel. My tu otročíme za pár šlupek a ceny her jsou pro nás tedy příliš vysoké. Problém je, že ceny jsou všude stejné a nikdo nesleduje koupěschopnost obyvatelstva. Kor když tu existuje digitální distribuce.
-
-
ja s Vama samozrejme souhlasim,ale jak by jste to udelali jinak? Ze v americe byto bylo drazsi nez tady? To proste nejde. To by pak vsichni jezdili napriklad do polska a kupovali tam hry, protoze vzhledem k tamejsim platum (jestli se nemylim tak prumerny je nizsi nez u nas) by ta hra stala treba polovinu toho co v anglii nebo nemecku.....kravina. navic berte to tak ze holt je v kazdy zemi neco drazsi neco levnejsi. V rusku tepla voda z kohotku stoji doslova nic, kdezto v Britanii s ni setri jak muzou.v jine veci to muze byt presne naopak
-
-
-
-
-
Uz slysim ty narky o uslem zisku - bazarovej prodej a piratstvi a blablabla.Nebo konecne nekdo rekne, jsme spokojeni ...
-
10 milionů cvoků si přišlo pro CoD :D