Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chysta se dalsi dil.Jak prekvapive.Takze novy datadisk/mappack zase za rok?Uz nam z toho cod delaji pomalu telenovelu.
  • Call Of Duty TM. Přináší vám tu samou story od roku 2003.
  • Jimei
    podme lidi a pořádnej flame !!!
    • Asharak
      Yol-Toor-SHUL!
    • http://troll.me/bitch-please-23/
      • Jimei
        http://www.youtube.com/watch?v=IIo4KuOdMYI
        • Aliens :D
  • Alex81
    Hrál jsem všechny CoD co jsou na PC a všechny krom CoD:MW koupil. U všech, krom MW3, se královsky bavil! Ano je to tupá koridorvá střílečka na jedno odpoledne ale co, jednou za rok si člověk užije no-brain zábavu. Koho to nebaví prosím, ale je opravdu nutné tolik nenávisti? Je to jen hra. Samozřejmě je hloupost kohokoli přesvědčovat, že se jedná o hru roku. Každej ať si hraje co ho baví a ostatním dá pokoj. Řídím se dvěma pravidly. 1. Ve svým a za sví 2. Moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého. Je mi jasné, že tohle psát je jak hrách na stěnu házet, ale holt už jsem nenapravitelný optimista.
  • Volové... Kdyby jste kraviny nepařili a radši za ušetřený peníz buldurs gate koupili a duši potrápili....
    • Šimek a Grosman - srdcovka- dávám +1 *1*
    • Aj dont plej dis kajnd of bulšit, aj plej Skajrym uif very mač hed-šůtink! *5*
      • sakra chlape, přid si ženštinu!
      • Asharak
        Sou gou plej,
        end dont sej,
        garbedžej !
        • Trol.diskuzni
          Uot du jů sej,
          let mí uejst d dej!
          Aj uont tů bí hír,
          jů dont hev tů fír! *5*
    • Asharak
      koupili a nadávali, že grafiku suprovou nespatřili, a že peníze do koše vyhodili, a zpátky už je nedostali.
  • Duuku_cz
    Lidi nadavaji lidem co kupuji jako sileny vsechno od Applu do ovci, ale co pak je tohle? *2*
  • no predevsim mi prijde ze BF byl vzdy o multiplayeru spis nez o SP. SP podle me udelali opravdu jen kvuli trendu CoD. Nicmene netvrdim,ze MW3 je v SP spatny,nehral jsem to, ale co se MP tyce, tak mi prijde ze je to porad ta sama omyvana sr*cka. Prece jenom je MP ta vec kterou budete hrat X-krat vic hodin nez SP. Tak porad nechapu proc si lidi porad kupuji MW. Jasne, proti gustu zadny disputat, je to volba kazdyho, ale holt je videt ze znacka je v tomhle bussinesu opravdu silny konkurencni faktor. Moje volba je jednoznacne BF, kvuli destrukci, vozidlum, grafice a poctu hracu na mape,jejiz rozlehlost je nemene dulezita.
    • originalni liniie seria BF nikdy ani SP nemela, takze by se opravdu dalo rict, ze byla vzdy o MP nez o SP :)
  • Neni to jen Hra je to Tahac penez z kapsi za dlc full cenu a jeste si to koupi 10 mega idiotu mam vsechny cod mimo MW3 to si nekoupim sprincipu mam novej pc (kvuli BF) a nebudu ho urazet hrama s 10 let starym enginem *8*
  • jsou to komerční kr.aviny, ale naštěstí je tu celá řada jiných her, ale skoro vždycky jde stejně hlavně o byznys, to je jasný, hráčům se vrací míň, než by se mohlo - tedy mohly by hry bejt vymakanější.....
  • Ja uz jen cekam,az nejaka moudra hlava pomazana z ActivistSunu prijde s genialni myslenkou,ze jedno cod za rok nestaci.Co muze byt lepsi nez cod kazdy rok?No prece "nove" cod kazdy pulrok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit