Přejít na výpis diskuzí
Moderské minimum: čím si musíte vylepšit svůj System Shock 2
20.2.2013 | Pavel Dobrovský
52 příspěvků
-
Kdyby mel nekdo chut na kooperaci prez Hamachi, tak napiste. Skype nick aliengt.cz
-
Nvim jak postupujes a co presne instalujes. Ja nahodil jen setup-ss2mm a SS2Tool_v5.0 - u nej zakazu official patch. Pak nahodim mody a nakonec cz a jede mi to teda ta cestina. Mody se mi v GOG zatim nepodarilo rozjet.
-
-
ja ten ofiko patch nainstaloval? Sa nemá? :)
-
-
Myslim, ze mi to smazalo polozku Multiplayer z menu. S tou cz po nainstalovani ale nemam.
-
-
tak som zistil, že problém robí ten prvý mod ADaoB, akonáhle ho aktivujem v ssmanagerovi, tak čeština prestane fungovať.
-
-
-
-
Funguji vam mody v GOG verzi? V puvodni nebyl problem, krasne ostre napisy Informace, lepsi modely atp. , ale kdyz to udelam stejne s GOG verzi, tak mody vubec nebere v potaz. Vi nekdo jak to rozchodit?
-
-
No hlavně ten mod manager je v praxi na dvě věci :( Rebirth 2.0 se musel rozbalit klasicky a STHUP moc nefunguje i když dle manageru je vše OK tak texty a lékárničky ostré taky nemám :(
-
-
Já vůbec managera nepoužívám. Prostě ty modifikace rozbalím do určené složky a všechno jede ok.
-
-
-
Jak mám do gog verzie nainštalovať češtinu? Tie súbory, resp. adresáre sú iné, ako u pôvodnej verzie.
-
-
U té češtiny je TXT soubor s intrukcemi. CZ lokalizace se kopíruje do rootu hry.
-
-
U normálnej hry ano, ale gog verzia má asi inú strukturu, tam keď tie veci nakopírujem, tak je to stále eng, ono ani žiadne súbory neprepisuje. A nefunguje ani to, čo písal trololo.
-
-
Já to testoval na GOG verzi a fungovalo to.
-
-
Kam presne si to kopíroval? Čeština má v sebe pár suborov a jeden podadresár patch, toto všetko ale nikam nepasuje, nič neprepisujem v hlavnom adresári hry, takže hra nemá ako identifikovať tú češtinu. A keď hru spustím, tak už menu je v eng.
-
-
Grahf: Nahrej první mody, pak češtinu.
-
a další problem *9* Po nahratí modov je to zase eng
-
ss2: to je ten správny adresar. Dik *3*
-
stahni : http://uloz.to/xZC8k8s/systemshock2cz-zip
oddil:\System Shock 2 \ Data \ Res
Tam nakopiruj ony 4 soubory a prepis. Me to takhle na GOG verzi jede resp. vsechny logy a pod. jsou cz, pouze hlavni menu je ENG. *5*
-
-
-
-
-
V DataPermMods mas textac s nazvom !Place your permanent mods here.txt
-
-
kdyz o tom tak premyslim,tak SS2 byla/je nejlepsi gamesa,kterou jsem kdy hral:-). rad jsem ji znovu koupil. ja chci SS3 sakra:-)
-
-
Buď opatrnej ve svých přáních... mohly by se splnit!
... if you know what i mean...
-
-
Dobrý nápad na článek, ale provedení slabší. Hlavně chybí velmi důležitý SSTool 5.0 a novější.
Doporučuji spíše návod na gog fóru:
http://www.gog.com/forum/system_shock_2/system_shock2_faq_patches_mods_recommendations -
Boze ja se tesim, jen co dohraju DS, tak si konecne zahraju poradne RPG
-
Nedoporučuji instalovat přes lepší textury český překlad textur. Nejen, že jsou rozmazané, ale taky podivně natáhnuté a nečitelné.
-
A kdo to bude hrát dostatečně dlouho, objeví se mu SHODAN přímo před očima. Doporučuji si to zahrát se zhasnutými světly a kolem půlnoci. Lahůdka:).
-
Koupil jsem na GOG a super. Skvělé jak se tam mohu dostat do situace kde jsem naprosto v hajzlu protože jsem nenakoupil dostatek munice atd....
Jen mně štve ten divný respawn. V jedná části na mně lezou v krátkém intervalu pořád.
Ani jsem si nestihl dočíst zprávu a hned jsem je měl za zadkem.To bylo divné.
Strašně rychle.Dokonce mně věděli kde přesně jsem.
Vyřešil jsem to přesunem do další lokace ale po návratu to bylo znova.Alarm jsem nezapnul. -
-
na respawn je mod take
-
Jo, tak z toho respawnu jsem taky nebyl moc nadšenej. Ale zase to přidá na atmosféře, člověk se pořád bojí o holý život. Nakonec jsem se rozhodl, že mi vlastně nevadí *1*
-