Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby mel nekdo chut na kooperaci prez Hamachi, tak napiste. Skype nick aliengt.cz
  • Nvim jak postupujes a co presne instalujes. Ja nahodil jen setup-ss2mm a SS2Tool_v5.0 - u nej zakazu official patch. Pak nahodim mody a nakonec cz a jede mi to teda ta cestina. Mody se mi v GOG zatim nepodarilo rozjet.
    • ja ten ofiko patch nainstaloval? Sa nemá? :)
      • Myslim, ze mi to smazalo polozku Multiplayer z menu. S tou cz po nainstalovani ale nemam.
        • tak som zistil, že problém robí ten prvý mod ADaoB, akonáhle ho aktivujem v ssmanagerovi, tak čeština prestane fungovať.
  • Funguji vam mody v GOG verzi? V puvodni nebyl problem, krasne ostre napisy Informace, lepsi modely atp. , ale kdyz to udelam stejne s GOG verzi, tak mody vubec nebere v potaz. Vi nekdo jak to rozchodit?
    • No hlavně ten mod manager je v praxi na dvě věci :( Rebirth 2.0 se musel rozbalit klasicky a STHUP moc nefunguje i když dle manageru je vše OK tak texty a lékárničky ostré taky nemám :(
      • GlaDOS
        Já vůbec managera nepoužívám. Prostě ty modifikace rozbalím do určené složky a všechno jede ok.
  • Jak mám do gog verzie nainštalovať češtinu? Tie súbory, resp. adresáre sú iné, ako u pôvodnej verzie.
    • Luke
      U té češtiny je TXT soubor s intrukcemi. CZ lokalizace se kopíruje do rootu hry.
      • U normálnej hry ano, ale gog verzia má asi inú strukturu, tam keď tie veci nakopírujem, tak je to stále eng, ono ani žiadne súbory neprepisuje. A nefunguje ani to, čo písal trololo.
        • Luke
          Já to testoval na GOG verzi a fungovalo to.
          • Kam presne si to kopíroval? Čeština má v sebe pár suborov a jeden podadresár patch, toto všetko ale nikam nepasuje, nič neprepisujem v hlavnom adresári hry, takže hra nemá ako identifikovať tú češtinu. A keď hru spustím, tak už menu je v eng.
            • GlaDOS
              Grahf: Nahrej první mody, pak češtinu.
            • a další problem *9* Po nahratí modov je to zase eng
            • ss2: to je ten správny adresar. Dik *3*
            • stahni : http://uloz.to/xZC8k8s/systemshock2cz-zip

oddil:\System Shock 2 \ Data \ Res

Tam nakopiruj ony 4 soubory a prepis. Me to takhle na GOG verzi jede resp. vsechny logy a pod. jsou cz, pouze hlavni menu je ENG. *5*
    • V DataPermMods mas textac s nazvom !Place your permanent mods here.txt
  • kdyz o tom tak premyslim,tak SS2 byla/je nejlepsi gamesa,kterou jsem kdy hral:-). rad jsem ji znovu koupil. ja chci SS3 sakra:-)
    • kubi-wan
      Buď opatrnej ve svých přáních... mohly by se splnit!

... if you know what i mean...
  • Paul_cz
    Dobrý nápad na článek, ale provedení slabší. Hlavně chybí velmi důležitý SSTool 5.0 a novější.
    Doporučuji spíše návod na gog fóru:
    http://www.gog.com/forum/system_shock_2/system_shock2_faq_patches_mods_recommendations
  • Boze ja se tesim, jen co dohraju DS, tak si konecne zahraju poradne RPG
  • GlaDOS
    Nedoporučuji instalovat přes lepší textury český překlad textur. Nejen, že jsou rozmazané, ale taky podivně natáhnuté a nečitelné.
  • A kdo to bude hrát dostatečně dlouho, objeví se mu SHODAN přímo před očima. Doporučuji si to zahrát se zhasnutými světly a kolem půlnoci. Lahůdka:).
  • Keyz
    Koupil jsem na GOG a super. Skvělé jak se tam mohu dostat do situace kde jsem naprosto v hajzlu protože jsem nenakoupil dostatek munice atd....

Jen mně štve ten divný respawn. V jedná části na mně lezou v krátkém intervalu pořád.
    Ani jsem si nestihl dočíst zprávu a hned jsem je měl za zadkem.To bylo divné.
    Strašně rychle.Dokonce mně věděli kde přesně jsem.
    Vyřešil jsem to přesunem do další lokace ale po návratu to bylo znova.Alarm jsem nezapnul.
    • na respawn je mod take
    • MrSanta
      Jo, tak z toho respawnu jsem taky nebyl moc nadšenej. Ale zase to přidá na atmosféře, člověk se pořád bojí o holý život. Nakonec jsem se rozhodl, že mi vlastně nevadí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit