Přejít na výpis diskuzí
Modifikace Revision vylepší RPG klasiku Deus Ex už v únoru
30.12.2014 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
http://www.cwdohnal.com/utglr/
-
exotické hryz japonska *1* bože ty jsi ale pablb
-
Ty bys potřeboval modifikaci, která ti přidá mozek. Ale bojím se, že tvá hloupá podstata by jej odmítla.
-
Maxi to je první rozumný příspěvek co jsem od tebe četl!
-
nerozumis tomu. Puvodni DE nebyl na konzole, takze od TheGGG automaticky -9 bodu dolu. Logicke, nicht wahr?
-
Nechci být rýpavý, v podstatě souhlasím s tím co jsi napsal, ale můžeš mi vysvětlit, jak ses, hernajs, dostal na tu 97/100?
-
Byl na to nějaký D3D patch tuším... zkus.
-
the girls never came... THE GIRLS NEVER CAME!!!
-
nepřeháněj. HR je pořád hodně dobrá hra a tu atmosféru první ho DE se jí podařilo zachytit docela dobře. Já jsem se teda dost bavil u obou. Původní DE 97/100, DE HR 90/100
-
Deus Ex je/byla zábavná hra. Když se podíváš na metacritic nebo na jiné recenze třeba na Amazonu, tak zjistíš, že je zábavná pro většinu lidí. To že není zábavná pro tebe je čistě tvůj problém a smůla.
Deus Ex je samozřejmě výborná hra, i když myslím že trochu přehypovaná. -
tak MC se nedá věřit, tam maj aj slátaniny typu half life vysoký hodnocení. Ne, za casuala se nepovažuji, hrál jsem na ps3 víc exotických her z japonska atd. než si ty dovedeš představit. Né každý vlhne z těchle blbinek typu starý deus ex, nebo system shock
-
Neboj, okrem grafiky je DE ďaleko lepší ako HR ktorý by som Deus Exom ani nenazval.
-
v mnoha ohledech bude... ale je to o vkusu :)
-
částečně souhlas, ale zase nostalgie je nostalgie... taky mi občas stačí spustit nějakou starou pecku jako první Diablo nebo Legacy of Kain, a jak začne hrát ta hudba a poprvý tnu do živýho, je to úplně super pocit :) ale málokdy to dohraju a zase jdu zkoušet nový věci, abych nezamrznul :)
-
LT aka lame troll *7*
-
... a tak uvízl v nekonečné spirále sebepotvrzování... :o)
-
Tohle jsem chtel vzdycky zkusit, parada. Akorat doufam ze to bude lepsi jak HR.
-
Poradí mi někdo jak zvednout FPS? Ve hře je nějaky limiter nebo co. Mám při hraní mezi 20-30 snímky, což je pro mě nehratelé. Hardaware vytížený někde kolem 5%
PS: sestavou to není, ta ma výkonu na rozdávání (i7 4770k, GTX 780GHz) -
Ja sa tesim uz HR2...jednicka bol najlepsi reboot znamej znacky a najlepsia stealth a rpg hra poslednych 10 rokov. Povodny DE uz dnes zial zastaral a nefunguje ale je to samozrejme kultovina.
-
Nevies si sam najst na nete cestinu ale chces ju modovat..dat logic...na nete je kazdy Dan. A nie ten Vavra ale brady maju rovnake