Přejít na výpis diskuzí
Modifikace The Pinnacle of V dělá z Grand Theft Auto V hezčí a realističtější hru
1.12.2015 | Adam Homola
60 příspěvků
-
PS: doufám, že si pc tardi užili novýho batmana, čekat půl roku na patch a pak to stejně nikdo nerozjede.
-
další diskuzní SW a HW master...
-
však se jim to seká
-
Pohoda, v tričku s rotačákem a mrtvý SWAT týpek... ale hlavně, že realistická grafika... *15*
-
http://i.imgur.com/gFD5o.png
-
No pokud takovou nemas, tak z tebe to tvoje "dat" dela jeste vetsiho pitomce, tudiz vubec bych bejt tebou nezpochybnoval ze ji mas.
-
Pěkný, ale na tom videu to moc dobře nejede, nároky budou asi krvavé...
-
Vypada sakra dobre
-
savage
-
Čím starší, tím je dokolonější.
-
Trpíš degenerací nebo na něčem jedeš?
-
Tak reálné podání barev se hned tak nevidí. Úžasné. Ze čtvrtého obrázku, kde je oranžové auto s pokébaly místo světel, přímo dýchá nostalgie devadesátých let. Nestačím zírat.
-
Ale urcite kouknu a zkusim. Opravdu to vypada pekne.
-
To je vysloveně magogie todleto!
-
Vypada to super. Ale vetsina modu a assetu od modaru ke GTA vzdy trpela malou optimalizaci a bugy. Ale to je pochopitelny. Testery nemaji a kdo by chtel, po spouste probdelych noci s vytvarenim veci, zacit dalsi kolecko s nezabavnou optimalizaci vlastnich veci (u kterych clovek chce, aby vypadaly co nejlepe) a testovanim.
-
možná dokonce i 95 % pctardů. V diskuzích u digital foundry se sice všici chovaj, že mají pc z nasa, ale realita, statistiky i stovky uskuhraných pc poraden svědčí o něčem jiném. Hrajete si na mustard rasu a pak na noťasu paříte Dotu a všechny chyby házíte na vývojáře. Díky bohu za konzole, kde si člověk může v klidu zahrát bez toho aby přepisoval soubory, měsíce čekal na patch a neusále se nechal dojit od výrobců HW:...
-
90% je hodně nereálný, stejně jako ostatní tvoje příspěvky, ale když já řeknu, že to nerozjede 100% nižší konzolové rasy, tak mám pravdu *3*
-
Řekl bych, že konzolisti už to mají několik let dohrané :D
-
Musím se honem podívat, jestli se auta skutečně takhle blýskají.
-
Tak sem asi levej, ale jediný, čeho jsem dosáhl, je, že už mi GTAčko nejde spustit *1*